![]() |
Lider Galatasaray, Ankaragücü ve Erciyesspor galibiyetleriyle çıkışa geçen Beşiktaş, ikinci devre, ligin en başarılı takımı unvanını ele geçirdi. 20.03.2007 5 galibiyet aldı Kayseri Erciyesspor’u Mert Nobre’nin golüyle geçip Fenerbahçe takibini sürdüren Beşiktaş, ligin ikinci yarısında çok farklı bir takım kimliğine büründü. İlk yarı 17 maçta 29 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, sakatların iyileşmesiyle büyük çıkış yakaladı. İkinci devre 8 maç oynayan Kara Kartal, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 12 gol atan Siyah-Beyazlılar kalesinde 7 gol gördü, Süper Lig’in ikinci yarıdaki en başarılı takımı oldu. Antalya izliyor Ligde bitime 9 hafta kala Fenerbahçe’yi takibi sürdüren Kara Kartal’dan sonra ikinci yarının en flaş takımı Antalyaspor. 8 maçta 15 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, 9 gol atıp, 6 gol yedi. Lider Fenerbahçe oynadığı 8 karşılaşmada 10 puan yitirdi. İkinci yarının en başarısız ekipleri ise 2 puan toplayan Sakarya ve sadece 1 puan alabilen Vestel Manisaspor... Beşiktaş’ta ligin ikinci yarısındaki tüm golleri yabancı oyuncuların atması da ilginç bir not olarak göze çarpıyor. Aslıhan ÇİL |
inş sezon sonunu da lider larak tamamlayacağız. |
inş.başarırız bunu yoksa aldık havayı :D:D:D:D gerçi belli olmaz bu sene süperlikteki durum hiç iç açcıcı değil ama baksanıza gelen geçen yenilio :D:D:D:D:D |
İnşallah devam edeceğiz ve sezon sonu 2 kupayıda almış oluruz;) |
şampiyon olalım ya.lider bitirelim şu ligi |
fener maçına kadar böyle gitsin yeter o maça 2 ya da 3 puan geride çıkacağız eğer puan kaybetmezsek ki çok çok zor da bir şey deil... |
rota belli sampiyonluk!! hadi kartalim basaracaksin |
böyle puan kaybetmemeye dewam edersek,şampiyon belli,2. kim??:D:D:D |
Bu Çıkışımız Sürecek ve Kalıcı Olcak Insallah... Seneye Cok Daha İyi Bir Takım Olacagımızı Düsünüyorum... |
--------/Puan Ezıkler-------------- /Puan Besiktas-------------------- 26.Hafta 54 Ankaraspor (3)-------- 48 Gencler (3) 27.Hafta 54 Kayseri (0)------------- 51 C.Rize (3) 28.Hafta 55 V.Manisa (1) -----------54 Sakarya(3) 29.Hafta 56 Gaziantep (1)---------- 57 Antalya (3) 30.Hafta 59 Denizli (3)---------------58 Sivas (1) 31.Hafta 59 Beşiktaş (0)------------- 61 Ezikler (3) 32.Hafta 62 Trabzon (3)------------- 62 Bursa (1) 33.Hafta 62 Galatasaray (0)----------- 65 Ankara(3) 34.Hafta 65 Ankaragucu(3)-------------66 Kayseri(1) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
başarabiliriz neden olmasın |
basaracaz insallah.. |
insan yorumlarinizi görüyor ve sasiriyor.... hepiniz icin tabiikide gecerli degil, ama bazilari takim kötü giderken neler diyordu, simdi neler diyor... daha ligin ilk yarisi biterken, takim pek iyi degildi, tigana cok kötüydü, tigananin kurdugu takimda kötüydü... simdi tigana hala kötü, ama takimdan úmutlular, sampiyon oluruz, ama biz sampiyon olursak bu t.direktörün basarisi degildir.... nasil ya? su anda umut varsa, tigananin ve takim sayesindedir... su anda sampyionluktan bahsedebiliyorsak bu tigananin basarisidir... benim tek istegim: ya sözünüzden dönmeyin, yada agir konusmayin... besiktasim su anda süper bir futbol oynamasada, umutluyum.. umutluyum cünkü ben takimimimi sahada görünce gururlaniyorum, seviniyorum... memnunum.... ve sampiyon olsunlar olmasinlar, ligin son haftalarinda hala sampiyonluk yarisinda varizya bu bana yeter.. cinconun önünüzdeyizya bu bana yeter... böyle devam etsinler, onlar mutlu olsunlar bizde mutlu olalim..... |
eziklerin maçına kadar puan kaybı yaşamazsak sezon sonu da lider olarak bitirip ŞAMPİYON oluruz inşallah |
Alıntı:
önemli olan gençleri yenmemiz |
Alıntı:
|
evet giray bulak ın gelmesi çok iyi oldu gerçekten |
ankara yap hadi bir supriz :) |
şu ezkler yenilseler bide onların üstüne geçsekgerçi erkek adamız alttada iş görürüz ama |
Türkiye`de Saat: 05:04 . |