![]() |
SALDIRGAN BESIKTASLI YONETİCİYİ ARADI Beşiktaş Saldırgan, Beşiktaşlı yöneticiyi aradı Özel haber... Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrası stadın altındaki garajda Beşiktaşlı Ricardinho'ya uçan tekme atan sadırgan Beşiktaş Yönetim kurulu üyesi Numan Ceyhan'ı telefonla aradı. 'Yancı' lakaplı Tolga isimli saldırgan bugün Beşiktaşlı yönetim kurulu üyesi Numan Ceylan'ı telefonla aradı. Beşiktaş camiasından özür dilediğini belirten saldırganın, "Beni Fenerbahçe yöneticileri ve futbolcular yönlendirdi. Aurelio olaydan önce Ricardinho'nun kendisine ve ailesine küfürler ettiğini, Fenerbahçe aleyhinde konuştuğunu söyledi. Beni sürekli doldurdu. Ben Ricardinho'dan ve bekitaş camiasından özür dilerim" dedi. Özürünü Ricardinho'ya ileteceğiğini belirten Numan Ceyhan, "Ancak Ricardinho senden ve Aurelio'dan şikayetçi oldu. Artık Ricardinho'nun seni affetmesi önemli değil. Çünkü bu olay adli bir sürece girdi" dedi. Sivas yolculuğunda Beşiktaş kafilesinde bu telefon görüşmesi konuşuldu. Beşiktaşlı yöneticiler, saldırganın Numan Ceyhan'ın telefon numarasını Fenerbahçeli yöneticilerden almış olabileceğini belirttiler. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
yola gelmişş |
teşekkürler paylaşım için siteden detayına bakacam. |
Haber İşte saldırgan Kartalhaber.com Ricardinho'ya saldıran 'yancı' lakaplı kişiyi deşifre ediyor. İşte saldırgan: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Tolga isimli kişi Fenerbahçe tribününden.Fenerbahçe tribününde Yancı diye bilinen bu kişinin babası işadamı üstelik Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun yakın arkadaşı. Saldırgan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Gözen Air'de çalışıyor. 'Yancı' maçlara bedava giriyor. Fenerbahçeli yöneticilerin talimatı doğrultusunda maçları saha içinde seyrediyor! İsviçreli futbolculara yapılan saldırıda da bu kişinin bulunduğu iddia edildi. |
iyice deşifre olması iyi oldu;)şimdi korksun bence. |
Arkadaslar bence inönüye fener macinda gelip sahanin ortasinda diz çökerek özür dilesin |
Inanmam.... bizim basinimiz cok feci sallio |
Alıntı:
|
Ehehe hangi salak oyle bisey yapar gidip diz cokup ozur dilemek gibi. Sizce bagıslanırmı :D:D |
Alıntı:
-:D:D:D adami linc ederler |
temiz bi dayak lazım buna |
Saldırganla alakamız yok A.A 28 Nisan 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3277189.jpgFenerbahçe Kulübü, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yaptıkları yarı final rövanş maçı sonrası Beşiktaşlı futbolcu Ricardinho'ya saldıran kişinin kulüple bir ilişkisinin bulunmadığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, ”Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili olarak ATV kameralarına da yansıyan görüntülerde, başkanımızın yanına giderek kendisi ile konuşmaya çalışan kişinin kulübümüz ile ilişkisi bulunmamaktadır” denildi. Görüntülerde, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşan kişinin, öncesinde Ricardinho'ya saldırdığı yer almıştı. |
oyle telefonla falan olmaz bu is o aurelio adisinide yanina alip tvde bi ozur dilesin bakalim belki pasa canini bagislar. |
küfür etmeyecem |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi seni yonlendirseler damdan atlarmisin |
ne ozuru arkadaslar ne yancı denen kısı nede aurello affedılecek kısıler degıl,bunların cezasını adlı makamlar verecek ayrıca pfdk gerekenı yapsın bunu yapan bızım futbolcumuz olsa sımdıye kadar ulkesıne gondertırlerde,tam terısını dusunun nouma nın yaptıgı hareketı fenerlı yapsa en fazla ıkı mac ceza alır oynamaya devam ederdı,zamanında trıbunlere sortunu ındıren bahtıyarda fener forması gıyıyordu.... |
Buna bişey korkusu derler ama solemeyım |
bu pislik elbet bulunacak ve............. nereye kadar kaçacaksın yancı...... |
yancı kurbagalıderenın mıs gıbı kokan sularının altına saklanmıs:)) |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |