![]() |
'R' nasıl 'P' oldu? 'R' nasıl 'P' oldu? Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabetin örneklerinden biri sabah saatlerinde yaşandı. Fenerbahçeli taraftarların amigoları, İnönü Stadı'na girerek, maçı izleyecekleri kale arkası tribününe "HER YERDEYİZ" pankartı astı. Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar HER'in R'sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P'ye dönüştürünce pankart "HEP YERDEYİZ" halini aldı. Fenerbahçeli taraftarların girişimine bu şekilde atıfta bulunan Beşiktaşlı taraftarların eyleminden sonra stad yetkilileri kale arkası tribününe asılan pankartı tamamen kaldırdı. http://img157.imageshack.us/img157/6882/abcd0010ar3.jpg İNÖNÜ STADI'NIN ÇEVRESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR Bu arada İnönü Stadı'nın coğrafi açıdan bulunduğu yer ve çevresinin güzelliği bir kez daha göz kamaştırdı. Sabah saatlerinde boş olan stad ve yakınındaki yerler müthiş manzara oluşturuyor. Kaynak : DHA |
beşiktaşlını zeka sı bir baska...::d |
bunu ben yayınladım:( |
bende yayınlamıştım ama olsun canın sağolsun kardeşim :) |
hadi ya kusura bakma vedat kardeş ben göremedim silme yetkin var sil boşuna yer kaplamasın özür yönetimden |
aynı şeyler dikkat edelim |
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabetin örneklerinden biri sabah saatlerinde yaşandı. Fenerbahçeli taraftarların amigoları, İnönü Stadı’na girerek, maçı izleyecekleri kale arkası tribününe "HER YERDEYİZ" pankartı astı. Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar HER’in R’sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P’ye dönüştürünce pankart "HEP YERDEYİZ" halini aldı. Fenerbahçeli taraftarların girişimine bu şekilde atıfta bulunan Beşiktaşlı taraftarların eyleminden sonra stad yetkilileri kale arkası tribününe asılan pankartı tamamen kaldırdı. http://img72.imageshack.us/img72/249/sonspo13wi6.jpg |
beşiktaşlının zekasıyla fblininki ortada...:D:D:D |
Erkenden gelip asarlarsa böle olur işteçİİ yapmış bizimkiler kutlarım |
fark eden beşiştaşlıyı kutluyorum. |
Akıl dolu bir şey ya :) yani onların bu girişimleri anca böyle bertaraf edilirdi. |
hehe suepr olmus yaaa... |
bizim taraftarımızz muhteşemmm...!:Dzeki taraftarın hali başkaa... |
super bi fikir :) |
ctesi beni güldüren tek olaydı.. helal olsun düşünenlere.. bu arkadaşı maça teknikdirektör olarak çıkarsaydı kesin yenerdik... |
haha :D |
eee insanın zekasının tuttuğu takımla ölçülmesi gerekir:):) BUNU YAPAN BEŞİKTAŞLILARA BİR ALKIŞ |
buna yaratıcılık denir |
ya biz bunlara hep böle şeyler yapıoz zaten. bir defasında da korkak tavuk ortega pankartını biz vermiştik onlara :D |
ewt haklısın kendileri tutmuştu pankartı zeki çevik ve ahlaklıyız biz:D |
''r'' yi ''p'' yapanların elleri dert görmesin!!! ezik her yerede ezik ..... |
kaşınanı kaşırlar.... :) helal olsun kim yapmışsa eline sağlık... ya bunlar harbi ezik ya bir pankarta bile sahip çıkamıyorlar :) |
Türkiye`de Saat: 16:35 . |