![]() |
ağzından çıkanı kulağın duycak |
bn bu kadar şeyden sonra yapamazdım ama serdar yapabiliosa helal olsun s |
genç bir futbolcu dan polemik yaratcak bir cevap beklenmezdi zaten politik konuşmuş normal olarak... Sergen e sorsan eminim daha farklı bir cevap verirdi :D |
geseliler ilk maçta kadıköyde yapılanları unutmamıştır. ümit karanın mondragonun geretsin kafasını yardılar. 90 dk küfür ettiler. bir arkadasımın dediğine göre torbalara idrarlarını doldurup üzerlerine bile atmışlar.!!!! ezikler alkışlanmayı zerre kadar haketmiyor.!!! |
hak eden alkışlanırr.. |
aferin aferin sende ezik tümer abin gibi orayada gidersin |
Alıntı:
|
Alkislamak icin birilerinin bir seyi hakkiyla yapmasi lazim yoksa boyle alkis sak sak ciliktan oteye gitmez hak edeni alkislayacaksinki degeri olsun bu medyanin bir polemik yaratip rant elde etme isi maksat polemik olsun onlarda ona gore yazip cizsin |
yok yaa bu ezik medya işini biliyor.aynı sey gese ve BJK ye olsa kadıköyde rakibi alkışlayın diye kimse sesini bile çıkarmaz. medyanın amacı 6-0 dan sonra gsyi bir kez daha dumura ugratıp alay konusu etmek. bu eziklere insanlık falan yaramaz. alkışlayan adam değildir. |
aynen katiliyorum cok dogru yazmissin aynen katiliyorum serdar iyi futbolcu sahada cok iyi mucadele eden ve canla basla calisan ayrica akilli bir BESIKTASLIDIR. saygilar kerem Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:58 . |