![]() |
TÜMER BİTTİN İnönü'de özel koruma Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyecek olan Zico ve Beşiktaş taraftarı ile arasında problem bulunan Tümer Metin'e ekstra güvenlik sağlanacak Aziz Yıldırım gidebilirhttp://www.milliyet.com.tr/2007/05/0...im/axspo01.jpg Fenerbahçe, İnönü Stadı'nda özel olarak korunacak. Sarı - lacivertli yönetim, son dönemlerde yükselen tansiyon nedeniyle polisin alacağı güvenlik önlemlerinin dışında başta Teknik Direktör Zico ve Tümer olmak üzere takıma ekstra koruma tahsis edilmesini kararlaştırdı. Özellikle cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyecek olan Zico'nun çevresinde güvenlik çemberi oluşturulacak. Yönetim Kurulu, maç öncesi ve sonrası toplu hareket etme kararı alırken, özellikle Beşiktaş taraftarları ile arasındaki gerginlik nedeniyle Tümer'e de sıkı güvenlik uygulanacak. Türkiye Kupası maçı için İnönü Stadı'na gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım'ın ise bu kez takımı yalnız bırakmak istemediği ve büyük olasılıkla karşılaşmayı tribünden izleyeceği belirtildi. Bu karşılaşma ile ilgili İl Güvenlik Kurulu toplantısının ise bugün yapılacağı açıklandı. Vedat haber ajanası:) |
seni çarşı koruyacak merak etme sen bi gel Allah büyük ezikbahçenin ezik futbolcusu |
TEŞEKKÜRLER VEDAT |
Alıntı:
|
özledk seni tumer gel de pışpışlayıp emziğini:cool: verelim |
aman dikkat!!! olay falan cikartmiyalim fenerliler zaten bunu bekliyor |
Alıntı:
|
tümer eziğinin golden sonraki hareketlerini gördümde yemin ederim o an için orda olsaydım gözümü kırpmadan kafasına sıkardım benki karıncayı bile inciltemem ama onu afetmem |
ne gerek varki adam döven onlar. biz sadece onları beşiktaş duruşuyla ağırlar yener göndeririz :) |
ezikk türmerree pembe teskere versin çarşıı :D |
keske auorello da gelseydıde aynı hareketlerı tekrar yapabılseydı ayrıca tuncay ve tumerınde hakeretlerı hala kulaklarımızda ınonuye beklıyoruz ezıklerı :D:D:D |
dişi kartal guzel soylemıssın aynen:D:D |
tumer carsının kım oldugunu bılıo arkadaslar..o serefsızi bılegımızle deil sesımızle ve goruntumuzle yenelım.... |
dişi kartal kardeşim en güzel yorum senden tskler:))) |
Arkadaslar aman DIKKAT ceza getirecek her türlü girisimde bulunmayin, onlara enbüyük ceza SAPIYOLUGU ellerinden almaktir!:D |
Alıntı:
evet kesinlikle katiliyorum, zaten ezik medyanin gözü üzerimizde! |
ya tümer'e en büyük ceza şuan giydiği iğrenç forma. bırakın allah'ından bulsun. aldığı dolarlar elbet birgün biter!!! |
sanki gecen geldiginde ne oldu maksat olay ciksin istiyorlar ki bjk ceza alsin sizi gidi yancilar sizi |
tümeri metttttiiiiinnnnn edicez rahat olsun o |
inşallah eziklerin mactan sonra bahane edecekleri bi pozisyon olusmazda eze eze yeneriz tek kelime konusamazlarr |
gelsin gelsin onada bı ekzik veririz :D |
ezik takımın ezik futbolcusu kartal gibi yaşadı ezik gibi ölecek |
burada konu etmeye değmez bu kişiliksiz. |
Zaten çarşı olay falan çıkarmaz.. bizim taraftarımız büyük taraftar gyfebe gibi değil yani..Bilinçli...ezik insan gel bakalım neler göreceksiin... |
Görecekleri en büyük şey BJK aşkı olacak ve imrenecekler bu müthiş tarfatara..Kadıköyde bin kişi ezmişti zaten 50bin kişi yi ...İnönüde tek ama takımı coşturmak olacak..Tümer falan boşverin artık şunu... |
1-0 yenicez burda 3 defa skor tahmininde bulundum 3 ü de tuttu inşallah bu da tutar |
kanı bozuk bu adamın nobrenin golü için ne kadar şükür etsem az. yoksa çok ağır gelirdi helal olsun nobre her tümer adı geçtiğimde aklıma sen geliyosun |
kafasına tek kurşun başka söze gerek yok.. |
ya şu ezik için konu açmaya bile değmez. ne adi bir adammış koynumuzda yılan beslemişsiz. |
bi de geçen gün yok taraftar beni zamanında severdi şimdi tabii şikayet edecekler normaldir fln demiş bu ezik gel de boğma |
aman beyler...küfür falan edip adam yerine koymayın eziği.... |
beşiktaş çarşısı erkeğe küfreder... |
Tümer meselesi artık sıktı be. Sanki biz Tümerin arkasından ah vah ediyormuşuz gibi duruyor. Defoldu gitti ne yapalım çok mu önemli yani. Camiamızın artık bu meseleyi dillendirmemesi gerekiyor bence. |
Alıntı:
katılıyorum sana kardeşim.kendılerı kuduruyolar sonra da ozel korumalarla geliyolar.ahlaksız camianın ahlaksız futbolcusu tümer. |
merak etmeyin beyler içimde öyle bir his varki ezik tümer kendi kalesine gol atacak o zaman makarayı seyredin.... |
ahh be kardeşim ağzından bal damlıyor inşallah kendi kalesine atar ahlaksız para düşkünü pis karaktersiz herif biz gidişine ah wayh etmiyoruz arkadaşlar beşiktaşta nasıl böyle bir karaktersiz kişi asıl kimliğini gizlemiş ona şaşırıyoruz daha dün gibi aklımda telegoldeki röportajı tümer konuşuyor diye gecenin 2 sine kadar oturup izlemiştim helal olsun işte beşiktaşlı bu dedim kendi kendime ama nereden bileceksin adam ağzıyla konuşmuyormuş sahtekarın birisiymiş kartal gibi yaşadı ezik gibi ölecek |
harbi ball damlıyo |
Türkiye`de Saat: 00:51 . |