![]() |
Türkiye teneke kupasını kim alır_? BEŞİKTAŞMI erciyesmi |
BEŞİKTAŞIM alır ama o kadarda önemli değil ezikler o kupayı göremediya o yeter bize alsakta olur almasakta ezikler için çok şey o kupa bizim için o kadar önemi yok |
tabiki biz alcazzz..! |
türkiye kupasını aşagılamaktan vazgecmeni tavsiye ediyorum vedat kardeşimm... braz dha yapıcı olmalıdır beşiktaş taraftarına bu yakışır |
kesin alırız |
beşiktaş zaten eğer bu sene şampiyo olursa %100 şans olacaktır. bu Sene Hiç yoktu Beşiktaş. SivasSpor macından sonra anladım.yanı Sivasspor la berabere kaldıysak hiç şampiyon olmayalım. |
Alıntı:
arkadaşıma katılyorum hiç birşeyi yoksa bile içinde bulunan TÜRKİYE ismi onu anlamlıların en anlamlısı kılar..... |
bu kupa bu kadar aşalanacak bir kupa değil lütfen ... herkez haddini bilsin sen nerede yaşıyorsun TR'de lütfen değerlerimize sahip çıkalım.... a.d.a.m. olalımm |
aynen katılıyorum.. TÜRKİYE KUPASI |
Türkiye Kupası'nı aşağılamak bir beşiktaş taraftarına yakışmaz... |
TÜRKİYEYİ aşağılamak haddim olmaz zaten ben kupa için teneke diyorum lütfen olayı saptırmayalım.. |
ben o lafıda neden dedim peki demirören kalkıp yine başlayacak 3 senede 3 kupa aldım başarılıyım laflarına girecek hiç bişi başarı olmayan yönetime bu tepkim kimseye değil heleki TÜRKİYEME asla laf etmem ettirmem buda böyle bilinsin teşekür ederim |
17 milyon borç oldu 71 milyon 3 senede ikinci bile olamayan bi takım kalkıp diyoki biz başarılıyız kupa aldık falan muahbetlerine giriyor |
eğer yanlış anlaşıldımsada herkesten ÖZÜR DİLİYORUM |
Biz Alırız da şampiyonluk gitti elden... 2 kupa süperr olcaktı ... |
vedat kardeşim saptırma yoq ztn hep aynı tavrın sürüoyo anti yonetim,anti tigana,burak baki fln hep eleştriosun yapıcı deilsin braz dha beşiktaşlı durşuyla hareket etmeye çağırıyorum seni saygılar |
Alıntı:
|
kupayı alırız inşallah ama erciyes'te en az bizim kadar istiyordur. zor maç olacak bence |
o kupayı fenerbahçe 25 senedir alamıyor elendiklerinde bi ton ağlamadılar mı küçümsemeyin. ama tabi beşiktaşımız artık şampiyon olmalı bizi kesmiyor artık bu kupa |
turkiye kupasini asagilamak bence yanlis bir davranis en azindan o kupa sayesinde kasamiza para bile giriyor. Biraz daha yapici olalim bence |
3 yıldır teneke kupayla avunup duruyoz alsak ne almasak ne artık şampiyonluk istiyoruz. |
ben şampiyonluk değil avrupada başarı istiyorum... Bugün Milan ve Liverpool liglerinde şampiyon değiller ama avrupanın en iyi takımları konumundalar. Lig sadece şamp. ligi için bir adım başka bir şey değil. Avrupada kazanılacak başarı uzun yıllar bir takımın ismini üst sıralarda tutabilir. Ama kendi liginizde şampiyonluğunuz Türkiye sınırlarından öteye gidildiğinde bilinmez. Hiç bi büyük oyuncu bu Türkiye Şampiyonu diye gelmez o takıma, Şampiyonlar Ligi ne gidiyor diye gelir... |
inanın iyi futbol olsun takım hep üstüne koysun hiç bir kupayı almayalım ama bu futbolla bence kesinlikle kupa falan istemem. |
Türkiye`de Saat: 12:37 . |