![]() |
ister şampiyon yap ister yapma gelecek sezon takımda kalmada ne yaparsan yap düş yakamızdan kürdanlı mösyö TİGANA |
turk hoca ile calisalim tazminatlari az oluyor:) |
ınsallah gıder burdan seslenıyorumm ınsallahtaa luıs van gaal gelırr bırı demırorene tavsıye etsın ınsallah:)adamın takımı 43 macta 128 gol atmıs sımdıden tarıhı bı rekora goturuyo o ısmı duyulmamıs takımı ınsallah bızım basımıza geceerrr |
insallah bu sezon sampiyon oluruzda gider yoksa....... düsünmek bile istemiyom |
zaten sezon sonu ayrilacagi belliydi nezamandir.sampiyon yapip giderse zaten yeni gelen teknik direktor kimbilir kac oyuncu isteyecek gene takim falan karisacak allah sonumuzu hayir etsin... Serdar Kurtulus icin Tiganaya tesekkur ediyorum... |
Hürriyet / İsmail Air |
yani Ismail Air yine havalanmismi diyorsun Baris :D |
saçma haber kimse inanmasın kışkırtma haberler bunlar |
haber doğrumudur yalanmıdır bilmem ama Türk hoca konusunda Rasim Kara , Ertuğrul Sağlam birazda Samet Aybaba olabilir diye düşünüyorum...Lucescu gelmesini istediğim ilk hoca...hıı bizi şampiyon yaptı gitti diye mi ? belki biraz ama adamın futbol anlayışını , profosyenelliğini seviyorum...tekrar yine o kadro gibi bir kadro kurulabilir mi bilemem...herneyse Lucescu olmuyorsa dediğim gibi görüşülecek ilk isim Lippi olsun istiyorum sonra Le Guen 'de olabilir... |
kolpa haber |
hepiniz yemişsiniz bu senaryoları. |
Evet Tigana gitmiş İsmail Er'e "Ben sezon sonu yokum İsmail. Git bunu gazetende yaz. Kamuoyunun bilgisi olsun" demiş. İsmai Er sen Beşiktaşı yazma ya. Git Fenerbahçe muhabirliği yap. Ya senden çektiğimizi var ya? Ne ortalığı karıştırıp duruyorsun kardeşim durduk yerde şimdi ya? Tigana 2008'e kadar Beşiktaş'ta kalacak. Gitmesi için yaptığınız bütün propagandalara rağmen... |
İnşallah doğrudur... |
Bence eger Tigana gidecek olursa, hemen Ertuğrul Sağlam ile anlasilmali. Kayseride neler yapabilecegini gördük! Hem gelirken Topuz'uda getirir. |
Kayseri başkanı ertuğrul,gökhan ve mehmet için rüyalarında görürler gibi bir şey dedi sanmıyorum gelebilceklerini ama belli de olmaz. Bir kere mantık hatası var Tigana Beşiktaşı bu sene şampiyon yaparsa kimse onu göndermez.bu kadar basit. Eğer olamazsak gider mi gitmez mi orası tartışılır. |
GÜLE GÜLE hiç üzülmedim |
valla mösyö kınaların en kalitelisinden sipariş edecem. yeterki bi git be adam artık. defol defol defol senden teknik direktör değil malzemeci bile olmaz. |
Tigana ne yapmaya çalışıyor? Anlam veremediğim olaylar şunlar; Burak'ı neden harcamak için çaba gösteriyor.Burak yetenekli bir oyuncu. Süratli, iyi şut atıyor ama güçsüz. Yaşı genç. Burak'ı ilk 11 başlatarak onu harcıyor. Tigana Burak'ı İkinci yarı rakip savunma yıpranmışken yada öne çıkmışken oynatsa idi, Burak şu anda ligte en çok gol atan oyunculardan birisi olurdu, bizde en az 5 puan fazla almış olurduk. Burak ı ilk 11 oynatmak için Burak ı sağda denedi olmadı, solda denedi olmadı, 4-5-1 i denedi gene olmadı. İkinci konu Fahri. Oyunu dikine oynayan bir oyuncu. Beşiktaş a çok artı katabilecek bir yapıda, ama onu oynatmamak için çaba gösteriyor. Üçüncüsü Gökhan Güleç. Sağ kanatta ne işi var bu adamın. Gökhan ı depresyona sokmaya çalışır bir hali var. Son Antalya maçında ise iyice zırvaladı. Gökhan'ı sağ kanata aldı. Yedek kulübesinde sağ kanat oynayabilecek yapıda olan Ali Güneş, Ali Tandoğan, Fahri var. Madem sağ kanada adam alınacak Gökhan Güleç neden oyuna alınıyor. Sağ kanat gökhan oyuna girince tamamen antalyaspor un kontrolune geçti. Sonra oyuna Ali Tandoğan alındı. Tam dedim Ali yi sağa Gökhan ı ileri alacak. Gene zırvaladı ve Ali Tandoğan ortaya geldi, Gökhan sağada kaldı. Ortaya adam alınacaksa Fahri neden alınmıyor. Son olarak Tigana ya; "Ne alıp veremediğin var Fahri ile, Gökhan Güleç ile, Ali Tandoğan ile. Ne alıp verdiğin var Burak ile." diye sormak geçiyor içimden... Son olarak da Ali Gültiken'e. bu takımın menejeri o. Yönetim ile oyuncular arasında köprü olman gereken o. bu konumdan çok uzakta olan gene o. Burak'ı neden uyarmıyor, gerekirse Burak'ın tesislerde kalmasını sağlaması gerekir. İbrahim Akın ve Kleberson olayları yaşanıyırsa takımda menejere ne gerek var. Oyuncular başına buyruk hareket ediyorlar ise o koltukda durmanın anlamı var mı? |
Tigana KovuLup Tazminat aLmak istiyo ßunun Daha ßaşKa Seßep'i oLaMaZz. |
Bnce tiganann dusunduğu bişey war ama yapmak istediklerini bir turlu gerceklestiremiyor yada yapmak istediklerini oyunculara empoze edemiyorrr...Ozellikle burak bir turlu tigananın istediklerini gercekleştiremiyorr...Bunu tıgananın dıkkate alması gerekk,başka yontemler deneyerek bu olaya bir cozum bulması gerekk... |
tigana gitsin artık, beşiktaş'ı bu şekilde korkak oynatmaya hiçbir teknik direktörün hakkı yok. hem de inönü'de hiç yok. garanti futbol lucescu'nun ki gibi olur bu şekilde değil |
zico ile tigana türkiyede stajyerlik yapıyor burak kardeş şu an. profesyonel olunca gidip barca ve lyon gibi takımları çalıştıracaklarmış o yüzden yapıyorlar bunları. türk takımları ve futbolcuları üzerinde şu an deneme aşamasındalar. hehe |
Tigana Sana Bir Sorum Olacak!.. Dün Tigana'nın basın toplantısını bekledim maçtan sonra tv başında hemen. Merak ettim, benim aklımdaki soruyu bir muhabir soracak mı Fransız teknik adama diye. Ama sormadılar, belki de soramadılar... Şimdi ben buradan soruyorum Tigana'ya : "Sayın Tigana, Beşiktaş 3 haftadır aynı senaryoyu oynuyor. ilk golü atıyor, attıktan sonra da kendi yarı sahasına gömülüp, hem kendilerine hem de taraftarına azap çektiriyor. Şimdi; bu taktik sizin tarafınızdan mı veriliyor, yoksa oyuncular sahada kendi kendine böyle savunmaya çekiliyor. Eğer siz veriyorsanız, bu taktiğin şampiyonluğa giden bir takıma yakışan bir taktik olduğunu savunuyor musunuz? Yok eğer bu taktiği ben vermiyorum, takım sahada kendi uyguluyor diyorsanız, bu sizin otorite zayıflığınızı göstermez mi? Diğer yandan bu geri çekilme tamamen şampiyonluk stresinden kaynaklanıyor diyorsanız eğer, bu da sizin oyuncuları motive etme eksikliğinizi göstermez mi?" Beşiktaş taraftarı aynı senaryoyu izlemekten bıktı sayın Tigana. Lütfen şu kimin yazdığı belli olmayan senaryoda büyük çaplı bir revizyon yapınız. Taraftarın kalp sağlığı için... http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...tigana_300.jpg |
valla fb macına gıdersemm ılk yapacagım tıgana ve bakıye kufur etmek olcakk benı kanser ettıler :( |
Alıntı:
|
o benım problemım ben bole dusunuyorum kendı ısınıze bakınız ... |
Alıntı:
|
burda hem pınar aplam haklı hemde konuyu acaç kardeşim 10 maçtır bu şekil oynuoz ama tiganada'da buyuk hata var..... |
Alıntı:
|
@çArŞı kartal 1903 ya beyler bu konu en alaka şimdi futbol'dan anlamadın burdan belli oluo demek falan @onur sen hiç küfür etmedinmi peki |
