![]() |
TİGANA TİGANA TİGANA |
ali güneş, kleberson gitsin.... |
runje kleberson baki ali g. mehmet s.(kiralık olabilir) gökhan g.(kiralık olabilir) TİGANA |
Murat Şahini bu takımdan kralı gelse gönderemez.... |
Murat'a gitmesi lazım dediğim için ondan özür diliyorum... |
burak yılmaz baki mercimek basımızdakı tıgana defolsunlar ve onların yerıne adam gıbı top oynayacak bırılerı gelsın yoksa hepımız hasta olup gıderız obur tarafa :( |
ali güneş i.akın kleberson runje ilk olarak alınması gerekn yerlilerde; mehmet topuz volkan yaman bekir irtegün serkan kırıntılı |
Murat Şahin ilk geldiği zaman hazırlık maçlarında ve bir kaç maçta izledim. Daha o zaman demiştim çok güven veren sağlam bir kaleci diye bu fikrimde hiç bir zaman değişmedi. Her zaman görev alabilecek ve her türlü ağırlığı da kaldırabilecek bir kaleci murat. |
Satılık (5): Kleberson*, Ali Güneş*, Fahri Tatan, Vedran Runje, Baki Mercimek. Kiralık: Burak Yılmaz, Gökhan Güleç, İbrahim Kaş, Aydın Karabulut.. Türkiye liginden Martinez, Mehmet Topuz ve Volkan Yaman veya Hakan Balta kesinlikle transfer edilmeli. Ali Bilgin, Gökhan Ünal ve Selçuk İnan da düşünülebilir.. |
Runje OUT Martinez IN Kleberson OUT Coloccini IN 3. yabanci hakkini da teknik heyet ve yonetim dusunsun bir zahmet. ama bence 3. hak ta santrafora kullanilmali. onlibero turkiye liglerinden bulunulabilir. zaten koray ve serdar cok iyi bir ikili. bozmamak lazim ama yerli bir alternatif transferinde yarar var. mesela SELCUK INAN (V. Manisa).. ayrıca bizim Serdar Özkan da seneye kesinlikle kadroda bulunmalı. |
Türkiye`de Saat: 03:03 . |