![]() |
TIGANA'NIN YERİNE SÜRPRİZ HOCA!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0511194239.jpg Fortis Türkiye Kupası Finali sonrasında Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan Fransız Hoca Jean Tigana'nın yerine Teknik Direktör arayışları hızlandı... Siyah beyazlı kulüp yerli ve yabancı olmak üzere birçok teknik adamı mercek altına alırken üç ismin adı öne çıkmıştı... Yerli olarak daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşayan Mustafa Denizli, yabancı olarak da Lucescu ve AZ Alkmaar'ın hocası Louis Van Gaal'in adları konuşulurken bugün sürpriz bir isim gündeme geldi... SÜRPRİZ İSİM: "FATİH TERİM" Siyah beyazlı yönetimden bazı isimler bugün "Takımın başına yerli hoca gelecekse bu Fatih Terim olmalı. Milli takımla birlikte Beşiktaş'ı rahatlıkla çalıştırabilir" önerisi yapıldı... Beşiktaş yönetiminde birçok isim Fatih Terim konusunda hem fikir olduğu öğrenildi... Başkan Yıldırım Demirören ise hala takımı yabancı hocaya emanet etme düşüncesinde... Birinci tercihi ise daha önce birlikte çalıştığı Rumen hoca Lucescu... Kısaca Beşiktaş'ta hoca arayışları 4 isim üzerinde odaklanırken iki isim şimdiden diğerlerinin önüne çıkmış durumda... Fatih Terim ve Lucescu... MARATON.COM.TR |
ya bakalım kim gelcek bence bu 4 adaydan biri gelmiycek :D |
çok süpriz oldu bu ama ben şahsen istemem |
aman sakin fatih terim gelmesin uyuz oluyorum adama..luce gelsin |
ya luce yada van gaal derim. gerisi ise yaramaz. |
luce yi istiyoruz |
fatih terim gelmez nie gelsin ki ne guzel milli takımda bizi sadece luce anlar o gelsin ........... |
yok daha neler ya. isterse versage giysin isterse armani ferre anladınız siz onu... basın bıraksın bu işleri ayıp artık ya |
Allah yazdiysa bozsun , hic sevmiyorum adamin besiktasa alergisi var |
Terim asla ve asla gelmemeli ... |
ne fatih terimi sanmıyorum gelmez |
iiice saçmaladı bu medyaa:D |
yerli haca ile bu iş olmaz...ya luce yada kaliteli ve disiplinli bir yabancı hoca |
hocalığına diyecek yok ama gelmez ki gelse bile neden isteyelim bu basın saçmalamaya başladı |
lippi olmassa le quen olmassa luce |
gelmez zaten... |
Alıntı:
|
ya bana kalırsa lucescu veya ertuğrul sağlam gelsim bunların 2side başarılı olur |
luce de soru işaretlerim var giderken iyi gitmedi, le guen olmaz bence iskoçyada başarısız oldu. benim 3 adayım var, luce, magath ve ertuğrul sağlam |
YALAN YALAN YALAN YALAN YALAN |
ne fatihi beee başka adammı kalmadı adam fanatik cinconlu bize yaramaz luce baba gelsin başkası bize uymaz |
kim gelir bilmem ama en azından lig biter bitmez gelmesi lazım.yine şu uyum problemini yaşamayalım.yok bir sene.yok ertesi sene yine gider seneler..... |
lucescu gelirse dertler biter rahat rahat maç izleriz.100 yıldaki kadroyu o yarattı ve daha hala o kadroyu arar olduk.hem fener le bitmemiş bir hesabı var onun intikamını da alır. I LOVE YOU LUCE |
gelmez asla... |
gelmeisn kardeşim ne işi var bizde. |
BEŞİKTAŞLI BİRİ GELSİN1!!!!!! |
Fatih terim zor bir lokma her zaman gs,li olmustur kabüllenmek cook zoor:rolleyes: gelmesin daha iyi, ikinciye gelisinde GS,ye atigi kaziklari hala cikaramiyorlar:D onun gibi hoca cok. |
Türkiye`de Saat: 20:37 . |