birde burağa sabretmemiz laızm kazanmamız lazım diyen tiganaya ibrahim akının kaç yaşında olduğunu sorssak |
sankı kendınız etmıyosunuz valla bıraz gercekcı olalım dunku macı ızlerken hem tıganaya hemde bakıye kufur etmedıysen yada kızmadıysan asıl sen bısey anlayamıyosun yada neyse kapatalım konuyu tamam ben kufur etmıyorum :)sakın ol da sen ... |
Ben de çok sinirlendim ama en fazla yazıklar olsun size diye bağırdım. Asla Bjk futbolcusuna veya t.d'sine küfretmedim, küfretmem... Kendime küfretmiş olurum o zaman... |
dogrudur onur...saygılıyız herkese..... |
Yerli bir teknik adam ile anlaşılacaksa bu Ertuğrul Sağlam yardımcısı da Metin Tekin olmalı. Hatta Mehmet Ekşi de bu ikiliye dahil edilebilir. .. Gerçekten de başarılı olabileceklerine yürekten inanıyorum. Çok ta güzel olur. |
bu tartışma için henüz erken, sezon sonu beklenmeli... |
Şu herif tek ki gitsin.. antrenörsüz oynamaya bile razıyım.. adı bile geçince mideme sancılar giriyor.. Her zaman ve zeminde Türk hoca..!! Bize bizim gibiler yakışır. Kurtaralım artık kendimi yabancı hayranlığından.. batı kompleksinden.. Biz Bize benzeriz..! Benim adayım da feyyaz Uçar- Ali >Gültiken ikilisidir.. Hatta Metin tekin de gelsin ve bir kurmay heyet oluşturularak.. yine bir ilk'e imza atılmış olsun.. saygı ve sevgilerimle.. |
dauma hahi diyolardı gülüyodum. dauma bu adamı gördükten sonra dahi demek az kalır |
Tigana'nın sistemi Arkadaşlar Tigana'nın ne oynattığını hepimiz biliyorduk şimdi türkiye'ye geldi bilmeyenler de öğrenmiş oldu. Sizce Tigana'nın oyun stili Türkiyedeki futbol şartlarına uyuyor mu ? Tigana İtalyada bir takımı çalıştırsa daha başarılı olur ama Türkiye gibi büyük takımlarla küçük takımlar arasında dağlar kadar fark olan bir ülkede küçük takımlar karşısında geri çekilip skoru korumaya çalışmak sadece gelin bana gol atın demek gibidir ! Tigana'nın oyun stili belki avrupa'da başarılı olabilir ama Türkiye'de asla ! Öyle bir teknik direktör olacak ki Avrupa'da kendinden kat kat daha güçlü rakipler karşısında orta sahayı kitleyecek rakibine karşı oyunu kendi sahasında kabul edecek; Türkiye'de ise kendinden daha güçsüz ve çekingen rakibi karşısında oyunu force edecek ilerde basıp rakibi onların sahasında durdurup oyunu rakip sahaya yıkacak berabere bile kalsa şanssızlıklar yüzünden kalacak (Tigana'nın takımı gibi şanslarının sayesinde değil) işte böyle bir teknik direktör düşünün sonra Tigana ile kıyas yapın.. Mesela Mircea Lucescu, Jose Morinho gibi..... Bir de bu sene şampiyonluk şarkıalrı söylemeye başladık biraz da erken olsa bile ancak bu puanla biz normal bir sezonda yani galatasaray we fenerbahçenin yaptığı teknik direktör ve oyuncu yanlışlarının en doruk noktaya çıktığı sene en fazla 3. olabiliridk belki de olamayabilirdik de !! Zaten artık Sebadan sonra o hale geldik ki Bize düşen elimizi açıp Fener ve Galatasaray gitsin dünyanın en kötü hocalarını we furbolcularını alsın gitsin japonyadan çinden ucuz ucuz adamlar alsın da biz de takip edelim onları diye dua etmektir....Nitekim bu sene oldu ama ben inşallah seneye de aynı yanlışlara düşerler die şimdiden dua etmeye başladım..Takımın başına Yıldıırm Demirören we Tigana warken Allah bizi onların şerrinden korusun ancak derim..Saygılar..... |
ya arkadaşlar neden inat ediyorsunuz elimizdeki oyuncularla bukadar olur yapacak bişey yok tigananın tek hatası sene başı bukadar genç oyuncularla çıkması yola |
Türkiye`de Saat: 19:36 . |