![]() |
------------------------RUNJE------------- M.DOĞAN----------İ.TORAMAN-------G.ZAN-----------İ.ÜZÜLMEZ -----------------KORAY----------SERDAR------------------------- ----DELGADO-----------------BURAK------------RİCHARDİNO---------- ------------------------------BOBO------------------------------ |
o forma çıksın yeter ben bile oynasam olur |
--------------------Nobre-------------------------- ---------------------Bobo-------------------------- ---------Ricardinho-------Delgado------------------ --------------------Koray-------------------------- İ.Üzülmez--------------------------------A.Tandoğan ----------Baki------G.Zan------İ.Toraman----------- --------------------Runje-------------------------- |
Alıntı:
bu kadro tam düşündüğüm kadro yalnız bir değişiklik var düşüncemde serdarın yerine fahri olsa işte kadro diye o zaman ona derim.Ama ne yazık ki sevgili tigana bu adamların en az 3 tanesini taraflı oyuncu seçmelerinden dolayı keser mustafa doğanı koyar burağı koyar mercimeği koyar bizi delirtir |
---------------------------runje------------------------------- --------------gökhan z.------------ibrahim t.----------------- serdar-----------------------------------------------ibrahim ü. -------------------------koray-------------------------------- ali t.----------delgado-------------burak------------ibrahim a. --------------------------nobre------------------------------ bobo formsuz olması nedeni ile burak oynar yada rico |
bazıları kadro da defansa ıbrahım uzulmezı yazmıs kesınlıkle cok yanlıs yaptıklarını dusunuyorum bılmıyorum benım dusunceme katılan var mı ıcınızden |
---------------------------------RUNJE-------------------------------- M.DOĞAN-------------İ.TORAMAN-------G.ZAN---------------İ.ÜZÜLMEZ SERDAR---------------DELGADO---------KORAY------------------İ.AKIN -----------------------------RICARDINHO------------------------------ --------------------------------BOBO--------------------------------- |
Alıntı:
|
bobo bu sefer ilk onbirde başlamalı |
Runje Ali Tandoğan İbrahim Toraman G.Zan İ.Üzülmez Serdar Koray Delgado Rico Paşa İ.Akın Nobre ( Bobo) İ.Akın bu maçta patlama yapacak o feneri sever |
Türkiye`de Saat: 02:30 . |