![]() |
peki şrfsiz ezikler le bizim kızlar basket finali oynadılar. mutlaka birisi şampiyon olacaktı. peki o ş.sizler , Beşiktaşlı bayan basketçileri neden alkışlamadılar hatta küfürler hakaretler etttiler. kısacası o.ç olan bazı fenerli taraftarlar var. fener kulübü önce o o.ç. olan taraftarlarını temizlesin alkışlanmayı haketsin. o zaman herkes alkışlar. Hakedeni herkes alkışlar ama ağlyarak sızlayarak rakipleri tahrik ederek rakiplere saygısızlıklar yaparak alkış istenmez. hem orspluk yapacaklar hem alkış isteyecekler. bu çok kahpece bir istek. |
büyütmeye gerek yok serdar takımımızın başarılı isimlerinden biridir. |
Alıntı:
alkışladığın zaman kazanan fener değil sen yani beşiktaş olur. çok sıktı bu konu yaaaaaaaa |
sana ezik forması yakışır serdar sende git oraya alırlarsa tabi |
serdara bu kadar yüklenmeyin git falan ne bu ya |
Alıntı:
|
Hak edeni hak edene vereceksin eger Besiktas Sampiyon olsaydi fener alkislarmiydi Hakkiyla kazansiz aglamadan sizlanmadan bende alkislarim ama hak etmeli yok ligden cekilirim yok bu hakem boyle yok federasyon bunu yapti boyle olursa ne alkislayacagim onlari |
serdar bu yıl cok guzel isler yaptı arkadaslar o yuzden bu kadar abartmaya gerek yok...bizler takımımızı her zaman desteklemeliyiz...her zaman yaptıgı ise saygı duyup belli sınırlarda elestiri yapmalıyız..yapıcı olmalıyız yani;) sunu da söylemek istiyorum: ben alkıslamazdım cunku karsımdaki o alkısı haketmiyo ve anlayacak kadar akıllı bi takım degil;) sonra ortalıkta gezerlerdi, 5-10 yıl sora bile' hatırlıo msnz bizi alkıslamıstınız' diyecek kadar ezik bi takım...anlamaz onlar asıl büyüklügü bizim yaptıgımızı... saygılar... |
Türkiye`de Saat: 21:59 . |