![]() |
Sergen Yalçın geri dönüyor! Sergen Yalçın geri dönüyor! Beşiktaş'ta yeniden göreve getirilmesine kesin gözüyle bakılan Lucescu, 100. yıl ruhunu geri getirmeye çalışacak Geçen hafta özel işleri nedeniyle gittiği Atina'da Rumen hocayla buluştuğu iddia edilen Başkan Yıldırım Demirören ise konu hakkında şunları söyledi: "Yunanistan'da görüşmedik, ama onunla her zaman temastayız. Biz, gitmek isteyene 'dur' demeyiz. Hayırlısı... Asla hata yapmayız." Yeni sezonda Mircea Lucescu teknik direktör, Tayfur Havutçu yardımcı antrenör olacak. Teknik heyetin bombası ise şu: Takımın ağabeyi olarak Sergen Yalçın görev başı yapacak. :: Kartalhaber.com :: insanın hoppala diyesi geliyor e o zaman neden gönderdin adamı veya niye yine alıyorsun sergen demek sadece geri gelmesi değil herşeyi ile olay bir adam bekleyelim görelim |
ben sergeni ççooooookkkkkkk seviorum ama gelmesin..!bu takımdaki havayı bozabilirr...! |
ya ne gerek var ya delgado rico varken tamam onu seviyorum büyük futbolcuyDU ama geçti artık bakın şimdi sergen düşmanı sanmayın bu forum sergenle ilgili bir sürü video bile koydum ama artık beşitaşta ona gerek yok şekerde bile koskoca sezonda 5-10 maç iyi oynayamadı ve bu takımın disiplinini bozabilir takım son senelerde ilk defa bu kadar disiplinli 90 dakika mücadele ediyordu bence bunun sebebide cordoba sergen tümerin ayrılması oldu |
bu saatten sonra gelmesin |
gerek yok bence de takım bu kadar gençleşmişken,hangi birini oynatacaksın sergen,rico,delgado... |
YOK ARTIK AYIP YAW |
yalan bu haber yaa... abartmislar... yok daha neler, cocuk oyuncagi mi bu transfer isi? |
basin hemen basladi sallamalara sergen,nouma,ilhan,zago,guinti,cordoba hepsini geri getirir bizim basin artik. |
sergen son 20 dk oynasın yeter bizim için |
Alıntı:
|
başlarım ricosuna felan sergen aşkı bambaşka bendeki. kenarda otursun yeter. abi lazım abi takıma. rico oynadığın zaman onada bir abi lazım oluyor. |
gelsin abi gelsin takımıgençleştirecez dediler hepsi ihtiyar gibi top oynuyo sergenin neyi eksik bunlardan |
ya disiplin kazanmışken 90 dakkika mücadele eden bir akım varken disiplini bozmaya ne gerek var sergen büyük futbolcuyDU artık geçti ondan tayfur gibi yardım için gelcekse gelsin başka türlü olmaz sergen tümer cordoba gitti disiplin geldi takıma son 3 senede böle 90 dakika koştugumuz maç kaçtane neyse seker sporda bile 10 maç oynayamadı bence gereksiz olur sergen geçti artık onu cok seviyorum bende formaları var hatta foruma videoları bile koyan bendim ama artık beşitkaşata bence gerek yok |
bencede gelsin. yedek beklesin yeter. ben onu görünce mutlu oluyorum. neyi bozucakki sergen anlamıyorum. sergenin kişilerle bir problemi yok. herkesle iyi geçiniyor o. |
ne sergen i delgado ricardinho varken hangisi oynayacak |
tabiki beşiktaşın kapısı ona herzaman ona açık ama artık futbolcu olarak zor ilerde teknik adam olarak görürüz inşallah... |
Alıntı:
Aynen katılıyorum sana arkadaş... |
luce gelirse aldırır sergeni |
oynayacaksa gelsin |
oynamak için değilde teknik ekipte yer alsın koşamıyo artık kilosundan :) |
bence gelmesine gerek yok yeteri kadar hizmet etti bize iyi anılar kalsın olece.. |
sergen sinan engin luce üçüde gelsin:) |
zamanı geçti inşallah çok iyi t. direktör olurda gelir. |
gerenk yok rico delgado varken |
kolpa haber |
oldu olacak metin-ali-feyyaz-recep-gökhan-ulvi-kadir-rıza-madida-pascal-şifo mehmet-ilhan hep beraber dönsün ruh birliği sağlansın... saçmalıyorlar artık ya |
ne olarak gelecek futbolcu olarak mı . tövbe tövbe, tamam seviyoruz ama artık zamanı geçti |
sergen gelse ne yapacak.gene başladılar..sezon bitmeden gelecek sezondada bizi deli edecek sinyaller veriyolar.bu haber umarım yalandır. |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |