![]() |
delgado ve runjede yolcu Runje ile Delgado da yolcu Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana’nın sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılıp, hocalığı bırakacağını açıklamasının ardından, siyah-beyazlıların yabancıları huzursuz bir bekleyiş içine girdi. Fransız çalıştırıcının konuşmaları nedeniyle bir hayli tedirgin olan Vedran Runje ve Matthias Delgado’nun da ’gitmeye hazırlandığı’ öğrenildi. Siyah-beyazlıların iki yıldızının “Tigana giderse, sezon sonunda biz de Beşiktaş’tan ayrılırız” dedikleri ifade edildi. KAYNAK:MARATON.COM(ligtv) valla inşallah dorudur ne diyim..ikisininde yerş çok çabuk doldurulur hele delgado boşu boşuna alınmış bir adam..hiçbir katkısı olmadı şuana kadar..5 milyon dolar etmezz saten.. |
Eğer gerçekten o giderse bizde gideriz dedilerse durmalarının bi anlmı yok iple bağlı futbolcu istemeyiz biz... |
Haber doğruysa, Runje sorun deil de Delgado nereye gidiyo ya o bize çok lazım giderse yönetime yazıklar olsun ikna etsinler Delgado yu... |
külli yalan haber sallamışlar resmen özelliklede delgado konusunda. |
isteyen gider hiç farketmezde delgadonun gideceğini sanmıyorum |
bence runce kalmalı tigana güzel hoca ama delgado yanlış oynatılıo sağ kanat değil serbest oynamalı rico baba kanat oynar ama delgado oynayamaz benim görüşüm tabi.... bence giden gitsin sorla değil |
ikiside iyi gitmelerini istemem ama bizde gideriz diye havalara giriyorlarsa GÜLE GÜLEEEEE deriz... |
bu medya da iice yüzsüz oLmaya başLadı....bunLar tamamen koLpa haber bence... |
kimseeyi zorla tutamazyız siee gidin bize forma aşkı ile oyanacak adamlar lazım başkası gitti diye bende gidim diyecekse sen o admadan bize hayır gelmes defolun gidin |
zaten böle düşünen adamlar durmamalı |
Sen ole zannet tıganayı gec te runje ve delgado takımın en ıyı oyuncuları bea ne yaptın kardesm sen ıns. tıgana harıc kımse gıtmez takımdan sadece bu ıkı oyuncunun bıraz daa zamana ıht. var bekleyın ve gorun gıtmelı dedıgınız adamlar neler yapıcak |
tıgananın pesınden gıdene kalın durun dıyen zıhnıyetın ben ... artık runje gule gule delgado dursanda gıtsende olur ama burak yılmaz defollllllllllllllllll bakiiyle beraber el ele gıdın yerıne ıkı tane adam gıbı adam alın ... |
Runje de Delgado da Beşiktaş'ta oynayabilecek yabancılar değil zaten. Bunu hep iddaa ediyorum ama arkadaşların hışmına uğruyoduk. İnş giderler yerlerine adam gibi yabancılar alırız. Kaleye Sakarya'dan Martinez cuk diye oturur, ya da sezon sonu Dudek Liverpool'dan ayrılıyor hiç olmadı Stipe Pletikosa.. Delgado'nun yerine de iyi bir yabancı santrafor alındı mı gücümüze güç katarız. Leblebi gibi gol atan cinsinden ama.. Makaay tarzı.. Zaten bu takımın gerçek 10 numarası Ricardinho'dur, İ.Akın da Delgado'dan aşağı topçu değildir.. Delgado'nun takıma ne kattığı daha doğrusu katamadığı da apaçık meydanda.. |
Alıntı:
|
nereye daha birşey anlamadık iyi bir hoca yerinde oynatırsa oda iyi olur |
Alıntı:
|
evet kardesim ... kapi acik boyle dusunen s.gitsin |
arkadaşlar böyle haberlerin 4 tane yapılma sebebi var.. 1. hala kupa alma şansımız var ezikler istemiyor almamızı adalet yerini buldu diyecekler... 2, şampiyonlar ligi şansımız varki bu gs her ne olursa olsun bunu istiyor..çünkü şampiyonlar ligi prestij para demek 3, çok düşükte olsa şampiyonluk şansımız var bunu fblilerde biliyor tsyi gsyi yenmek zorundalar... 4, seneye bu takım iyi takviye ve iyi bir teknik yönetimle ligin tozunu atacaktır... bu en çok korktukları... bunlar için bize hala ceza aldırmak için basın üzerinize geliyor görmüyormusunuz... |
sallıyorlar yaa Delgado ve runje bence o karakterde oyuncular değiller! |
biz beşiktaşız gitmek isteyene kal demeyiz ama haberin kaynagından dolayı pek inandırıcı gelmedi bana! |
yaa yalan haberr bunlar ikiside gitmez delgado hele imkansız o güzel adam |
Alıntı:
digeri arjantin milli takiminin umit milli takimina bile alinmamis ayakta durmakta zorlanan istatistiklerle katkisi belli olan bir adam. |
giderlerse üzülmem. özellikle delgado'dan beklentilerimiz çok yüksekti. ama olmadı işte. |
gidene dur denmez bizde güle güle denir |
zorla kimseyi tutmanın alemi yok. gitmek isteyen gitsin, zaten kalıcı olan beşiktaş, futbolcular değil! |
sanmam yalan haber gibi geliyor bana.. |
bu klüpten ne oyuncular geldi geçti ... |
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim, haber yalan. Hadi diyelim haber doğru ve biz gidiyoruz dediler, yahu burası hacı baba tekkesimi öyle istediğin zaman gelecen istediğin zaman gidecen. İkiside daha 2 yıl sözleşmeli oyuncu, nereye gidiyosun öyle? |
yav bu kadarda kolpa haberleri foruma yazmayın görüntüyü bozuyor ;) |
maratona inananın aklına şaşarım. |
Bu haberler asılsız İnanmayın Ha illada gitmek isteyeni kimse tutmaz giden gider kalan saglar bize yeter |
yalan bi haber.kalıbımı basarım delgado bi sefer tiganayı kesinlikle sevmiyor.durmadan oyundan alıyor yanlış yerde oynatıyor.runje nin gideceğini sanmıyorum.tamamıyle asparagas bi haber |
güle güle |
Türkiye`de Saat: 03:26 . |