![]() |
İşte çirkin saldırı İşte çirkin saldırı Fenerbahçeli Aurelio'nun Ricardinho'ya saldırması CNN TÜRK kamerasına işte böyle yansıdı :: Kartalhaber.com :: |
adam yediremedi abi futbolcusuda aynı bunların taraftarıda |
Onların futbolcusu bu işte taraftrı öyle olacak tabi....(Onlara da ne taraftar denir ya.....) |
Sahte mehmetler ogle olur! |
serefsizler! |
inonuye gelmiyecek misiniz siz 10 gun sonra?! |
Hazmedemiyorlar herzaman kepaze oluyorlar böyle bosuna adlari ezike cikmamis bunlarin:D |
serefsiz asıl bunlar. |
ınonuyede gelıcekler adı serefsızler ozaman da gorcez mactan sonra tumer adısı bızım topcuların soyunma odasını tekmelemıs gokhan zana tuncayla ıkısı kufur etmıs bakı yede ama unuttukları bısey var ınonuye gelıcekler aurello da unutmus carsı kım gorucekler heryerde cırkeflıgını yapıyolar ama unuttukları bır sey var EFSANLER OLMEZ SADECE SEKIL DEGISTIRIR 1-1 |
haysiyetsiz, terbiyesiz herifin teki. daha ne diyeyim. bu şahıs nasıl vatandaşlığa kabul edildiyse, aynı şekilde bu hakkı elinden alınsın. |
********ler görüntüden ceza verenler hadi iş başına şimdi versenize. |
hepiniz inönü macindan bahsediyorsunuz.... inönüde ne olacak? küfür mü edeceksiniz? küfür edecekseniz maca hic gitmeyin.... benim dün gurur duydum sey baskanimizin durusuydu, taraftarlarimizin bu eziklerin taraftarlarindan ne kadar baska oldugu beni gercekden gurulandirdi.... aurelio icin pankart acabiliriz.... ne bilim türk olunmaz türk dogulur falan diye, yada istiklal marsimizi türk olmayanlar agzina alip kirletmesin ... ne bilim, bu küfür degil... ayaklarina top geldigi anda yuhlariz biter... ama lütfen küfür yok, küfür edersek bunlardan hic bir degisik yanimiz kalmaz.... yazik olur.... ve sayin aurelio, sen kimsin? sen kimsinde ricoyu dövüyorsun? ya nobrede türk oldu, ama adam nerden geldigini unutmadi, yani acikcasi sadece milli takimda oynamak icin türk oldu, ama aurelio sana noluyor? passaportunun üzerinde ayyildiz var diye, kendini fazla türk olmaya kaptirma.... ! ezik.... |
ezık oldukları ıcın yapacak tek sey artık saldırmaktı onuda yaptılar yazık :) |
ewet bu eziklere gerçek taraftar nasıl olurmuş gösterelim ama bu şerrefsizler ondan da bişe anlamazlar ki beyin yok çünkü hiçbirinde |
arkadaslar burda yumrugu göremiyoruz ama az önce atvde izledim aurelionun yumrugunu, aureliodan önce baska bi adamda tekme atiyo pasamiza..aurelionunda yumrugunu net bi sekilde cekmisler hersey görüntülerle ortada yani..bakalim kac mac ceza alicak.. |
sahte kabadayı bu aurello |
Aurelio'nun Taaaaa Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür Küfür |
gelde bunlara inönüde bişi yapma !!! şrfszlr |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:12 . |