![]() |
FenErBAhÇe LiGdEn ÇeKiLcEKmiŞ ZUHAHAHA Arkadaşlar bu fenerbahce ne kadar aciz ne kadar arlanmaz uslanmaz bi takımmış ya.Ki derbiden önce anladılar başlarına neler geleceğini kıvırmak için yer arıyolar.Ayrıca bu Aurelio köpeği ne zaman cevalandırılcak bilgisi olan varmı?PFDK ya sevk edilmedi mi bu şeref.sizler?Bunların sahaları kapanmıycakmı?Federasyona laf atıyolar ya PFDK ya laf atıyolarya aslında bizlerin cıkıp PFDK yı ve TFF yi protesto etmeliyiz.45 Saniye galatasaray macında stadımızda küfür oldu diye 1 mac bizleri mahrum bıraktılar.Ki bu it sürüleri bize neler yaptılar kadıköyde!!Şimdi susma zamanı değildir.Bu hafta içi bakalım PFDK kac mac ceza vercek aurelio ya cok merak ediyorum.Sizece kararın sonucları ne olur? |
ligden çekilmeleri en hayırlısı olur hiç olmazsa temiz bi lig olur. |
YA BU TAKIM NE KADAR YALANCI BİR TAKIM ÖNCE İLK PENALTIYI TAÇA ATCAZ DEDİLER. ATMADILAR. DAHA SONRA YALAKA ALİ KOÇ ÇIKTI LİG TV ŞÜKRÜ SARACOĞLUNA GİREMEZ DEDİ ADAMLAR GİRDİ YAYININ YAPTILAR. DAHA SONRA LİGTEN ÇEKİLECEZ DEDİLER ÇEKİLMEDİLER. BU KADAR YALAN FAZLA YA. ÇEKİLSELERDE KURTULSAK ARTIK ŞUNLARDAN. |
ya abi yalanlar hala devam ediyor adam dün cikmis diyorki 1 günde 100000 tane fax gelmis ligden cekilin diye yalanin daniskasi hangi fax makinasi 1 günde 100000 fax cikarabilir , birde terbiyesizler ligtv kameralarinin kablolarini kesmisler ben olsam digitürk yerinde daha bunlarin 1 macinida yayinlamam ve bunlara 1 kurus para koklatmam tam serefsizler ya aglaya aglaya utanmiyorlarda , arkadaslar ben almanyadanim türkiyede olsam maca gelmek isterdim canigönülden , söyle bir teklifim var size eziklerin macinda ezik futbolculara mendil hediye etmek lazim cünkü o mactan sonra da aglayacaklardir.... |
çekilmesin..... ne sinama ne tiyatro ne de alemde birgece bu sene de tek EĞLENCE yine ibne fenerbahçe |
ya çekilmesinler biz kimle eğlenecegiz yoksa. |
Fener Değmemiş Bir LİG İstiyoruzz!!! |
Alıntı:
|
bu laflarını duyduğum andan beri söylediğim tek bi laf var "çekilmeyenin ..... ....." kafta kalmayın hadi delikanlılığınızı görelimde febe camia sı sizi napıyor görelim |
ligden çekilmek onur lu kişilerin kurumların yapacağı bişeydir ezikler ve onursuzların yapacağı şey asla değildir boşuna milleti kandırmasınlar |
Eger cekilirlerse, bize yenildikten sonra cekilsinler, yoksa hep, biz cekildik diye sampiyon oldunuz diye aglarlar |
yalan kulübün yalanları. 100. yıllarında yalanlarıyla tarih yazdılar. |
Fenerbahçeye yunan ligi yakışır. |
aman çok üzüldüm |
lig'den çekilmek için g...t ister..lig TV saraçoğluna giremezmiş...girdiya işte diyelimki girmedi girmesin radyo başında maç dinlesinler SaRaÇ OğLU MEYHANESİ...alex bi büyük getir!!!...... BU ALEMDE İKİ BÜYÜK VAR BİRİ BEŞİKTAŞ DİĞERİ 70cl RAKI !!!!!!!! |
Alıntı:
Bunlardan önce sezon başında da azize teyzeleri yönetimi bıraktığını söylemişti, komik çocuk bunlar yaa:D |
Alıntı:
|
HADİ ÇEKİLSENE! 30.04.2007 Fenerbahçe çekilirim diyor. Kupa da gelecek yıl PAF takımını çıkarırız diyor. Dikkat edin sadece diyor. Çekilmek isteyen çekilelim demez çekilir. Şunu da herkes bilsin öğrensin; Böyle ciddi kararları Aziz Yıldırım veremez. Yönetim kurulu da veremez. Sadece bir kurum verir. O da genel kurul. Bu nedenle bu şovlar Fenerbahçe’ye zarar veriyor. Hadi diyelim çekildiniz? Ne olacak? Doğru ikinci lige.... Kablo kesmek ne demek Lig TV'ye yapılan ne oluyor? Kablo kesmek de ne demek? Lig TV o maçları bedavamı yayınlıyor. Bastırıyor milyon dolarları öyle yayınlıyor. Beğenmiyorsan çekilirsin. Dersin ki ben bu havuzda yokum. Haaaa! Yasa derse ki bu iş olmaz. O zaman kurallara uyacaksın. Uymuyorum dersen kapatırsın kulübü doğru amatör kümeye... Rico neden PFDK'da Şu Fener-Beşiktaş kupa maçı bitti. Tartışmaları tekrar tartışmak istemiyorum. Sadece iki konu var. Birincisi; Evine gitmek için garaj da araba bekleyen Ricardinho’nun vatandaşı Marco tarafından saldırıya uğraması. Bu çirkin olay sonrasında Rico paşa da ceza kuruluna verildi. Suçu niye orada olmakmış... İkincisi; Fenerliler sahaya havai fişeği attılar. Beşiktaşlı oyuncularda bu fişekleri ellerine alıp salladılar sonra da çimler yanmasın diye saha dışına attılar. Neymiş efendim bu fişeği eline alıp sallamak suçmuş... Son söz; Fenerbahçe 100. yılında unutulmayacak ayıp şeylere imza atıyor. Burak ve İbrahim Akın'a sahip çıkın Bu Beşiktaş şampiyon olur dedim. O gün bana inanmayanlar bu gün inanıyor. Şimdi şunu söylüyorum; Ey taraftar! İbrahim Akın ve Burak Yılmaz’a sahip çıkın. Bu iki oyuncu ar ya, Beşiktaş’ın starı olacaklar. kazım kanat |
çekilecekmiş nereye çekiliyo bu aziz sırf gündemi değiştiriyo hatırlayın şimpiyonluğu g.s. ye kaptırıncada istifa ediyom dedi ne oldu hala başkan sırf şövmenlik yapıyo (en iyi yaptığı iş zaten) |
havlayan köpek ısırmaz diye boşuna dememişler... en yakın zamanda tükürdüklerini de başka şeyleri de yalayacaklar... |
ligden çekilmek demek dönmek stediğinde 3. ligden başlamak demek futbolcularının hepsinin serbest kalması demek. forma satamamak, stadın dolmaması demek. şimdi sözde 100 milyon dolarlık takımı dağıtacaksın, hiç ürün satamayacaksın, 2 haftada bir stattan 1 trilyon kazanamayacaksın. adama gülerler ya.. cem yılmaz bok yemiş arkadaşlar ezikler stan up yapıyor |
bide bizde bir laf vardır yiyemeyeceğin tarağın altına yatmayacaksın |
Alıntı:
|
ezikler yunan ligine gitsin bizede illa verceklerse bi yunan takımı versinler onlarda eziklerde olandan daha çok türk vardır nede olsa. |
Türkiye`de Saat: 20:12 . |