![]() |
Eziklere müjdeli haber geldi Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu müjdesi hurriyet.com.tr 3 Mayıs 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3273379.jpgTahkim Kurulu, PFDK'nın Fenerbahçe Kulübü'ne verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasını "saha kapatma"ya çevirirken, teknik direktör Zico'nun 1 maçlık cezasını da kaldırdı. Tahkim Kurulu, özel otoparkta Beşiktaşlı oyuncu Ricardinho'ya yumruk atan Mehmet Aurelio'ya verilen 2 maç cezaya yapılan itirazı ise reddetti. |
böyle olacağı belliydi. hay bu tahkimin...resmen eziklere çalışıyor... |
Daha devamıda var arkadaslar salı gunude sivas macını tekrarı gorüsülcekmiş |
Eziklik resmen... |
Alıntı:
|
hiç süpriz olmadı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oldu olacak Aurelio nun cezasinida kaldirsalardi yok amcasi kiyak gemis mis mis bundan sonra haluk ulusoya tek laf etmesinler adam daha nasil kollasin bunlari galiba istiyorlarki alsin kupayi versin bunlara yapilan kiyak baska takima yapilsa simdiye sampiyonlugunu ilan etmisti hani gecen yil bir kampanya vardi ya yeter diye hakikaten yeter artik bu kadar kiayaga |
bu dakikadan sonra artık ulusoy federasyonunun hemen istifa etmesi gerekir. bu ne şakamı ya. bir takım 52 saniye küfür etti diye sahası kapanır. bir takım maç boyunca küfür eder. federasyonu- devlet başkanını bakanını küçümser, meydan dayağı atar saha kapama böyle rezillik böyle kepazelik olmaz. şimdi bu ezikler yine utanmadan biz büyük kulübüz federasyonun gücü bile yetmiyor diye yorum yapmaya başladılar bile. sayın ulusoy orada bir dakika daha oturmayın istifa edin. aksi halde inönü stadında olacakların tek sorumlusu siz olacaksınız. ya gidin yada inönü stadında olaylar olursa en iyisi göremeyeceğiniz şekilde bir gözlük takınız. sizin verdeğiniz karar değil resmen korkaklıktır. |
tek sevindirici haber zico nun cezasının kaldırılması. ona çok sevindim ben şahsen. anladınız siz onu. |
sakin arkadaşlar sakin olun bırakın ağlasınlar,yeterki cumartesi akşamı ezikleri yenelim azmı aldılar elimizden 8-0 maçlar seyrettim ben inanın en az bizim dostumuz var bu cinconlular bu ezikler sadece başı ağrıdımı konuşur ama bu asil renkler hepsini gün gelir susturur. alayına isyan inadına ölümüne beşiktaş |
Bencede Federasyonun omru buraya kadar biran once istifa etmeli ne bu boyle kim cok bagirirsa onun cezasi insin bursa macinda adam bicaklandi tik yok ankaragucu macindaki olaylarda bjk ye ceza verildi bumu adalet sahaya taraftar giriyor hakeme sozlu saldiri var lugano sahadan cikarken hakeme el isareti yapiyor kufur o bicim oyuncu tartaklaniyor daha bir suru vukat ama sadece saha kapatma oldu olacak maci izmire alsinlar daha cok taraftar gelsin bu cezami yoksa odulmu hadi karatlim eze eze yenin sunlari |
ya bunlar harbı ezık yaa bu federasyona da sımdı runjenın tuttugu töbe töbe |
Yine yırttılar ama ben de hiç şaşırmadım. Eğer bir ceza veriyorsanız bunu uygulamalısınız...Gerçi bu durum ezikler için hep değişiyo ama adalet yerini bulacak.. |
Cezaların en büyüğüne layıklar... |
bu eziklik bitmez bunların adamlar hiç ceza almasın daha barii.. bu ne yaa hayret aurelio nun cezası nasıl inmedi yaa şaşırdım valla.. bi federasyon fenerin karşısında diyolar belli oluyo kiminarkasında olsuğuu.. |
hiiiçç şaşrmadım şahsennn.... |
aslında bu konunun başlığı ağlayana emzik verildi diye değiştirilmesi lazım |
Alıntı:
|
oh ziconun cezasını kaldırsınlar o adam olmayınca olmazdı zırvalıkları kurtarır bizi. |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |