![]() |
ibrahım akın gökhan güleç burak yılmaz bakı mercımek ve tiganaa gule gule yaa bırak pesımızı :) |
Alıntı:
|
istikrar şart her sene 0n oyuncu gönder yerine on tane al bu sefer gelenler gidenleri aratıyo eğer daha iyisi alınmıyacaksa kimin gideceğini boşuna tartışmaya gerek yok bence |
i. akın , runje , ali güneş, baki |
tigana gitsin ilk önce sonrası önemli değil zaten formanın hakkını veren kalır takımda |
Runje(yaptığı hareketten) Baki (ne kadar iyi niyetli olursa olsun bize iyi niyet değil bize futbolcu lazım) Ali Güneş (Kendimi bildim bileli sakat ) Kleberson(zaten kaçtı) |
Alıntı:
sen burak ı kazan, iki tane ali almış olursun !!! |
arkadaşlar her sene üç beş oyuncu gönderiyoruz on oniki oyuncu alıyoruz böylece klüp sürekli zarar ediyor belkide yukarıda isimleri geçen oyunculara beşiktaş iki beden büyüktür tecübe kazanmaları lazım mütevazı olmaları lazım adam gibi oynayıp cebindeki paradan önce (t.....r)beşiktaşı düşünmesi lazım |
kimse gitmesin ibrahim akın kazanılsın bikaç iyi takviye yapılsın bu takım seneye de şampiyon tecrübeli bi defans gelse bi de ali bilgin alınırsa fena olmaz ;P |
ben takımda yararı olmayan ali güneşten başkasının gitmesini düşünmüyorum hiçbir katkısı olmadı bu sene |
Türkiye`de Saat: 01:27 . |