![]() |
Jean Tigana giderse yerine; Ertuğrul Sağlam-Metin Tekin-Mehmet Ekşi üçlüsü gelir inş. Gönlümden geçen bu. |
ben tiganayi destekleyenlerdenim.... besiktasimiza ne iyi gelecekse o olsun.... ama iyi bir hoca, insallah bizleri basarili olupda birakir, iste basarili bir sekilde birakirsa, ne zaman olursa olsun, inönüye geldigi an hepimiz inun basarilarini düsünecegiz... ama basarili olmayipda, yani hic bir kupa almadan giderse, öncelikle herkez onu kötü yolcular, bu bence iyi olmaz.... yani ne olursa olsun, bu takimi calistirdi, buralara kadar getirdi... herzaman destek olmaliyiz, ve giderse besiktasa yakisacak sekilde göndermeliyiz, yani kavgayla gürültüyle degil..... |
LUCE gelirse ozaman sevinirim bu habere |
bi sezon bitsin herşey hallolur ama bu futbolu oynatacaksa gitmesi daha iyi olur. |
bence kolpa haber |
bizi çalıştırdıkdan sonra zaten futbolla alakasını kesecekti bence kolpa haber |
ßu adamı ilk Defa Mantıklı ßi Karar ALırken Gördüm Şaşırdım Doğrusu |
takım oturdu birde taktik açıdan çok iyi bir hoca bulunursa beşiktaşımız en az 10 yıl uçar |
Ezik medyası derbiden önce bizi karıştırmak futbolcuların kafasında sorun yaratmak istiyo beyler uyumayın ya karakartal.com da bu haberi yalanlamak yerine yayınlamış...Bence ezik medyasının etkisinde kalan şu karakartal.com u mail yağmuruna tutalımda akılları başlarına gelsin.Kimse takımdaki huzuru bozmaya calışamaz daha önümüzde kritik maçlar var Fener maçı ligin son maçı değil... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:54 . |