![]() |
İsmi geçen yabancı antrenörleri getirmek için iyi para gerek, ayrıca o antrenörleri getirmekle iş bitmiyor iyi ve kaliteli oyuncular almak gerek, oyuncuların parasını zamanında vermek gerek... |
BİKERE BAŞKAN YERLİ İSTEMİYORUM DEDİ BU ADAMLAR İYİ FAKAT TÜRKİYE İLE İLGİLİ TİGANAYLA KONUŞURLARSA HAYATTA GELMEZLER YADA ÇOK BÜYÜK PARA VERMEMİZ LAZIM BİZE BAŞARIYA AÇ TEKNİK DİREKTÖR LAZIM BUNLAR ZATEN DOYMUŞ ENKÜÇÜK BAŞARISIZLIKLARINDA TOPU BEŞİKTAŞA TÖNETİME SEYİRCİYE MEDYAYA ATACAKLARDIR OYÜZDEN DAHA HIRSLI BU BAŞARILARI YAŞAMAMIŞ OLAN BİRİ GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM... |
ya lippi felan gelirse şuan kadroda bulunan futbolcuları beğenirmi hiç adamlar. kariyerlerini tehlikeye atarlarmı hiç enayimi bu adamlar. kendimizi kandırmayalım bu yabancılardan gelse gelse Luis van gaal gelebilir belki oda iyi paraya. bence boşuna yorum yapıyoruz ya samet ya denizli gelecek. |
bunların içinden sadece van gaal in gelmesini isterim...ama ilk önce LUCE...! |
Lucescu > van Gaal > Lippi > Magath > Eriksson > Denizli :rolleyes: |
van gaal gelsin |
Alıntı:
|
luce magat denizli benim sıralamam böyle |
arkadaslar suan co adriaanse metalurgs donetskden ayrilmis durumda feyenoord co adriaanseyi istiyor, ama daha ortada bisey yok. Bu adam Besiktasimiza bence yok yararli birisi olabilir... |
yabancı Van Gaal yerli Yılmaz Vural |
Türkiye`de Saat: 05:43 . |