![]() |
ben tigana'ya kızmıyorum o salak herifi başka dünya üzerinde hiç t. direktör kalmamış gibi bu takımın başında getirip de 1 sene boyunca tahammül edenlere kızıyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BURAK İYİDE BAKİ KESİNLİKLE DEFOLUP GİTMELİ |
Alıntı:
BEŞİKTAŞ TARAFTARI ETO'YA IRKÇI MÜDAHALE EDENLERE KARŞI |
ya bizim takımın çoğu ikinci lig oyuncularından oluşuyor bu kadroyla 2.'lik bile çok büyük başarı bi tanesi koşmayı bilmez bi tanesi kaç senelik futbolcu orta açıp,şut çekmesini bile öğrenememiş yazıklar olsun tiganaya |
burak bu takımda 90 dakka oynayacak adam mı sorarım ya baki gibi bir sol bek olmaz olsun yazıkllar olsun tigana resmen ihanet ettin |
tiganayı severdım ama bu mactan sonra....??? delgado cıakrılıp bobo sokulurmu oyuna yaw...burak ne gune duruyo bı ıse yaradıgıda yok zaten....burak,baki...defolun len... |
boşu boşuna futbolculara kızıp duruyoruz başımızda öyle bir teknikdirektör varki BEŞİKTAŞ gibi güçlü süper takımı yönetmesini becerimiyor.2.ligden bir teknik direktör getirsen bu takımı şampiyon yapardı hemde hiç beğenmediğimiz burak-baki-m.doğan la |
burak 1 mustafa doğan 2 baki 3 hiç biri beşiktaşlı deil olamazlar beşiktaşlı dediğin PASCAL NOUMA İLHAN MANSIZ İBRAHİM TORAMAN gibi olmalı beşiktaşlı olmayanlar dittirsin gitsin |
Türkiye`de Saat: 15:44 . |