![]() |
Ezikler yine puan kaybetti... Evet arkadaşlar ezikler az önce yine puan kaybettiler.:D Yalnız bu sefer ona buna çamur atabilicekleri hiç bir pozisyon yok. Bakalım bu sefer azize ligden çekilicez demek için ne bahane bulucak.:D :confused: :D |
onlar bulurlar bahane uretmek ve gundem degistirmekte ustulerine yok biraksinlar bunlari islerine baksinlar |
COK GUSEL OLDU |
Şampiyonluk geldi gibi bu hafta ezdik mi liderliği alırız. onlar o moralle 3. olur artık. |
süper oldu ya. denizlispor benim 2 takım oldu. |
milletin ahı çıkıyor arkadaş böyle böyle. birbirlerini yemeye başladılar saha içinde ali koç nerdesin çıksana kamera karşısına |
Bu hafta FEBE maçında her sözlerine bir cvp vermeliyiz organize olmalıyız ama ortega olayındaki gibi olmalı inceden :) |
berabere kalmalarının nedenini ben söleyeyim arkadaşlar lig tv kameraların kablosu kesilmiş 6 kamera ile çekim yapılan bir kurumun 5 kamerasının kablosu kesilmiş ve maçı tek kamera ile tamamlamış NOT : O Kablolar kesilmeseydi lig tv adam gibi yayın yapacaktı (:D:D:D) |
beter olsunlar. çölde su yok bunlara |
darisi haftaya :-) |
adamın kablosundan ne istiyorsunuz be ezikoğlu ezikler daha beter olursunız inşallah kuş beyinliler |
Alıntı:
BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ............ |
Denizlispor fener'in kabusu olup çıktı:D brawo Denizlispor;) insh haftaya bunları yenip şampiyonluğa adım atarız... ama sonra yine zırlayacaklar şampiyonluğu elimizden aldılar ligden çekilioruss.. cehennemin dibine kadar yolun var FEBEE:P |
Eziklerin sonu zaten belliydi bu kadar boş ve gereksız konusma sonunda konsantrasyonlarını kaybettiler...Gerci son iki haftadaki konusmaları işe yaradı ve son 2 haftadır penaltı kazanıolar ama bu bile işee yaramadıı...Beter ol fenerr,beter ol fenerr..... |
çok çok iyi oldu puan kaybetmeleri inş nice puan kayıpları yaşıcaklar daha :) |
cumartesi lideriz yani ayrica bu konu turkcell süper ligi topigine ACILMALDI :) |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |