![]() |
fener Maçının Kahramanı Kim Olur ?? fener maçının kahramanı kim olur hırs küpü richo paşa mı yoksa hızır ibrahim akın mı yoksa başka bir kartal mı??? |
ben bu macta Ricardinho'dan ve Nobre'den cok ii bir mac bekliyorum bana gore bu iki oyuncu on plana cikar |
rico pasa oynubilecekmi acaba, eger onu hakikatden de cezalandirilarsa, hic sasmam. Bence Runje bir kahraman olacak ve Delgado (Zan ile Toraman da olabilir) |
rico paşa |
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın macın yıldızı baki mercimek olacak |
aman üstat yapma anma onun adını son sivas maçında yoktu heralde özetlerde görmedim inş bu maçta da oynamaz |
Runje |
rico paşa olur bence |
rico paşa bencede çok hırslı olacak yada olmalı |
12. adam.. |
Rico Olsun ki....birileri nasiplensin ;) |
bence hiç beklemedigimiz biri çıkacak. Deli ibo dan bi gol bekliyorum açıkcası |
Runje olmasın da kim olursa olsun :D |
bence yıldız nobre olcak. uçurcak bizi 1.liğe |
hiç kuşkusuz delgado olucak |
bobo ve delgado |
bence bobo başta olmak üzere nobre ikisi olur |
deli ibrahim tam taraftar tarafından istenmeyecek adam ilan edilmişti ki hayatının ilk sağ ayak golünü cincona atmıştı. bence bazı kendini bilmez taraftar tarafından ıslıklanan burak bu maçta golünü atacak ve kahraman olacaktır. |
Bence MATİ olacak bu haftaki maçın adamı. |
tüm beşiktaş camiası |
arkadaslr bnce rıco pasaya ceza gelıcek macın adamı korayyy olucak bnceeeeeeee:D |
Rico ve runje olcak:) |
Ricardinho olacak. |
bobo ilk 11'de oynarsa maçın kahramanı olur.. |
bence her mactaki oldugu gibi bu macinda yildizi serdar olacak...bobo da golünü cakacak eziklere |
bende bobo ve nobre diyorum rico zaten her maçın kahramanı |
rico pasa ve burak olacak |
BAKİ MERCİMEK..............NE BİR LOKMA EKMEK NEDE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK...... |
bobo ya da rico |
Türkiye`de Saat: 21:50 . |