![]() |
Denizli mi geliyor? Denizli mi geliyor?http://img292.imageshack.us/img292/6...0010405lw8.jpg Beşiktaş'tan ayrılacağını söyleyen Tigana'nın yerine alternatif olarak düşünülen isim ise "Beşiktaş'ı çalıştırırım" diyen Mustafa Denizli!.. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın France Football'a Beşiktaş'ı sezon sonu bırakacağını açıklaması herkesi şaşırtırken, Beşiktaş camiasına yakın kaynaklar bu bilgiyi doğruladı. Tigana'nın bu açıklamasından sonra Beşiktaş'a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Fransız teknik adam sezon sonunda Beşiktaş ile yollarını ayıracak. Alınan bilgiye göre Tigana'nın UEFA'nın yeni başkanı Platini'nin isteği doğrultusunda UEFA'da görev yapması bekleniyor. Tigana'nın yerine Siyah-Beyazlı kulübün kulislerinde düşünülen isim ise "Beşiktaş'ı çalıştırırım" diyen Mustafa Denizli. Denizli'nin hem Beşiktaşlı olması hem de İran'da birlikte çalıştığı Ali Gültiken'in Siyah-Beyazlı takımın menajeri olması Denizli'nin yeni sezonda Beşiktaş'a transferini güçlendiriyor. Kaynak: Aydın CİNGÖZ / Ulusal Kanal |
eskiden beri BEŞİKTAŞLIYIM diyo bence denizli tiganadan iyi ama bence en iyisi luce. |
Gönlüm Yılmaz Vuraldan yana ama Denizli de Tiganadan daha iyi olacağı kesin. |
samet aybaba gelsin |
denizli gelmesin |
SAMET AYBABA |
ben hala açıklamasından ayrılacağını nasıl çıkarttılar anlamadım. |
gelecekse ERTUĞRUL SAĞLAM gelsin ama tigana gitmezzzzzzzzzzzzzzzz |
Her TD ismi gundeme gelice Mustafa denizli ismi geliyor gundeme o gelinciye kadar samet olsun daha iyi |
aman allah korusun fenerde nasıl futbol oynattıgını nasıl sac bas yoldurdugunu gorduk luce ve ya aybaba gelsin |
Mircea Lucescu & Metin Tekin ikilisi de harika olur. 2 sene sonra Metin Tekin başa geçer harika olur.. |
geçenlerde bi programda süper ligdeki en iyi TD ertuğrul sağlam diolardı.ama denizli gelmesin yaa.. |
Alıntı:
|
tigana gitcekse le guen den başkası paklamaz... |
Alıntı:
|
bende luce den yanayım |
luce devri adamı göndermekle bitti bana göre şuanda bile gelse bize yaralı olamaz artık ayrıca yabancı değil yerli teknikdirektörden yanayım buda kim olursa olsun türk olsunda hiç farketmez.böyle güzel kadroyu herkes idare edebilir birtek yabancılar yapamaz gördükde yapamıyorrrrrrr mösyö tigana başımızda yerli hoca olsaydı bence bu kadroyla şuanda şampiyonluğu garantilemiştik son haftalarıda formalite icabı oynardık |
Ne Denizli si Allahinizi severseniz ya... Eger BESIKTASimizda yerli bir hoca görev yapacaksa bunu tek hakeden bir kisi var O da SAMET AYBABA dir. Bu adam 20 senedir Teknik Direktörlük yapiyo ve kendini BESIKTASa hazirliyo artik adamin hakki verilmeli.. |
http://i.karakartal.com/images/haber...cu035_1603.jpg ????????????????????????????? |
asla denizli gelmesin ne başarısı var ya bu herifin. hele rıza, samet, ertuğrul vb. aslan gibi beşiktaşlı antranörler varken böyle çıkarcı ve paracı insanlara ihtiyaç yok. |
mustafa denizli anca türkiye kupası finaline gelir.!!!! |
Denizli gelirse takım bir daha kendine gelemez... Artık şansımız kalmadı, Lucescu dan başkası yalan... |
kımse gelmesın hele bı lig bitsin..! |
lucescu gelse daha ii olur ama buda iii olur...:) |
gelmesin , ertuğrul sağlam gelsin |
burak ile tigana gitsinde yerine kim gelirse gelsin |
bu takıma yakışan imparator lucedir...I LOVE U LUCE!!! |
ya ne denizlisi sayı saymasını bilmiyor hatırlayın 3-0 ezikleri yendiğimiz maçta fazla yabancı oynattı diye birde hükmen 3-0 kazanmıştık.. ayrıca fbden niye gönderildi sizce şampiyon olduğu halde fb nin nasıl şampiyon olduğu cihan oskay tarafınmdan acıkalndı zaten ben istemiyorum.. çokiyi beşiktaşlıydı madem malatya denizli maçlarında gs tarafından teşvik gönderilip doping yapıldığında gs den istifa edip etik davranmadı hatta sonra teknik direktörüoldu |
Tiganaya bir fırsat daha tanınmalı lig bitmeden böyle yorumlar yapılası doğru değül.Zaten zor havaya giriyo:) |
gelmesin |
Türkiye`de Saat: 08:23 . |