![]() |
BU ÇOCUKLARI ALKIŞLAYIN arkadaşlar bir sezonun daha sonuna yaklaşıyoruz finale az kaldı artık. iki kulvarda sona yaklaşıyoruz. başarısızlık durumunda ne hissedersiniz diye sormak istiyorum. şahsi fikrim şudur: şampiyon olsak da olmasak da kupayı alsak da almasak da bu gencecik kadroyu bağrımıza basmak avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlamak. dile kolay 19 luk serdar, 22 lik bobo, burak, mehmet sedef, fahri ve diğerleri.....gencecik bu kemik kadro eminim yıllarca konuşulacak başarılara ambargo koyacaktır. koymasa ne olur biz sevinmek için mi sevdik?????? |
Süper bi yazi olmus, kesinlikle dogru! Ben alkislarim! |
kesinlikle katiliyorum....sevinmek icin sevmedikk..iyi günde kötü günde hep destek tam destek... |
eline ağzına sağlık süper bi yazı olmuş herzaman destek destek destek destek |
hep destekleriz hep arkalarında hep yanlarındayız. alkışsa alkışda herzaman tabiki amabirazda kendileri bunu görmeliler. |
illaki bağrımıza basarız ama bana çok koyar |
tabiki ya bizde bu sabır olmasaydı bu kadar dünyaca ünlü bir taraftar gurubu olabilirmiydik!!!!! |
ben başarılı olan gençleri alkışlarım sadece. tigana'nın kurduğu takımı alkışlamam biz sarıyerspor değiliz sadece genç yetiştirelim bizim şampiyonluğa banko oynayacak kadromuz olması gerekiyordu. |
Alıntı:
|
ezikler kupayı alıp birde şampiyom olurlarsa bana çok koyar |
evet eline sağlık çok güzel yazmışsın. Şöyle bir şey var arkadaşlar bir kupayı kaybetmek ya da lig maratonunu kaybetmek çok üzücü ama önemli olan bir şey var ki bu mücadeleleri sonuna kadar sürdürmek... Şu an ligde çifte kupa kaldırabilecek sadece iki takım var biri ezikler biri de biziz bunun baş mimarları da futbolcular t.direktör ve taraftarlardır. Bu kadar zorlaşan bir ligde İnönü deki üst düzey performansımız sayesinde bu maratonu sonuna kadar koşacağız. Sezon başı dense ki en kötü ihtimal bu ligi ikinci bitirip şamp. ligine katılacaksınız. Herkes bunu sevinçle karşılardı. Çünkü bu yepyeni kadrodan büyük başarılar beklemek biraz hayalperestlikdi ama sonuçta biz şampiyonluğun da en iddalı takımlarındanız kupanın da yani beklentilerimizden fazlasını alma ihtimalimiz var. Şu son 5 haftayı o gitsin bu gitsinlerle geçireceğimize camia olarak bir bütün olup gelecek kupalar için mücadele etmeliyiz. saygılar... |
allahım öyle kötü düşünceleri aklıma getirmek bile istemiyorum.allah korusun...ama diyelim ne kupa aldık ne de sampiyon olduk.hiç farketmez her zaman arkalrındayız.biz baska taraftarlara benzemeyiz... |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |