![]() |
31. hafta: Kader derbisi 5 Mayıs'ta! 31. hafta: Kader derbisi 5 Mayıs'ta! Turkcell Süper Lig 31. hafta maç programı belli oldu.. Buna göre ligin düğümünü çözebilecek en önemli mücadelelerden biri olan Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesi 5 Mayıs Cumartesi günü 21:00'de oynacacak.. 4 Mayıs 2007 Cuma Trabzonspor - Sivasspor: Hüseyin Avni Aker - 20:00 05 Mayıs 2007 Cumartesi Vestel Manisaspor - Kayserispor: 19 Mayıs - 17:00 Gaziantepspor - Ankaraspor : Kamil Ocak - 17:00 Ankaragücü - Sakaryaspor : 19 Mayıs - 17:00 Konyaspor - Gençlerbirliği: Bş.Bld.Atatürk - 17:00 Denizlispor - Bursaspor: Atatürk - 17:00 Kayseri Erciyesspor - Çaykur Rizespor: Bş.Bld.Atatürk - 17:00 Beşiktaş- Fenerbahçe: Bjk İnönü - 21:00 06 Mayıs 2007 Pazar Galatasaray - Antalyaspor : Ali Sami Yen - 19:00 |
ne diyelim... bu mac cok tehlikeli.... diyecek fazla sey yok.... zor mac.... hayirlisi... |
zor mac ama kazanmasinida biliriz...ne olursa olsun kazanacagiz...eziklerin isi bitti...sampiyonuz bu seneeee.. |
ezikler işte saraçoğlunda da eziktiler inönüde de ezik olacaklar yani ezik yine ezik:D |
Sırf bu maç için muğladan geldim okula gitmiyorum 1 hafta daha;) Zor maç olacak ama bu maçı alacağız Allahın izniyle |
FENER ÇEREZ OLUR ARTIK BİZE |
İnönüde ezeriz iyice bunları. Aurelio ve Tümer gel yavrum gel gel kuzucuk gel |
bu maç çok zor olucak tekmeler tokatlar..... |
arkadaslar bunlara en iyisi bir aglama duvarı yaptıralım gitsinler orda aglsıonlar |
büyüksünüz |
HELL Bu yazıyı yazmadan yaklaşık 10 dakka önce bir ahber kanalında rico paşaya AURELİO VE a........a.........s....... bi fenerlisi büyük arbade içersinde bulundu,çarşı takip edebilidğim kadar bi tepki içersine girmedi eminimki FIRTINA ÖNCESİ sessizlik içersindeler,5 mayısdaki maça bilet şimdiden ayırdım ve ilk yakaladığım fenerliyi.. artık bilmiorum!sizin düşünceniz nedir?:confused: |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |