![]() |
Burak 2 ay yok! Burak 2 ay yok! Beşiktaş, yarın Ankaraspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah beyazlı takım, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. İdman, serbest vuruş çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz katılmazken, Mustafa Doğan takımdan ayrı çalıştı. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, sol ayak 5. tarak kemiğinde stres kırığı tespit edilen Burak Yılmaz'ın 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Optur ayrıca, genç futbolcuyu Temmuz ayının başında yapılması planlanan hazırlık kampına yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti. Yarınki mücadelede Burak Yılmaz dışında sarı kart cezalıları İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan ve Mehmet Sedef forma giyemeyecekler. 18.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
geçmiş olsun |
zaten sezon sonu geldi yinede gecmis olsun |
şansımız da hiç yanımızda olmadı ki |
GEÇMİŞ OLSUNDA zaten berbat bir sezon geçirdi yararından çok zararı oldu... maçı izlerken burak a top geldi mi arkadaşlara ya dışarda ya rkibe gidecek diordum... 5-6 hafta önce olsaydı belki işimize yarardı bu sakatlık.. |
Alıntı:
|
olsada olmasada bişi farketmıo |
yok olunca zarar veriyor ya :D olmasa ço kii olacak |
ya arkadaslar inanamiyorum size sakat bir futbolcumuz var sizin yazdiklariniza bakin ya olucak is degil yani..gecmis olsun burak |
tamam bizde geçmiş olsun dedik ama burak ın takımımıza son 1-2 ay içinde sağladığı bir yarar gösterebiliyor muyuz?? Top kaybından başka... Alıntı:
|
benim bildiğim sakatlanana geçmiş olsun denir ama neyse :D |
Alıntı:
ya onuda dedik ama :) yani demedik olsa tamam da geçmiş olsun dedik osnra görüşümü söyledim. halada arkasındayım... Burak bu takıma zarar veriyordu.. |
geçmiş olsun ama olsada olmasada fark etmiyo bizim için hatta oynamaması daha iyi |
komple gitse deryim ben sana :D |
fallamı kiraya verelim 14 sene sonra gelsin o zaman belki düzelir jubilesini yaparız spor programlarında yprumculuk yapar nasıl top kaybedilir nasıl hakem aldatılır nasıl yerden kalkılmaz onu anlatır :) :)) |
ya bu adam sezon başında golleri atarken herkes alkışlıyordu yıldız yıldız diyordu niye şimdi böyle yapıyorsunuz destek verinde düzelsin toplasın ekndini |
Alıntı:
|
ooo güzel güzel, yerine geçecek adam mutlaka daha iyi oynar |
tigana gitti burak bitti |
inanamiyorum ya gercekten inanamiyorum sezon basinda herkes alkisliyordu buraktan iyisi yoktu simdi sakat yazdiklariniza bakin ya..bu hale taraftarlar getirdi bu kadar basit..delgadoyu yuhlamiyorsunuz niyeeee???yabanci oldugu icin dimi...yabancilari koruyacaginiza burak gibi genc oyuncularimizi alkislayin arkadaslar..futbolcu kaybetmek kolay zor olan onu kazanmak, bize düsende genclere destek vermek... |
Alıntı:
sizin yazdığınıza göre; mankenlerle gezmesi için de taraftarlar ikna etmiş. diyorsunuz ya burak'ı taraftarlar bu hale getirdi diye. burak unutmasın ki, onu burak yapan Beşiktaş'tır. bugün eski takımında olsa bu kadar popüler olabilir miydi??? zaten bu sakatlık şüpheli, eleştiriler bu kadar yoğunlaşınca bir de tigana'nın gidişi; herhalde geri plana çekilmek istedi. zaten ankaraspor maçında futbolcular protesto edilecek. tüm bunlar üst üste gelince??? merak etmeyin 1 ay sonra turp gibi olur. |
