![]() |
Bu futbolla şampiyon olabilirmiyiz ?? Arkadaşlar ben bugün Sivas maçını izledim şu anda da Fener maçını izliyorum arada ister 4 puan fark olsun ister 40 isterse biz önde olalım önemli değil. Sizce biz bu futbolla feneri yenip şampiyon olabilirmiyiz ? Veya Feneri yensek bile kayseriyi,ankarayı yenebilirmiyiz ?? Bir de bu futbolla şampiyon olursak geçen sene Galatasaray'ın Fenere tüm derbilerde yenildiği için yaşadığı ezikliği bu kötü futbol yüzünden biz de yaşarmıyız ?? Görüşlerinizi merak ediyorum allah yolumuzu açık etsinn.. |
waLLa biz feneri kaLecisiz 10 kişiyLe de yendik bence bi sorun yok....ama kayseri ve bursa maçı beni korkumuo da deiL... |
Alıntı:
|
feneri yenmek yenmemme meseleside değil arkadaşlar. bu futbolla şampiyonluğu hakediyormuyuz yada 104 yıllık tarihimizde bukadar kötü oynayıp şampiyonluk mücadelesi vermişmiydi. |
kötü oynuyoruz ancak artık dirileceğimizi düşünüyorum takımın yorgunluğu da vardı. ancak fb maçında daha iyi oynayacığımızdan eminim. zaten o maçı alınca gerisi de gelir. |
walla futbol kötü ama şans bizden yana... |
abi ama abartmayin, tabiki kötü oynucaklar, daha 1,5 gün evvel hepsi dayak yigerek, tekmelenerek yorgun bir sekilde cok zorlu bir maca ciktilar. Ama dünkü olaylardan ibaret. Yani kupadaki FB galibiyeti, dünkü galibiyet ve fenerin denizliye 2 puan birakmasi, kafalarinda cok sey degistirdiklerini inaniyorum. Eger 5. mayista yüzümüzün akiyla cikarsak, ve de cikacagiz, cünkü cuma günü dogum günüm benim, ve ne isteyecegimi biliyorsunuz ;-) |
şampiyon olurmu değil oldu bile kolları sıvayın bu derbiyi alacaz allahınn emrii trabzon berabere bitse galatasaraylada berabere bitse yendik anasını satayım bişe klamadı yaa 3 puan garanti zatan birdefada berabere kalsınlar tamamdır bu iş allah yalvarıyorum sana biraz sabredelim beyle olacak fenerin ağlayanı yok ayrım porsiyon bir takım onlar yaa kalan maçları na bi baksanızaa :D |
Beşiktaş takımı bu futbolu bilinçli bir şekilde oynuyor. Çünkü ihtiyacımız iyi futbol değil 3 puan şu an.Ve çok disiplinli bir şekilde, mümkün olduğu kadar az pozisyon verip, az ama öz pozisyonu bulup, atıp kazanıyoruz. Bu takım 6 haftada 1 gol yemiş. Biraz da bundan bahsedelim. Fenerbahçe Denizli önünde kaç tane pozisyon buldu ne oldu, disiplinsizlikleri yüzünden 2 gol yediler, gitti 2 puanları. Tigana'nın 1-0'lık Antalya galibiyetinden sonra gelen kötü futbol eleştirilerine şöyle bir cevabı vardı : "Siz iyi futbol mu istiyorsunuz, yoksa şampiyonluk mu? İlk yarıda 4-4 biten Antalya maçında, bol gol atmıştık; ama 4 gol de yemiştik. Ve maç sonunda benim burada olmamam gerektiği söylenmişti. Şimdi ise böyle oynuyor ve kazanıyoruz. Ve ben de burada kalacağım." Buna nebze göre şerbet denir. Ne istediğimizi bir bilelim derim ben öncelikle... |
Alıntı:
|
Mustafa Denizli mi? |
kötü oynuyoruz. Gerideki maçlara bakıyorum bu futbolla hiç ümidim yok açıkçası. |
Alıntı:
allah yardım etti inşaallah devam eder |
bu haftadan sonra oynanan futbolun bi önemi yok her hafta bi i.akın çıkar maçları alır biz yeter ki gol yemeyelim, büyük takım olmak böyle zamanlarda değer kazanır zaten... Korkmayın bu hafta fenere yenilmezsek şampiyonuz... |
