![]() |
Alıntı:
Yahu bir bellemişsiniz Lucescu... Şampiyon yapan tek gördüğünüz Hoca o da ondan istiyorsunuz. E ben de Gordon Milne'i istiyorum... Gordon Hoca varken Luce kim ki... Allaaa..Alllaaaa... |
Alıntı:
BENDE KİM KOLPA HABER YAZACAK DİYE BEKLİYORDUM. SAĞOLSUN FERRO İLE JCOLE UYANMIŞLAR MİLLET İŞİNE GELEN HABERDE ,BALIKLAMA ATLIYOR VE İNANIYOR. İŞİNE GELMEYEN HABERDE HEMEN "KOLPA İNANAMAYIN " I RAHATLIKLA YAZIYOR. BENDE TİGANA NIN GİTMESİNİ İSTİYORUM,FAKAT DEDİKODU KOKAN ÖZELLİKLEDE İSMAİL KAYNAKLILARDA ÜÇ BEŞ KEZ DÜŞÜNMEK GEREK DİYORUM. |
Alıntı:
|
O gittiği zama kimi alıcaz |
Durup dururken nerden cikariyorlar anlamadim... simdiye kadar kovmaya calistilar bisey yoktu, simdi tam sampiyonluk havasina girdik millet ne yazacagini sasirdi galiba... gitmesini isteyen olabilir ama bu habere güvenmeden... Eger birgün gercekten gidecek olursa ( bu haberle ilgili degil yani) ve türk teknik direktör getirilecekse, ben Mustafa Denizli'yi isterim baska hic bir yerli istemem... Ertugrul Saglam da dahil, ikinci bir Riza olayi olur bence... |
ne güzel bir haber:) türk çalıştırıcı konusunda ben de hemfikirim |
bize çok büyük bi iyilik yapmış olur...:)bu aralar yılmaz vural her maçımızı izlemeye geliyor,gözü var galiba:D:D |
Alıntı:
|
vah ya çok üzüldüm desem yalan olur bence hemen git. hiç durma da bir an önce samet gelsin şu takımın başına. Sayın Kolot'da tiganayla dalga geçmiş galiba en başarılı adamlardan birisisin diye herhalde. ne başarısı var bu adamın ya. Ama hiç inanmıyorum bu habere gitmez bu adam hele hele del bosge davasından sonra buda düşer para peşine mutlaka .nerde o günler iple çekiyorum zaten |
ozaman Luce gelsin artik kümede düsürse laf edersem osman degilim yeterki gelsin luce :D |
Türkiye`de Saat: 12:20 . |