sezon basında sakatlansa daah hayırlı olurdu takım için.çoluk çocuğun bu takımda yeri yok.etilerde ev kiralayıp aleme akmaya benzemıyor beşiktaş formasını giymek. |
ayrıca forumdaki bayan arkadaşlarda genelde kim yakışıklıysa futbolculardan onları savunuyorlar.futboldan azcık anlayan birisi burağın 2.lig oyuncusu oldugunu anlar. |
doğru bayanlar sadece destekliyo adamı... bıraksın gitsin aman kurtulalım , delgado kazanılması gereken futbolcu tigana bitiriyordu kurtutldu tiganadan bize kaç maç kazandırdı adam, baseli tek başına sırtlamış adam... bas bas bağırıyo yanlış yerde oynatılıyorum diye ki dedikleri doğru kendi mevkisine çekildiğinde adam iyi oynuyor... delgoda kazanılmalı ama burak da iş yok , bizim mahalle takımına gelse belki kadroya alırız :D |
iyi o zaman bi bayan olarak futboldan anlamadigimi düsünüyosan size birakalim erkekler yorumlarini yapsin biz susalim..ben burak iyi oynuyo demedim ayrica sadece kazanilmasi lazim dedim..neyse bayanim yakisikliligina bakiyorum ve futboldan anlamadigim icin susuyorum ve yorum yapmiyorum artik.. |
Alıntı:
|
ÜZÜLDÜM. ARKADAŞLAR NE OLURSA OLSUN TAMAM BU SENE ÇOK YARARALANAMADIK AMA BUNDAN SONRA 6-7 SENE BİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAK ADAM BİRAZ HIRS EKSİĞİ VARDI OKADAR. AMA İNŞALLAH HIZLA İYİLEŞİR. |
gemis olsun ya tam kendini toparladii derken yine bi aksilik cikti zaten boyle bise olmasaydi sasardim ya coook uzuldum insallah hemen duzelirr |
bence burak konusunda sabretmeliyiz.çünkü yetenekli futbolcu ve bu yeteneklerini geliştirirse türkiyede bulunmaz yerli futbolcu olur.yorumlarınıza bakarak çoğunuz burakın gitmesini istiyor.tamam gitsin ama 1-2 sene sonra çok iyi bir futbolcu olursa.... alabilir miyiz burakı..alırsak bize ne kadara patlar maiyeti..tuncayı hatırlayın geldiği zamanla şimdi aynı mı.tamam sizin istediğiniz gibi olsun ve genç futbolculara sabır göstermeyelim kendini geliştirmelerine izin vermeyelim.mehmet topuzu isiyoruz ama pahalı diyoruz doğru değil mi?bu futbolcu bundan 2 sene önce bize gelmiş olsaydı maliyeti düşük olurdu ama hiç birimiz beğenmezdi ve beşiktaşta oynayamazdı ve başka yere giderdi.çünkü biz onada sabır göztermezdik.alın bakalım mehmet topuzu alabiiyorsanız........ |
her ne kadar sevmesemde geçmiş olsun dilkelerimi iletiyorum genç arkadasımıza |
futbolcu kaybetmek çok kolay ama kazanmak zor biz kaybetmeylim okan koçu falan kaybettikde ne oldu bari burağa destek verelimde kendini geliştirsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
önce geçmiş olsun burak a..ama daha önce olsa süper olurdu..tiganın gereksiz bi ısrarı vardı burak konusunda,anlayamadığım..bu iki maçta buraksız 90 dk izleyeceğim için seviniorum..ancak burak ın desteklenmesini anlamış değilim..ne zaman faydası oldu?bi iki kere..o olmasa o bi iki kerelik boşlukları birileri mutlaka doldururdu..burak yeri doldurulamaz bi kayıp değildir.hazır tigana da gitmişken o da gitmeli..hiç bir zaaman hırslı mücadeleci koşan bi burak görmedim ben..sahada 15 kere düştüğünü gördük..ayakta durmayı bilmeyenden sürekli hatalı pas verenden bize hayır gelmedi,gelmez.. Allah şifa versin,Beşiktaş tan da uzak olsun.. |
geçmiş olsun burak'a inş. en kısa zamanda iyileşir. |
gecmis olsun umarım en kısa zamnda iyilesir ve gcen sezonun basındaki formunla geri donersin takıma seni harcamaması lazım bu takımın |
Türkiye`de Saat: 07:32 . |