![]() |
biti mi? LIG BITI MI ? |
AYNEN OYLE |
malesef bitti |
ne demek bitti arkadaşlar 2 lik de şampiyonluk kadar önemli bir sonuç, şampiyonlar ligi çok büyük bir kazanç ona katılamazsak işte o zaman başarısız olmuş sayarım ben bu takımı, şampiyonluk yarışında her şey olabilir kötü oynarsınız kazanırsınız iyi oynarsınız kaybedersiniz ligi 1. bitirmek biraz şans işi ama en azından 2. olabilirsek seneye şamp. ligi hedefi doğrultusunda vizyonumuzu belirleyebiliriz... |
asla bitmedi. ama ben feneri yenerek şampiyon olalım isterdim. geçen sene gs ye şampiyonluğu biz verdik şimdide gs ve trabzon feneri ezmeli bizde geriye kalan maçlarımızı yenip biraz buruk şamöpiyonluğu yaşamalıyız. |
yok be bu futbolla şampiyon olunaksa hiç olunmasın hakedenler olsun tabi ki hakeden fenerbahçe de deil!!!!! |
lig bitti bizim için...... yani ben trabzonn feneri yenecegini düşünmüorum gs de yenemz........gule oynaya sampion olurlar......bizde fortisle idare ederiz :( :( |
Alıntı:
|
sampiyonluk cok zor bence bu saatten sonra,gerci matematiksel olarak var am mantiksal hicbisey sansimiz kalmadi bana göre |
gercekçi olalım bende fenerin şampion olmasında yana deilim ama gercekte bu yabi bugun yenicektik adamlar bizim stadımızda sevinemicekti .....böyle maclarda yenemiosak ne zaman yenicez :( |
şampiyon biz olacagız hiç birşey bitmedi arkadaşlar trabzonda galatasayda yenecektir... |
matematiksel olarak sansımız var olduguna göre hiç bişey bitmedi. yeterki gönlünüzdeki inancı bitirmeyin.!!!! |
2. liğimizi kaptırmamalıyız.tiganaya rağmen |
lıg nasıl bıttı salalım kendımızı sampiyonlar lıgınede geyse mı gıtsın hem hala daha ıhtımaller devam edıyor |
ya bu hakemlerle ezikler rahat sampiyon olurlar....hicbir ümidim kalmadi hem 2. olup bu futbolla sampiyonlar ligine gitmesek daha iyi olur bence tigana gitmedigi sürece hicbir basari gelmeeeeeeeeeeeeez |
Şampiyonluk bitti hayal kurmayalım. Ama şampiyonlar ligi için mücadelemiz devam etmeli. |
1 yıl daha uyuturlar kupayla bizi...tabi onu bile alacakları garanti deil... |
Sampiyonlar ligine mutlaka kalmaliyiz ve ona göre transfer yapmaliyiz yoksa seneye yine hüsran olur |
hiç birşey bitmedi trabzon feneri yense gs umutlanır ve rakibini yener o hafta bizde yeneriz gs umutlanınca fenerede çakar biz gine yeneriz şampiyon olabiliriz büyük ihtimal(inşallah) |
haftaya fener yenerse şampiyonluk turu atar |
gs yenebilir ama ts yenemez kesin feneri yazık oldu yaw 2 yarı o kadar bastırdık gol gelmedi yenseydik tartısmamız ne kadar farklı olurdu neyse %80 oranında fener sampiyon gibi. |
Lig bitti şampiyonluk gitti biz ufak bi takım değiLiz koskoca BEŞİKTAŞ'ız oynadağımıZ yere bak şampiyonLar LiGi Ve Fortis Türkiye kuPası züĞürt teseLLiSi!!feneri ezeceKtin nefes aLdırmayacaktın bu büyük taraftarın iÇin!!kimDe Var böyLe bi taraftar ya Allah aşkına??Dün eLimizdeki kadroyu kullanabilseydik yani yanlış değişikLikLer yapmasıydık yemin eDerim bUgün Tarihi fark atmış oLurduk!!senin BoBo gibi oyun bitiren ibrahim akın gibi teknik bi futbolcun var sen daha aL buragı al nobreyi!!defansta kasulet gibi şişen bakiyi oynat aman ha sayın tigana ali tandoğanı almasın ki sağda müthiş iş yapar ya belki ozaman maçları kaybetmeyis!!!YAZIKLAR oLsun beee |
ben hala ınanıorum beyler....oner dedı dersınız bak...bu macalrdan cok puan kaybetcek fener ve bız sampıyon olcaz.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:10 . |