![]() |
Başkan ağladı ! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...n280000000.jpg Siyah-Beyazlılar’ın patronu, Fenerbahçe yenilgisi sonrası gözyaşlarını tutamadı. 06.05.2007 Hayal kırıklığı Beşiktaş’ın lider Fenerbahçe ile puan farkını ikiye indirmesinden sonra şampiyonluk yarışında kendilerinin daha avantajlı olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım Demirören, dün akşam büyük hayal kırıklığı yaşadı. Takımına çok güvenen Demirören, Sarı-Lacivertliler’e 1-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından adeta kahroldu. Siyah-Beyazlılar’ın patronu, 90 dakika bitiminde gözyaşlarını tutamadı. Borç 71.7 milyon $ Siyah-Beyazlılar’ın 2007 yılı ilk olağan Divan Kurulu da, dün Ritz Carlton Oteli’nde yapıldı. Mart ayındaki seçimle göreve gelen kurulun, ilk toplantısına, Demirören ile 9 yönetim kurulu üyesi katıldı. Kulübün Genel Sekreteri Kenan Öner, Beşiktaş’ın 71.7 milyon dolar borcu olduğunu belirtirken, bu paranın 40 milyon 335 bin 413 YTL’sinin Yıldırım Demirören’e ödeneceğini kaydetti. |
bi söz vardır kendi düşen ağlamaz diye ama kendin düşüp ağlıyorsun ağlayacağına önlemini alacaktın bu tiganayla gitmeyeceğini bildiğin halde yola devam ettin |
bencede kendi düşen ağlamaz adam gibi 2 transfer yapsaydı ve adam gibi bir teknik direktör alsaydıda bu durumda olmasaydık...fener maçını zlerken baktım bizde ricardinhodan başka fultbolcu yok gerisi yalann...bize genç adam deil kaşar topçu lazım..! |
Kadronun bir an önce yenilenmesi lazım eski bjk yok benceeee!!! |
Bu duruma Tigana,Yönetim we taraftar hep beraber düştük..yani bu saydığım herkesin bu işin içinde parmağı wardır. Anlayan anladı.... |
Bu olay tigana işi flan deil..Ne oldu hemen bi mac kaybettık diee tigana ya yuklenıosunuz yinee??Bu adam kac mactır yenilmeyip zirve yarısına ortak olduu zamanlarda kimsenin sesi cıkmıodu aksıne herkes Ti Amo tigana deip druodu...Ne oldu hemen bi macta adamın karsısına gectınızz???ASyrıca dunku macta da bizim oyuncuların becerıxizliği soz konusu...Bobo girdkten sonra sag kanattan gelen ortaya kafayı bos kaleye vuramamasının tiganayla ne alakası war?? Yada toramanın yine kale dibinden disarı vurdugu topun?? |
Alıntı:
|
agla agla acılırsın belki.. |
doğan kardeşim 7 maçtır neler çektik farkında değilmisin kendi evimizde küme düşen takımlara karşı ne hale düştük sanırım maçları izlemiyorsun |
Alıntı:
yeter artık çek git be. biz 4 sezondur ağlıyoruz. sen geldin geleli ağlıyoruz. hep ağlıyoruz. Sizde gidin tiganayla birbirinize sarılıp ağlayın. |
Alıntı:
|
:(:(:( |
vah vahhhh... ben her mactan sonra aglıyorum. nası olacak.??? |
Alıntı:
|
bende istikrardan yanayım ancak bir teknik direktör bu kadar inatçı olmamalıdır. 5 maçtır çekirge sıçrıyordu sonunda en önemli maçta inat ettiği hususlardan vuruldu tigana. 4 kazma stoperle oyuna başlaması, geçen yüzyıldan kalan ofsayt taktiği, boboyla başlamama hastalığı.... herkes gördü o göremedi yanlışlarını yada gördü ama inat etti. bana sorarsanız ikinci şık. bence artık şampiyonluk hayal olmuştur. kesinlikle istikrardan yanayım ama bence tiganayla yollar ayrılmalı ve yerli bir teknik adamla uzun süre çalışılmalı yeter artık yazık bu taraftara |
Başkanı sevmesem de üzüntüsünün samimi olduğunu biliyorum. Bitmesin dertler, ...ime kadar Beşiktaşlıyız ölene kadar Sen de olmasan bu dünyada Sevilecek kim var? |
Alıntı:
Yahu ya ben sana anlatamıorum derdımı yada sen anlamak istemiosun arkadasım...Benm agzımdan bjk super oynuo işte bu mac mantar biz bu macı rahat alırız die bişey cıkmadı ben sadece dunku mactaki şanssızlığımızdan yakındım ve şanssızlıktan kaybettıgımızı soyledım sen benm yazdıklarımı okumuosun sanırımm...... |
ağladıkçaaaaaa... |
çok talihsiz bi adam bu bizim başkan |
şanssız deveyi çölde..... :D:D:D:D içten adam bjkli adam ama olmuor işte... |
Alıntı:
|
sanrımı forumda ezikler var surekli baskan defol tigana defol baki gokhan gulec mustafa dogan ne bu haliniz yaa nerde kaldı beşiktaşlı duruşu hepiniz kınıyorum.hiç yakışmıo bize bu davranış.unutmayın takım şampiyonluk potasına getiren de bu futbolcular bu yonetimm ve tigana!!! |
Başkanın şapkayı önüne koyup, bazı konularda kesin kararlar vermesi gerekiyor. Bu işi beceremediğinin farkına varmalı. Hem kendisi yara alıyor hem de Beşiktaş'a zarar veriyor. |
Arkadaşlar Tiganaya yüklenmeyin diyosunuz ama siz benden iyi biliyosunuz kadroyu kim ne yapar diye. Söylemek istemsemde ben bile ali tandoğan'ın ve ibrahim akın'ın ilk 11 de yer alması gerektiğini anlayabiliyorum. Baki'den bize ne hayır geldi , ibrahim ü. sol açık mı , bobo ilk 11 de sakat bahanesi ile kaç maçtır çıkmıyo ben bu kadar anlıyorum sebepler bunlar diilse yazında bende öğreneyim bari! şimdiden teşekkürler yazacaklarınız için! |
Alıntı:
|
onu bunu bilmem yönetim iş başına dün maçta 2 tane kural hatası vardı. 1.si macın 2. yarısında fenerden birisi sakatlık gecirmişti bizimkiler topu taca attı fenerli oyuncu sakatlıktan sonra oyunu serbest atışla başlattı.2.si ise ibrahim toramanın kartından sonra serbest vurusla oyun başladı ama hakem faul vermemişti.benim bu talebimi yönetimimize iletirseniz sevinirim.(macı tekrar izleyip yorum getirebilirsiniz) |
3 sezondur taraftar ağlıyor başkan sen bi gün ağlamışsın çokmu |
degerli BEŞİKTAŞ lı arkadaşlarım, kardeşlerim zaman birlik beraberlik zamanıdır. Tigana nın hataları olabilir biz demiyormuyduk şu takımı gençleştirsin varsın bu sene şampiyon olmasın ben sanmıyorum yoneticilerimiz takımın kotuluğunu istediklerine, başkanımızı sevenimiz olabilir sevmeyenimiz olabilir ama ben onun o gözyaşlarının sahte olmadıgını dusunuyorum. Lutfen birbirimizi kırmadan soğuk kanlı olalım. Beşiktaş ımıza sahip cıkalım. |
kendi düşen ağlamaz diyeblmek isterdim ,başkanın elindeydi herşey böyle futbolculardan takım oluşturmamak bu takımın başına böle bi hoca getrmemk onun elindeydi,ağlamış...bizim ağladıklarımız boşuna o zaman... |
sampiyonluga oynayan oynamasi gereken bir takimin baskanisin. 1 yabanci kontejyanin var. devre arasinda 1 tane kaliteli yabanci oyuncu getirip sampiyonluk sansini artirmaya kalkismadin. yok kalkistin da tigana istemedi diyosan nasil baskansin teknik direktore soz geciremiyorsun. sana teknik direktorun teknik taktik isine karis demiyoruz. dersin ki kardesim bu kulup icin sampiyonluktan baska netice basarisizliktir, yabanci hakkimiz var transfer yapmaya yonetim olarak kararliyiz. hangi mevkiiye daha cok ihtiyacimiz var? eger ihtiyacin yoksa bu takim neden lider degil? ve sonucunda 1 transfer.. yanlis mi dusunuyorum arkadaslar? belki devre arasinda 1 kaliteli yabanci stoper alinsaydi sampiyonlugumuzu coktan ilan etmistik.. |
bir joga bonito reklaminda bile yanlis hatirlamiyosam cantona "ofsayt taktigini korkaklar uygular" diyodu. sanki tiganaya atıfta bulunur gibi.. bizi bu cagdisi taktigiyle mahvetti. yaziklar olsun senin kariyerine de bilgine de. teknik direktorlugune hic bir saygim yok.. |
ya buraya kadar getirip de kendi ellerinle verilir mi şampiyonluk Tigana allah kahretsin seni.!! |
timsahın gözyaşları...biz 3 senedir ağlıyoz ama kimse bizi görmüyo.yeter artık demirören klübü mahvettin yeter. |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |