![]() |
Kampanya Başlatalım!!! Öncelikle kendi fikrimi söylüyorum. Bu aurelio denen şahıs, tüm bu yaşananlardan sonra milli formayı giyerse, ben hiçbir milli maçı izlemeyecek ve desteklemeyeceğim. Kimse olayı papaza kızıp oruç bozmak olarak algılamasın. Büyük Beşiktaşımıza yapılan bu saldırıya birileri sahip çıkarsa ve adı geçen futbolcuyu kadroya alırsa, bu hareket bizi hiçe saymak, ulu önderimiz Atatürk'ün "ahlaklı sporcu" kavramına karşı çıkmak anlamına gelecektir. Bu paralelde, tüm Beşiktaşlı kardeşlerimi olaya tepki koymaya çağırıyor, kampanyaya destek vermelerini istiyorum. Saygılar arkadaşlar. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0427195107.jpg Bu yumruğun acısını, büyük Beşiktaş taraftarı fazlasıyla çıkaracaktır. |
tam destek |
zaten serdar ve koray dururken elin brezilyasini milli takima cagirmak bence yalnis ama fatih terim yine cagirir o serefsiz ezik auirelloyu |
bunu Türk yapanlar sımdı gururla ızlıyorladır emınım,yumruk atarken yuzundekı ıfadeyı gorunce kan beynıme sıcradı,bu adamın bırakın mıllı takımda oynar oynamaz olayını futbol hayatını bıtırecek ceza verılmelı. |
Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması sonrasında Aurelio'nun Ricardinho'ya saldırdığı anın şok görüntüleri ortaya çıktı. 28.04.2007 Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması sonrasında Aurelio'nun Ricardinho'ya saldırdığı anın şok görüntüleri ortaya çıktı. Saracoğlu'nun özel otoparkında yalnız başına ilerleyen Ricardinho'ya önce bir şahsın tekme attığı izlendi. Görevliler kimliği belirsiz bu kişiyi uzaklaştırırken, Aurelio'nun saldırısı gerçekleşti. Ricardinho'yu arkadan yumruklayan Aurelio'nun saldırısı sonucu Brezilyalı oyuncu yere yuvarlandı. Kimliği belirlenemeyen saldırganın ise olayların ardından Aziz Yıldırım'ın yanında görülmesi akıllarda soru işareti bıraktı. FANATİK |
asker arkadasıdır belkıde:))) |
sonuna kadar destek ama bence hukuk yoluyla bu görüntülerin hesabı sorulmalı. |
abi her zaman destek kadrıya alınırsa gerekırse mıllı takımı protesto edelim bütün bjklıler buna katılırsa goze alamazlar kadroya almayı |
fatih terim'in bunu gözönünde bulunduracağı kesin arkadaşlar. |
tam destek..ama fatih terim yine o ezik insanı(insan demek ayıp oluyor ama)kadroya alacaktır.tabi bende o zaman milli maçı seyretmiyeceğim. |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |