![]() |
foruma katılımı artıralım arkadaslar BEŞİKTAŞ ımıza gonul veren bızlerın bır gorevıde forumumuza katılımı arttırmaktır arkadaslar,lutfen herkes cevresındekı BEŞİKTAŞ lı dostlarına forumumuza katılımı saglamak konusunda bıraz hassasıyet gostersın ,siteye gırdıgımızde onları degılde yuzlerı bınlerı hatta onbinleri online gormek hepimizin istegi olmalı,bizler cok buyuk bır gucuz bunu unutmayalım.... Saygılar |
gecen yıllardan ıyıyız ama daha da ıyı olmazmız lazım arkadaslar.... |
KATILIMI ARTTIRMA. Bence özellikle Beşiktaş ilçesindeki bilgisayar satıcılarına Forum adresi ve içeriğini gösteren broşürler bastırıp dağıtalım. Beşiktaş forum önderliğinde Beşiktaş besteleri yarışmaları düzenleyip maçlarda dağıtalım. ne dersiniz ben bu işin bir ucundan tutabilirim. |
bu temennine katılıyorum arkadaşım |
Alıntı:
|
neden olmasin cok guzel fikir |
konu için teşekkürler,bu forum tüm beşiktaşlılarındır,herkesin bir ucundan tutması en başta bizi sevindirir |
ben elimden geldiği kadar üye yaptırıom..oda arkadaşımı,,sınıf arkadaşımı,,kuzenimi... ama benim şikayetim bazı üyelerin üye olup bi msj dahi yazmamaları... 0 msjlı çok üye varr...eğer katılımı arttırcaksak gelen üyeler çalışkan olmalı,,foruma katkıda bulunmalı... |
HAYDİ BU FORUMDAN BAŞLAYARAK HERYERDE ÇOĞALIYOR GÜÇLENİYORUZ. Önrerime destek verdiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Ozaman hemen yarın şirkette gerekli dökümanları hazırlamaya başlıyorum. Yaptıklarımı sizlerle paylaşıp görüşlerinize sunduktan sonra gerekeni yaparız. şunun şurasında maçlara ne kaldı ki öyle değil mi? |
Türkiye`de Saat: 02:26 . |