![]() |
Son dakika tigana gidiyor Lig TV Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre Başkan Demirören'le görüşen Tigana'nın "Bir yıllık daha sözleşmeme rağmen sezon sonunda kesin olarak ayrılacağım. Sizden de hiçbir tazminat bedeli istemiyorum. Sizin de böyle bir talepde bulunmayacağınıza inanıyorum. Burada çok yıprandım ve yıpratıldım" dediği öğrenildi. Demirören'in de "Hizmetlerinize teşekkür ediyorum.Ancak bu kararınızı Fortis Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşacağımız Kayseri Erciyesspor maçı sonrası açıklayın. Eğer daha önce açıklarsanız tüm konsantremiz bozulur. Bu maç sonrası basın toplantısı düzenleyin ve kararınızı kamuoyuna bildirin" karşılığını verdiği belirtildi. Beşiktaş, çarşamba günü Kayseri Erciyesspor'la oynayacağı Fortis Türkiye Kupası finalinin de hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Koray'ın bu kez takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Bobo'nun da ilk onbirde görev yapacağı belirtildi. |
siee git |
hele şükür geçen sene gitmeliydin...1 seneir kanser ettin bizi...! |
işi gücü rast gelsin dielim bizden uzak olsundaa |
peki kim gelcek????? |
çok bile durdu gitsn..! |
tazmanatını almayacagına inanmıyorum... |
her kötü sonuçtan sonr flash tigana gidio denilio ama icraat yok defolsun ! ... |
hadi nashhhh... |
eğer haber doğruysa para için kalıyo diye çok kötü bir iftira atan arkadaşlar ne diyecek merak ediyorum... |
iki hafta önce sişktirip gitse şampiyonduk hem de hocasız filan..!!! ama ne yapıp etti ve bizi perişan etti.. onu burada tutanlar utansın.. ve o ******** de hiç vakit yitirmeden s... sin gitsin.. haaaa!! yanında demiröreni de götürürse harika olur.. saygı ve sevgiler Beşiktaşıma..! |
beklenen son ilk aday luce dıyolar bakalım ne olacak eger gercekten gideceksede gelecek kısıyı sezon bıter bıtmez kesınlestırsınler |
defolsun gitsin, fazla bile kaldı. |
adam bıktı kim olsa giderdi. bu kadar futbol cahilii adamın eleştirdiği adam niye kalsın |
ne demessin aga ya bizler futbol cahiliyiz...ama tigana profesör dimi onun için kendi ewinde fenere mahkum oynuo,koskoca takımı ofsayt taktiğiyle oynatmaya çalışıo ne diim... |
mükemmel bi haber beşiktaşıızı hapis oynatan bu hocadan kurtulacağımız çin yönetimin kurban kesip fakirlere dağıtmalı.mevlüt okunmalı.böye bir futbol felsefesi olamaz ya.tiganadan sadece iyi bir yardımcı antrenör olur genç oyunculara.hayırlı uğurlu olsun |
Gitmezse ağlarım. |
idaa ediyorum sizden herhanginiz Tiganadan daha iyi taktik yaparsiniz bu adama altyapida ancak görev alir |
arkadaşlar bize düşen hizmetlerinden ötürü teşekkür edip hayatta başarılar dilemek. olan oldu sonuçta rezil de etti vezir de etti ama gidiyor artık. yolun açık olsun tigana |
Alıntı:
gördük ilk yarı korkak oyunla sahamızda hapistik ikini yarı ofans oyunla nası onları hapsettiğimizi düşün şimdi ilk yarı böle olsaydı??? |
Türkiye`de Saat: 13:45 . |