![]() |
Sinan Engin gelsin ... Sinan Engin gelsin cunku Ali Gültiken cok cok light bir adam? |
sinan abi gibi davarnıp motive ediodu bence... kesinlikle dönmeli |
bencede sinan engin dönmeli,ali gültüken kılıbığın teki..ezilip duruyo tigananın yanında...sinan engin gibi biri lazım bize |
Daha öncede demiştim geçmişi şaibeli bir adamın Beşiktaş'ta işi olamaz. Ama bu ülkede Ali Gültiken gibi beyefendi adamlara yer yok tabii. Sinan Engin gibi karanlık, masaya yumruğunu vuran, delikanlı(!), kabadayı tipli adamlar piyasa yapabiliyor sadece... |
bncde sınn baskaydı bee..:) |
bencede gelmeli. ali gültiken çok efendi bu kadar efendilikte olmuyor çirkeflik lazım futbolda sinandan çirkefide yok |
olabilir |
bencedee sınan engın gelmelııı.Futbolculara soz gecırebılenn sertt we otorıterr bırı sınann engınn. |
Alıntı:
|
arkadaslar bunu bence unutun artıkk...Cunku sinan engin hangi tv kanalına cıksa bjk ya donmesının artık cok zor oldugunu ve artık bjk ile etkin olarak calısmayacagını ama he zaman klube yardım edebilecegını soyluyorrr....Bunları soylıyen bırı sizce takıma gerı donerm mıı??? |
sinan engin dönmeli ali gültiken nekadar iyi futbolcu ise menecerliği o kadar iyi değil takımı birtürlü motive etmesini beceremiyor maç başlıyor ali gültiken dut yemiş bülbül gibi yerinde oturup duruyor sinan engin kadar olamadı kalk ayağa arkadaş göster kendini öyle kulübe ye oturmak için gelmedin sen BEŞİKTAŞ ımıza yaralı olabilmek için geldin bunu unutma otoriteni birtürlü gösteremedin |
Sinan Engin'in artık Beşiktaş'ta işi yoktur. Ali Gültilken'i desteklemeliyiz. Zamanla o da işi öğrenecek ve yeri geldiğinde yumruğunu vuracaktır. |
bencede sinan engin gelmeliii...!!! |
sinan engin bazı olaylardan sonra besiktasa donmemeli.. |
Alıntı:
|
bence Sinan Engin gelmeli, onun zamanında takımda ruh vardı, 90 dakika hiç oturmaz gol olduğu anıda direk sahaya atlardı. Bizde ondan güç alır sevinirdik, cidden arkadaşlar hatırladıkça o günleri o kadar özlüyorum ki.. Ali gültiken de kötü hayır çok aksine çok iyi bir maneger, ama ondan daha iyi olanlar gözardı edilmemeli diye düşünüyorum... |
ali kalsın sinan futbol şube sorumlusu olarak gelsin |
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar sinan paşanız fener için şike yapmayı bile önermiş daha neden istiyorsunuz anlamadım ben bunu bir türlü. ali tam beşiktaşlı duruşunun adamı. |
bu saatten sonra sinan olmaz ali gayet iyi desteklenmeli bence |
eğer luce takımın başına geçerse kesinlikle sinan engin luceyle çalışmaz. sinan engin ağzıyla söylüyor sevmiyorum o adamı diye |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:16 . |