arkadaslar fazla kasmayın,burda fewnerliler bizim 15 şampiyonluğumuz sizin sar zor 12 şampiyonluğunuz var die beni kızdırıolar,sanki onlar bütün şampiyonluklarını çok iyi futbol oynayarak aldılar,şampiyon olalım da,iyi futbolda takıma 1 2 takviyeeyle olur.. belki tiganın yerine iyi bir adam gelir o iyi oynatır,o zaman seneye de şampiyon oluruzx bu halimizle şampiyon oluorsak |
ayrıca tüm işçi ve işçi yoldaşlar 1 mayısımız kutlu olsun,1 mayıs kızıldır kızıl kalacak... |
Alıntı:
Basında haber alan bir takım başlıklar içinde kendi adıma söylüyorum.. Çekirge benzetmeleri... Önce kendilerini sorgulasınlar, onlar bir yorum yapar iki yorum yapar sonra ekmeksiz kalırlar ama 104 yıllık camiamız her daim devam ayakta kalır bizler sayesinde... Bence de onlar ekmek yediği kulübe böyle yakıştırmalar buluncaklarına medyada biraz daha söz sahibi olsunlar, BEŞİKTAŞ'ımızı haksız olduğu yerde bile haklı olarak savunma yapmalılar.. Bunu bi takım ezikler becerebiliyor ve insanlardaki holiganizm, fanatizm ruhlarını daha çok arttırıyorlar.. Kendi adıma konuşuyorum, basında gördüğüm o ezikbahçe yanlı haberleri için resmen çıldırıyorum... |
Gerçekten kötü oynuyoruz. Ben en çok son haftalarda savunmada verdiğimiz açıklardan korkuyorum. Runje o kadar çok mucizevi kurtarış yapıyor ki.. ya bu ezikbahçe maçında bu kadar formda olmazsa? savunmanın derhal toparlanması lazım. Bir de Tümer'in kupa maçındaki golden sonraki hareketi beni çıldırttı... Cumartesi İnönüde onu sonuna kadar yuhalamak istiyorum!!!!!!! |
arkadaslar ben de sizlerle aynı düşüncedeyim yalnız karamsar olmamaız gerekiyo, inş. bu siwas macı bize ates werir ayağımıza kadar gelen fırsatı tepmememiz lazım, hadi kartalım lig basındaki westel macları gibi oyna |
bi de artık bu saatten sonra ne olursa olsun 3 ppuan dır önemli olan bence, belki ii oynamıyoruz ama kazanıyoruz, ama biz bjk mızdan hem ii futbol hemde sampiyonluk bekliyoruz tabiiki |
hadi kartalım tüm yüreğimiz seninle |
Ewet arkadaşlar size katılıyorum bu saatte sonra önemli olan tabiki 3 puandır oyunun önemi yoktur ama iyi oynamazsanız da nasıl 3 puan alacaksınız ? Bence teknik direktörlerin görevi bir maçı kazanma olasılığını artırmaktır.Karşındaki rakibi yenme olasılığın maç öncesi yüzde 60 ise bunu kendi taktiği ile çıkardığı kadro ile yüzde 90 çıkarmak da yüzde 10 a indirmek de teknik direktöre bağlıdır.Biz maçlarımız yüzde 30 ihtimal yüzümüze hep gülüyo diye kazanıyoruz.Asıl başarı bu değildir weya asıl başarısızlık kaybetme yüzdeni 10'a indirmişken maç keybetmek değildir..Bence bu saatten sonra iyi futbol beklemek olanaksız çünkü takımın sistemi hep aynı ama eğer yine şansımız tutar we Runje yine gününde olursa Fener'i de boğarsak İnönü cehenneminde Şampiyon oluruz ki o zaman kimse iyi oynamış kötü oynamış bakmaz kupayı werir Eziklere de kapak olur ama seneye de şampiyon olmak istiyorsak bu taktikten kesinlikle wazgeçmeliyiz keza her sene allah yüzümüze gülmez.Benim aşdığım duyumlara göre seneye Mustafa Denizli ile dewam edecekmişiz bu konuda bilgisi olan arkadaş warsa we beni we arkadaşları aydınlatırsa sewinirim. |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |