![]() |
benimde önümde uzun bi gelecek olsa bende alkışlardım. ama sergen gibi olsaydım basardım küfürü |
ben alkışlamazdım. tam tersi yuh çekerdim. |
Burada sorulacak soru NEDEN şimdi bu konu gündeme geldi. Alkışlamak hakedeni ve bunu layıkıyla yerine getireni ellerimiz patlayasıya kadar alkışlamamız gerekir. Buna verilecek en iyi cevap illa biz bu tür olayları başka ülkelerde gördükten sonra mı yapacağız. Henüz ülkemizde bu olayların yaşanması ( Yöneticilerin taraftar üzerinden politika yaptıkları yerde ) uygun değil. Size başka bir olay anlatayım. Bulunduğum şehir ve maçları çok sevmem dolayısıyla V. Manisaspor`un maçlarını seyrediyorum hemen hemen hepsini diyebilirim. Sayın Haluk Çubukçu oyundan çıkan kim olursa olsun Şeref Tribününde ayağa kalkıp çıkan oyuncuyu alkışlıyor. Kötü gittiği haftalarda başkana bu konu hakkında çirkin saldırılarda bulunuldu. Bununla ilgili yani demek istediğim henüz daha hazır değiliz. |
TEBRİKLER SERDAR bunda büyütecek bişey yok.yapmasada, alkışlamasada bu şekilde söylemesi gerekir ve onu yaptı. bu şekilde davranılması gerektiğinin kulüp yöneticilerinede öğretilmesi lazım, taraftarada. |
Bir sürü kelimenin içinden çımbızla alınan bir kelime işte medayanın gücü önce medyayı satın alacaksın sonrada futbolcu Başarını karınca yaparlar başarısızlığını yada olumsuz bir haberini ise balon gibi şişirip deve yaparlar nerde hani medya ezik yöneticileri hukumeti göreve çağırdılar ligden çekileceğiz dediler başbakan bu olaya el atmalı dediler son üç maça 9 puan önde girmezsek bizi şampiyon yapmazlar dediler boş atıp dolu tutturmak istediler ama hepsi hayal ve fos çıktı bir tane bile doğru dürüst medya çıkıpta ya siz niye böyle dediniz ortalığı karıştırdınız futbolun içine ettiniz diyemiyor şimdide genç beyefendi bir adamın serdarın içine girip onu yok etmeye çalışıyorlar (Toraman, serdar ............ ) ve çok üzgünümki bu böyle sürüp gidecek çünkü medya gücümüz yok ÖNCE SATILIK MADYAYI SATIN ALACAKSIN basıcan parayı alıcan o kadar... |
SENDE GİTTTTTTT SERDAR |
benim düşüncemi alen abi gayet iyi bir şekilde açıkladı. bükemediğim bir el olsa tebrik ederim ama bükemediğim bir el değil. şampiyonluk çok kolay AĞLAMASINI BİLENE |
Alıntı:
|
ben hala bu fikrimi savunuyorum !!! " ya sonucta bu bir spor savaş değil tamam o takımın oyuncularının kanlarında eziklik var ama böyle birşey dedi diyede adamı mahkum etmek gerekmez chelsea da manu alkışladı ya modern şeyler bunlar tamam istemeyebilirz ama böyle birşey dedi diyede gitmesini istemek saçma olur " |
hakeden takım elbette alkışlanır. ama bunlar haketmedi ki. |
Türkiye`de Saat: 23:42 . |