![]() |
Hıncal Uluç: Bursaspor-Beşiktaş maçı tekrarlanmalı Hıncal Uluç, "Bursaspor-Beşiktaş maçının 19. dakikasında Bursasporlu savunma oyuncusu kalecisine geri pas veriyor. kaleci Ömer de topu tutunca hakem Beşiktaş lehine ceza sahası içinde endirekt serbest vuruş kararı veriyor. Ancak yan hakem orta hakemi uyararak Bursalı oyuncunun ayağıyla değil diziyle geri pası verdiğini belirtiyor. Oyunu durduran hakem maçı yeniden başlatıyor. Ancak maç hava atışıyla veya serbest atışla değil Ömer'in degajıyla başladı. Bu düpedüz kural hatasıdır. kurallar ortada. Bu maç tekrar edilmelidir. Başka yolu yok" dedi. |
öyleyse kesin kural hatası ve kesin tekrarlanmalı |
neredesin yönetimmmmmm |
fenerin olsa tekrarlanirdi eger oyle bir sey varsa bakin tvlere gazetelere tik yok ulusoy,fener elele sampiyon oldular |
itiraz edilsin o zaman |
bu maç tekrarlanmazzzzzz |
tekrarlanırsa açık açık söyleyim şampiyon oluruz çünkü fb emin olun gs ye kaybedecektir ama tekrarlanmz |
tekrarlancagını sanmıorum.... |
tekrarlansa ne olur tekrarlanmasa ne olur kural hatası maçın seyrini değiştirecek nitelikte olmamış ki... sanki yeniden oynansa ruh gelecek takıma hiç gerek yok bence |
ya bırakalım bu işleri şampiyon olan olmuş turunu atmış. bu saatten sonra farzetki yeniden oynandı ne olacak. boş laf bunlar. |
boswerin bu işleri fenerle aynı duruma girmeyelim ufak hesaplar yapmayalım onumuze bakalım.. |
BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ LAFFFFFFFFFFFFFFF |
imkani yok:( |
gider bidaha yenilir bunlar bursaya tekrarlansa nolcak..? |
helal olsun Hıncal uluça.. onca BJK muhabiri bu konuyu güğndeme getirmedi ama eski BJK li hıncal abi getirdi. ama görüğnen o kiş.. bizim tüm taraftarımız ümitsiz bu takımdan da yönetimden de.. ve boşveeeeeeerrrr diyorlar.. Ne iseni onu hak ediyorsunuz kardeşlerim...!! yönetim de sizin gibi.. Ben Cengiz >kağan gibi bir lider istiyorum.. çok şey mi istiyorumm.. Bu soylu ulus onları çıkarabiliyorsa.. yine çıkarır.. yeter ki muhtaç olduğumuz kanın nerde olduğunu ve nasıl kullanacağımızı bilelim..!! saygı ve sevgilerimle.. |
geçin bunları ya bize aptalca mazeretlere sığınmak yaraşmaz ... |
arkadaşlar bırakın bunları...sanki eze eze top oynadık gollerimiz verilmedide tekrar istioruz.boş verin biz ezik değiliz yaaaa. |
tekrarlamazlar... |
kesinlikle tekrar edilmesin |
<---[Dj_PaTRoN_67]---> Fenerbahçenin Maçında Yapılsa Kural Hatası Tvler Hemen Altyazı Olarak Geçerdi Ama Beşiktaşın Maçında Yapılıyor Tık ses Yok.Yalan mı Söylüyorum BesiktasForum Üyeleri...Ama Birgün Adalet Yerini Bulacak...Ben Bu Kadar Söylüyorum Anlayan Anladı.TÜMER SANA AVSİYEM MEMLEKETİN OLAN ZONGULDAK'A GELİRKEN KEFENİNİ ALDA GEL.DOGDUGUN YER SANA MEZAR OLACAK ZoNGuLDaKLıBjK |
ya hayatta tekrarlanmaz |
fener bir taraftan bursa bir taraftan ayağa kalkar bizim yönetim yine pasif kalır olan bize olur |
oto boka itiraz edenler nerde. itiraz edilse karar tekrar olarak çıksa beşiktaş bursayı yense gs feneri yense biz puan kaybetmeden 2 maçı geçsek fenerin yüreğine ne oturur heralde bu sefer kalpden giderler. tarihte ilk olur şampiyonluğunu kutladıktan sonra şampiyonluktan olamak heralde :) |
daha öncede yazdıgım gibi tekrarlanırsa şampiyon oluruz ama tekrarlanmaz |
Alıntı:
|
bu basiretsiz yönetim hiç bişi yapamaz başları bize akıl veriyo nerde bu yönetim nerde bu yönetim nerde |
buraya yazıyorum maç bi daha oynansın bursa yine alır genç takım kurduk güya hiçbiri koşmuo |
yok böyle bir saçmalık ya... ne kural hatası ya adamlar şampiyon oldu tebrik edelim gelecek seneye bakalım artık... beşiktaşın böyle ucuzluklara ihtyacı yok |
soylendiği gibi kural hatası yokmus ¤ Maraton | iddaa ¤ bu linkte resimlerle detaylı bir inceleme bulunmaktadır |
biz şampiyonluğu inönüde eziklere yenilerek kaybettik masa başında almaya çalışmak bize yakışmaz çünkü biz BEŞİKTAŞ lıyız çünkü biz KARAKARTAL lıyız |
Beşiktaş duruşu bu değil. Olan olmuş. İnönüde verecektik cevabı.Bunları konuşmayacaktık.Lütfen basiretli yöneticiler istiyoruz... |
hakkımızı savunacak yönetim göremiyorum ortada |
kural hatası yokmuş maraton.com.tr adlı internet sitesinde resimli belgelerle kanıtladılar |
bu hafta verilen saçma sapan ofsaytlardan sonra febeli yöneticiler neredeydi acaba gören var mı? tabi sular durulunca kimse ortaya çıkmıyor. Biz bu konuda zayıf kalıyoruz adamlar bal gibi tekrar ettirdiler rize maçını, nerede bizde o hakimiyet, neyse sağlık olsun diyeceğiz |
adam geseli bizim yönetimin yapamadığını yapıo ne diyimki başka |
ya bırakın biz tüm maçlarımızı tekrar etsek bile şampiyon olamayız boşewrin bu işleri. Tüm medya ( beşiktaş medyası dahil ) Fenerin hakettiğini savunuyo şampiyonluğu. Doğru adamlar harbiden top oynuyorlar bizim gibi her maçta 15 gol pozisyonu werip 2 pozisyon bulmuyorlar. Yenilgiyi hazmedeksin, Tebrik etmeyi bileceksin.. Artık önümüzdeki sezona bakıcaz ancak eğer Luce gelmezse ben iddia ediyorum seneye de erkenden havlu atarız artık Türkiye ligi 2 büyüklere kalır..Siz daha getirin Ertuğrul'u Samet'i kolay gelisn.. |
Türkiye`de Saat: 22:43 . |