![]() |
böyle bir kıyaslama çok saçma....tabiki runje...kariyeri ve bu sezonki her nekadar beğenilmese de performansı ortada...sezonun en az gol yiyen kalecilerinden biri.... martineze gelince beşiktaşa gelince kaplan kesilip(cebine sıkıştırılan haram paralardan kaynaklanıyor tabi) trabzon maçında her topu kalenin içine alan bi zavallıyı beşiktaş formasıyla bırakın bir kenara,adının bile beşiktaşla anılmasından rahatsızlık duyarım.... futbolcu önce insan sonra futbolcu olmalı...satılmış adamların bizde işi yok.... |
casillas fazla uctum galiba |
Bence turk olmali ve Yabanci kontenjani acilmali...hakan var orkun var Volkan var volkana yok denmez yabanci kontenjan icin bir turk gerek... |
Alıntı:
|
martinez |
runje beşiktaşta kalır. ikinci yarıda oynadığı futbolu da tüm sezon boyunca tekrar eder. gitmek istediğine inanmıyorum zaten bizde de futbolu bırakır nereye gidecek ki |
bence runjeçünkü görüldüğügibi derbilerde nasıl kurtarış yaptı görmediniz mi |
kalecimiz runje eğer onun yerine tekrar bir yabancı kaleci düşünülürse bu martinez olmamalı ondan daha iyileri var. ayrıca kalecimizin yerli olmasından yanayım hiç olmazsa defans blokları ile iyi anlaşabilmeli dil zorluğu çekmemeli |
Eğer Runje ayrılacaksa yerine öncelikle alınabilecekse yerli kaleci alınmalı diye düşünüyorum, Kayseri Erciyes kalecisi Orkun çk beğendiğim hırslı bir kaleci o olmazsa Hakan Arıkan ve yine bazı arkadaşlar tepki gösteriyor ama Volkan Demirel (sonuçta milli takım kalecisi) olabilir.. |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |