![]() |
Çarşı'nın sürprizi var! Beşiktaşlılar'ın, Fenerbahçe kafilesini Samandıra'dan İnönü'ye çıkana kadar psikolojik olarak etkilemek için çeşitli hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Taciz edecekler... Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Lig'de sezonun en önemli maçı öncesi ezeli rakibine büyük sürprizler hazırlıyor. Lideri devirip, zirveyi ele geçirmek isteyen Siyah-Beyazlılar'ın rakibin motivasyonunu ve konsantrasyonunu bozmak amacıyla Sarı-Lacivertli kafile İnönü Stadı'na gelene çeşitli eylemler yapacağı kaydedildi. Fenerbahçe takım otobüsünün özellikle geçeceği güzergah üzerinde ve Dolmabahçe civarında Beşiktaş taraftarının tacizine maruz kalabileceği ifade edildi. Çarşı'nın sürprizi var! Ancak Siyah-Beyazlılar'ın Fenerbahçe'ye yapacağı eylemler bunlarla bitmeyecek. Sarı-Lacivertli yöneticilerin kupa rövanşı sonrasında verdikleri isyankar demeçlere atfen sahaya emzikler ve dansöz kıyafeti atılacağı bildirildi. Ama Beşiktaş tribünlerinin kalbi olarak bilinen Çarşı'nın Fenerbahçe maçına çok büyük bir sürpriz hazırladığı öğrenildi. Fakat Çarşı grubu, bu konu hakkında kesinlikle sır vermiyor. İstanbul polisinin de bu gelişmeler ve gelen duyumlar nedeniyle büyük önlemler alacağı gelen bilgiler arasında... (Fanatik) |
elimizden geleni yapcazzz inşş |
gömelim inöüye hayır gömmeyelim orası bizim mezarımız onları pişman edelim büyüğüyle nasıl konuşulcağını öğretelim en büyük beşiktaşşş!!!!!!!!!!! |
tahmin ediyorum olması lazım zaten :) |
inş. |
Carsi isini bilir.en iyi sekilde dalgasini gececektir eziklerle. |
emzik olayı ii olur azizeyede en iisinden dansöz kıyafeti tabi tungayada |
BİZİM AKILLI OLMAMIZ LAZIM ÇÜNKÜ BU FENER MEDYASI EN UFAK AÇIĞIMIZI KOLLIYACAKTIR.DİKKAT EDELİM SON 3 HAFTA SAHAMIZ KAPATILMASIN İT KÖPEK YÜZÜNDEN. |
Aslında bu ********lerin hakettiği kulüp otobüsünün önünü kesip indirip içindekileri bi güzel atmak dövüpte boğaza ama puan silerler diye duydum :):) |
ahh ahhh ist de olmak vardı çok istiyodum haftalar önce gelmeyi düşünüyordum ama kısmet olmadı |
ama kardeşlerim orda gerekeni yapacaklardır o tümer itine haddini bildirin sanki 40 yıllık fenerli gibi bize gol atınca seviniyo |
ama bilmiyorki nobre babası var ezikleri ezdik yine her zamanki gibi |
tümerin olduğu yerde şampiyonluk zor oluo adam bizden gitti Allah kısmet ederse şampiyon olucaz 5 sezon kaldı bizde sadece 1 sezon şampiyon oldu ama artık kartalım gümbür gümbür geliyo kötü futbola rağmen |
ruhumuz yeter üç büyük yok tek büyük KARTAL |
acaba çok süpriz dedikleri ne maçtan önce sölerler mi acaba kzanda fln |
inşallah bu maçı alırız. bütün kalbimizle bu heyecanı bekliyoruz... Eziklerede şimdiden geçmiş olsun diliyoruz:) Türkiye'de tek bir takım vardır oda BEŞİKTAŞ |
inonu cehennemıne glmk bu kdr kolay deil dimi...:) ezikler sizi.. |
ezikler inönüden her zamankinden daha ezik dönecek desenize |
stada gidecek arkadaşlar lütfen tahriklere kapılmayın. sahaya birşey atılmasın küfür edilmesin. biz küfürsüz şiddetsiz de en iyi tepkiyi ortaya koyarız. beşiktaş taraftarının da en önemli özelliği budur: zeki ve yaratıcı olması |
kadiköyde dövmek küfretmek sizin icin hersey kolay ama biseyi unuttunuz sanli besiktasimizin taraftarini...inönüye geleceginizi unuttunuz..abartmayalim ama ezikler acigimizi yakalamak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar bosu bosuna ceza yemeyelim lig sonunda |
emzik olayı güzelmiş:) |
hadi bakalim görelim sizi, merak ettim |
çok fenaaaa! :D |
off yaa bu haftada bayızzz keşke her hafta eziklerle oynasakk :):):) |
Çarşı bir numara :) Süper pankartlar,marşlar bekliorz yine :) |
Alıntı:
Ama ezik medyasi is basinda! |
bu salaklar daha önce de k.köye uçakla gidileceğini yazmişti. tmm bir sürpriz var ama samandra da değil İNÖNÜ de .. |
Çarşı ne yaparsa en iyisini yapar..... |
Esas performans maç esnasında olmalı, eziklerden topu ayağına alan her kimse baskıdan topu hemen kaybedecek şekle dönüşmeli. Maçı kazandıktan sonra ise eğlencenin dibine vurulmalı ama sadece o gün için çünkü çarşamba Erciyes hafta sonu Bursa ile çok önemli maçlarımız var. |
bunda sasırılacak bısey yok bnce:)çarşıı affetmezzz öperrrr... |
çArşı'yı gerilime ortak etmeye ve şiddete yönlendirmeye çalışanlara inat, maç öncesinde tüm tribünlerimizden takımımızın ısınma çalışması sırasında yağmur gibi KIRMIZI GÜL yağdırılması organizesi yapılacaktır. Bu organizenin ruhuna ortak olmak isteyen BEYAZLAR içindeki tüm Kartallar, tribüne gelirken bir adet KIRMIZI GÜL ile gelsinler. |
ne çok isterdim orda olmayı :( |
Türkiye`de Saat: 14:28 . |