![]() |
ister şampiyon yap ister yapma gelecek sezon takımda kalmada ne yaparsan yap düş yakamızdan kürdanlı mösyö TİGANA |
turk hoca ile calisalim tazminatlari az oluyor:) |
ınsallah gıder burdan seslenıyorumm ınsallahtaa luıs van gaal gelırr bırı demırorene tavsıye etsın ınsallah:)adamın takımı 43 macta 128 gol atmıs sımdıden tarıhı bı rekora goturuyo o ısmı duyulmamıs takımı ınsallah bızım basımıza geceerrr |
insallah bu sezon sampiyon oluruzda gider yoksa....... düsünmek bile istemiyom |
zaten sezon sonu ayrilacagi belliydi nezamandir.sampiyon yapip giderse zaten yeni gelen teknik direktor kimbilir kac oyuncu isteyecek gene takim falan karisacak allah sonumuzu hayir etsin... Serdar Kurtulus icin Tiganaya tesekkur ediyorum... |
Hürriyet / İsmail Air |
yani Ismail Air yine havalanmismi diyorsun Baris :D |
saçma haber kimse inanmasın kışkırtma haberler bunlar |
haber doğrumudur yalanmıdır bilmem ama Türk hoca konusunda Rasim Kara , Ertuğrul Sağlam birazda Samet Aybaba olabilir diye düşünüyorum...Lucescu gelmesini istediğim ilk hoca...hıı bizi şampiyon yaptı gitti diye mi ? belki biraz ama adamın futbol anlayışını , profosyenelliğini seviyorum...tekrar yine o kadro gibi bir kadro kurulabilir mi bilemem...herneyse Lucescu olmuyorsa dediğim gibi görüşülecek ilk isim Lippi olsun istiyorum sonra Le Guen 'de olabilir... |
kolpa haber |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |