![]() |
kleberson zaten gitti ali güneş ve tigana da giderse başka kimse gitmesine gerek yok bir kaç takviye ve iyi bir hocayla bu iş olur takımımıza güveniyorum sorun onu yönetmekte bence |
ali güneş bence kalmalı gitmesi gerekn onun yerinde başka topcular var!!!! |
ya sorun zaten bu takimi yöneltmekte. Ama genede bazi ayni türde oyunculari göndermemiz lazim, cünkü yeni oyunculara yer acmamiz lazim. |
bu listeye murat dışında katılıyorum ama ibrahim akını da eklemek lazım bence... |
BAKİ gitsin yol parasını ben verıcem.yazık gunah ben onu 2.lig takımında bıle oynatmam.kenarda mehmet sedef gıbı genc varken gıdıo hala onu oynatıo tıgana helal olsun dıyom baska bısey demıyom.. |
IBRAHIM AKINda gıtsın basımıza ayhan gıbı olsun ondan sonra gelsın ınonuye onada kufur...bence ıbrahımı kazanmaylıyız.ıbrahımın bole olmsındakı suclular basta yonetım ve tıganadır....bence ıbrahımı KAZANALIM... |
kleberson burak yılmaz baki mercimek ali güneş.....gerisi kalsın.... |
Geleceklere bakmak lazım |
RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. RunJe!.. |
Tigana gitsin yeter... |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |