![]() |
Çarşı göreve Bence yönetime darbe lazım beşiktaşın askeriyesi çarşı bence çarşının el atması lazım nasılki siyasette asker darbe yapıyorsa beşiktşaında askeriyesi çarşı olduğuna göre darbe yapması lazım onlar seçsin başkanı ÇARŞI GÖREVE |
3 senede 2 teneke kupa alıp biz başarlıyız diyo artı onca borça sürükledi 17 milyon 70 milyon borça başarı olsa tamam ama biran önce taraftarın olaya el atması lazım kanaatimce |
katılmıyorum çarşı bir yere kdar müdahale edebilir ayrıca yonetim başarılıdır benim fikrim bu!!! futbolcu oynamıosa yonetim napsın bobo boş kaleye kafayı vursaydı top feneri brazcık sevmeseydi brbrine düşmücekti kimse!!! |
O dediğinz öle kolay şey değil...Çarşı ordaysa o yönetimin sayesinde...Stadda olduğu gibi çarşıyla yönetim karşı karşıya değil...Sakın çarşıyı sadece beşiktaşı destekleyen yönetime dur diyecek güç gibi görmeyin...Eskiden öleydi duuuur demeyi bilirdi çarşıı,artık duuuuur diyene karşı... |
arkadasımın biri yönetimi başarılı buluo bana bi başarısını anlat 3 sezonda ne yaptılar 2 teneke kupa harici |
Alıntı:
|
o zaman ben şunu derim çarşı paralı asker kumatan falan değil |
komutan yani:) |
brazz sabırlı olursa herkes yonetimin başarılı oldugnu gorcek kurulan genç jenerasyonun sonuna kadar arkasındayım! ayrıca fulya projesnden haberin varmı hangi kulupte var? stadyum buyutulmesi cok gusel oldu yapılan transferle 5 yıllık beşiktaş kuruldu.. |
teneke kupa diye bahsettiğn feneri ezerek aldıgımız turkye kupası ve gsyi yenerek aldıgımız super kupaysa sana diyecek bşe bulamıyorumm!!!.. tabiki bu başarı yeterli deil ama o kupaları küçümseme hakkın yok ezikler 25 yıldır alamıo aglıyolar sen begenmiyorsun!!! |
Alıntı:
yazınıza sonuna kadar katılıyorum. |
stad diyorsun adamlar 55 bin kilişik stad yaptı borç yok gelir çok başarı var biz neden böle olmayalım en büyük tarafarımız yönetimde tiganada bunlardan cacık olmaz |
biz şampiyonluk istiyorus 3 sene 2 yıl erken havlu üçüncü yıl diğerlerin kötü olması sadece tesadüf buraya kadar gelmemiz sen hala başarı diyorsan ben futbolu bilmiyorum ona baksana biz feneri her zaman yeniyorus o kupayı alsakta olur almsakta bize avrupada yarı final türkiyede süper lig şampiyonluğu lazım başka kupa istemiyorus... |
ya ne darbesi ülke yönetimi mi var burda o kadar güç nerde var yapmayın biraz gerçekçi olun sadece yönetim istifa ederse olur çarşının istemesiyle başkan mı olur yapmayın ya iyi alen başkan olsun o zaman görelim tövbe tövbe koskoca beşiktaşın başkanını taraftar grubu seciyor işe bak ya |
öle bi başkanım olupta borcum olmcagna borcum olsun karakterim olsun daha iyi!! bana eziklerin stadını övme... !!! ÖNEMLİ OLAN BÜYÜKLÜK DEİL İŞLEV !!!! kimin satdında rakip daha çok etki altına alınıo 55 bin dedgn kadıNköydemi 32 bin kşilik mabedimizdemi?????? |
genel kurul adam gibi yönetim atamıyorki colotla molotla bu işler olmas |
böle bi başkanımızda olsa insan içine çıkamayacaz |
ya ne darbesi ülke yönetimi mi var burda o kadar güç nerde var yapmayın biraz gerçekçi olun sadece yönetim istifa ederse olur çarşının istemesiyle başkan mı olur yapmayın ya iyi alen başkan olsun o zaman görelim tövbe tövbe koskoca beşiktaşın başkanını taraftar grubu seciyor işe bak ya |
dünya güler herhalde halimize |
vedat kardeşim sen hiç korkmma bi beşiktaş taraftarı hç bi zmn insan içine ckamıcak hale düşmezz!!! ama azize gbi bi baskanın olursa stadında buyuk olsun borcunda olmasın takımında başarılı olsun neye yarar!!! karakter saygı şeref.... hepsi sıfır!!! |
herkes kendi görevini bilmeli..oldu alende kulup baskanı olsun.. bjk herkesin yonetebiliecegi bi kulup deil.suleyman seba gibi bu camianın içinden gelmiş kişiler yonetmeli kulubu. |
Alıntı:
|
oofof musun ne y.k.sın onun bunun evladı geçen hafta nie sustunuz onun bunun evlatları veledi zinalar özür dilerim bjk li arkadaslarım ama hak etti bu namusuz insan kılığına girmiş hayvan. |
Alıntı:
|
böyle seviyeli bi forumları olmadığı için çekemiyo ezikler |
Demirören bence Beşiktaşımızın önüne demir örmekten başka bişey yapmadı...Her yaptıkları transfer patladı o eski Beşiktaşlılık ağırlıgı yok oldu çocukça polemiklere girdiler.Ama Çarşı Beşiktaşın saygınlıgını koruyan tek simge olarak kaldı.Ben en başından beri FİKRET ORMAN diyorum şimdide aynısını diyorum.Adamın duruşunda Beşiktaşlılık var. |
komik |
arkadaşlar ben 2 yıldır bunu diyorum.artık yeter .ortada hiç bir başarı yok ve adamlar fenere galatasaraya sağa sola saldırıp taraftara sempatik görünmeye çalışıo.biran evel gitmeli 70 milyon borç var 40 milyonu demirörene .nasıl oldu bu borç.ortada fol yok yumurta yok.yakında 100 milyon borç olacak hepside demirörene.sonra kulubun anahtarınıda alır adınıda demirören beşiktaş olarak deiştirir tıpkı besiktas kolaturka gibi.yarın bunlar olursa sakın şaşırmayın.artık gitmeli zararın neresinden dönersen kardır.ama şu gerçekki lafta büyük beşiktaşlı büyüklerimiz seçimlere kadar attı tuttu ama seçim zamanı hiçbiri ortada yoktu.demekki sevenimiz birtek taraftarımız.gerisi yalan. |
bana kalırsa şampiyonluk kupasının da teneke kupasından farkı yok önemli olan şampiyonlar ligine gitmek ve orda başarılı olmak... |
bence bu cok sacma ole sey mı olur kardesım carsı da bır yere kadar yanı onunda karısamıyacagı konular var |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |