![]() |
bende bu haberin dogru oldugunu sanmıorum yani umarım dogru deildir....... |
ya anlamıyorsunuz galiba lucescu bunu önceden de söylüyordu doğru bu haber yani... alın size tam 1 sene önceki haber... Ayrıca Lucescu eziklerde bir dönem futbolcu olarak görev yapmış niye bu kadar şaşırıyorsunuz adamın oraya gitmek istemesine... Sporx.com – Lucescu: "Sadece F.Bahçe için gelirim" - 16 Mayıs 2006 (Turkcell S.Lig) |
ya büyük ihtimalle şişirme bi haberdir doğruysada dünyanın sonu diil elbette ii bir hoca gelicek sezon sonunda... |
bu haberin doğruluğunu dusunun bir de febe basını bunlar arkadaşalarrrrrrrrrr! |
her ne kadar kaynak fotomaç olsada ben her kosulda luce yi ıstemem |
ezik madyasının Beşiktaşın hoca arayış olayına limon sıkması olabilir tabi taraftarda okuyunca o gelmesin defolsun gibi tepki veriyor zaten aşılamak istenen de o ayrıca lucescu hakkındaki şahsi fikrim çalıştırdığı takımlar göze hoş ve saldıran takımlar değil genelde bizde de tek foveti tercih edip gol yemmek için oynayıp bulursak bir gol taktiği buydu bence büyük bir takımı çalıştıracak bir hoca değil ama anadolu takımlarında iş yapar bize hücumu düşünen biri lazım bıktım artık gol yememeğe uğraşan takımdan inşallah buluruz |
herkez herkezi isteyebiir |
yalan haber bu gazeten okudum haberin altında imza yok hem zaten fotomaç fenerin yalakası lucescu bize gelmesin diye lucescu'yu fenerli yaptılar |
gelmezse le guen olsun |
Gelecek hiç bir hocanın tiganadan aciz olacağını sanmıyorum... |
Türkiye`de Saat: 08:10 . |