![]() |
Kombine kart Değerli arkadaşlar kapalı alt kombine kartımı kaybettim ne? yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz; TEŞEKKÜRLER..... |
valla kardes sen bi satin aldigin yere gitid oraya bi danis derim...onlar yenisini verir herhalde ismin falan vardir onlarda. |
kardeşşşş kaybedilirmi o kart define yaw o |
:)yazık olmuşş,aldıgın yerle konus bence onlar geregını yapar.. |
Kardeş bendeki kartın arkasında aynen şu yazıyor, "Kayıp veya kırık kart değişim bedeli KDV dahil 40.YTL olup, bedeli kart kullanıcısından alınır." He birde 0216 556 98 00 nolu telefonu vermişler. İstersen orayı bi ara. Belki faydası olur... |
arzum kardeşim hayatını kaybetmişsin bundan büyük acı olabilirmi:( |
kombine kartı olan biri kartın arkasına bakarak bu sezon için olan bilgiyi verebilir mi? |
bildğim kadarıyla aldığın yere gidiyosun işte bilgilerini veriyosun 40 ytl gibi bi para ödüyosun alıyosun kardeş o kartı tam zamanında kaybetmişsin gs ts fb maçları önce si geçmiş olsun |
Bu hafta içi hallederim inş. Sağolasın bilgi için... |
Yazık olmuş ama vakit kaybetmemek lazım eğer 40 ytl karşılığında tekrar alabiliryorsan hemen al |
Alıntı:
ben de vip alt iki adet kombinemi kaybettim, yarin (bugun) saat 14:00 te acilan biletix gisesine gidicem, kartlari iptal edip 2 adet geçici bilet verecekler, ardindan 40'ar YTL karsiligi komineleri geri verecekler, bakalim saibe (gs) maci oncesi umarim bu talihsizlik nazarlik olur da biz de 3-5 atariz... |
isim soyismini söylemen yeterli gerekeni yaparlar |
desene bulana piyango çıktı tamda derbi zamanı yani seninde yaptığın işmi:Dneyse sağlık olsun sanırım netten iptali yapılıyor |
tam zamanında kaybetmişsin.Senin adına çok ama çokk üzüldmm |
kötü yaa allah yardımcın olsun... |
Türkiye`de Saat: 17:50 . |