![]() |
Daha önce Bobo'nun yerine Nobre'nin yanında İ.Akın oynasın demiştim. Dünkü maçtan sonra sözümü geri alıyorum. Bu İ.Akın'dan vazgeçtiğim anlamına gelmesin,sadece santrafor olmaz İ.Akın'dan. Benim gözümde kesinleşti artık bu. Sırtı dönük oynayamıyor. Eğer çift forvet oynanacaksa Bobo'nun yokluğunda tek alternatif G.Güleç. İ.Akın oynatılacaksa Ricardinho'nun mevkiisine çekilebilir. Ricardinho'da göbeğe kaydıralınabilir. Bence Bobo yokken tek forvete dönülmeli. -----------------------------RUNJE-------------------------------- M.DOĞAN-----------TORAMAN-------BAKİ---------------İ.ÜZÜLMEZ ALİ GÜNEŞ----------DELGADO--------KORAY-----------------İ.AKIN ---------------------------RICARDINHO---------------------------- -----------------------------NOBRE------------------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu maçta iki forvetle oynamadık. tek forvet Nobre idi. İ:Akın ı sevmememin bir çok nedeni var. 1-Özellikle bir maçta hangisi olduğunu tam hatırlayamıyorum,fakat okuduğunuzda siz hatırlayabilirsiniz. İ.Akın kaleye yaklaştığında topa vurduğunda,top kaleciyi geçip direkten geri gelmiş ve yetişen sanırım BOBO topu ağlara yollamıştı.Top gol olmasına rağmen Akın avut cizgisi yakınlarında saçını başını yolarken,arkadaşları golü atan arkadaşını kutluyorlardı.İlk önce golü görmedi ,birazdan gider tebrik eder diye bekledim.Baktım hiç oralı olmadı. Bir futbolcu şahsi oynayıp golü kaçırdığında dövünmeye devam etmesi,oyuna bakmaması oyundan kopması profosyonelliği bilmemesinden kaynaklanır.Ayrıca golü atan arkadaşınıda kutlamaması ,takım ruhuna sahip olmadığı insanları sevmediği, aşırı bencil olduğunu gösteriyor. 2-Hatırlarsanız Ailtonlada takışmış adama boş pozisyonlarda hiç top atmamış ve gitmesindede önemli rol oynamıştı. 3-Sorumluluk verildiğinde sorumluluğu yüklenememekte ve kaybolmaktadır. 4-Kanattada olsa adam takibi ve presi yok,yere sağlam basmıyor. 5-Hucuma çıktığında oyunu yönlendirecek paslar atamıyor. Onun bildiği tek şey hızı ile adam geçmek ve kaleyi buldumu şut çekmek. Ben bu adamı profosyenelliği benimsememesi ve kaprisli olması nedeni ile sevmiyorum. Ne Beşiktaşta ,nede diğer takımlarda da başarılı olacağını sanmıyorum |
bence i.akin tek eksigi calismamasi profesyonel olmak istememesi bunun nedenini anlamis deilim oysa kumasi cok iyi bir adam ama nedense oynamak istemiyor gibi..yazik ediyor kendine.. |
Alıntı:
|
bobonun ykluğu özellikle deplasmanlarda hissedilecek ama yapılacak bişi yok kalan maçları kazanmalıyız |
Kazanmaktan Başka Çaremiz Olmadıgı İcin Bobosuzda Kazanmanın Öyle Yada Böyle Yolunu Bulmalıyız... |
inşallah en kısa zamanda iyileşip sahalara döner ve gollerini atmaya başlar.geçmiş olsun BOBO ya acil şifalar |
insallah su arada iyilesir yaw kuvvetlidir bobo can:) |
Bobo fizik açısından kendini çabuk toplayacak güçte olduğuna inanıyorum. 1 Ay olan sürenin en fazla 3 hafta olacağını düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 11:59 . |