![]() |
Patron yarın belli oluyor Patron yarın belli oluyor Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören yurtdışında sürdürdüğü teknik direktör arayışlarına bu akşam son veriyor. Son on gündür Almanya, Yunanistan, İtalya ve Fransa'da bir dizi görüşmeler yapan Demirören bu akşam İstanbul'a dönecek ve yarın saat 16.00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında siyah beyazlı yöneticilerle biraraya gelecek. Yıldırım Demirören'in şu ana kadar görüştüğü ve temasa geçtiği adayların tartışılacağı toplantı sonrası ise Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayının netlik kazanması beklenmiyor. Demirören ayrıca takımın başına getireceği yeni ismi yönetim kurulu dışında Beşiktaş camiasının önde gelenlerine de danışarak fikirlerini alacağı öğrenildi. Bugüne kadar Yıldırım Demirören'in özellikle Bayern Münih'in eski teknik direktörü Felix Magath'ı en ince detayına kadar değerlendirdiği ve takımın başına geçmesi halinde nasıl bir sonuç çıkacağının hesabının şimdiden yaptığı kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş'ın teknik kadrosunda yer alan Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken'in teknik direktör kim olursa olsun görevlerini devam edeceklerin öğrenildi. Kaynak: DHA 21.05.2007 |
felix magath bence bizde başarılı olması zor ma hayırlısı diyelim |
Umarım haber doğrudur ve yarın herkesin merakı giderilmiş olur. |
felix magath iyi olabilir alman disiplini lazım bu takıma. hayırlısı olsun.. |
yorgan gitsin kavgada bitisin |
ne diyelim hadi hayırlısı... |
sanırım luceyi getirtemeyecek bu yönetim. |
hayırlısı |
capeelo yu getirsinler veya ne bilim del bosque, tigana , olmadı morinho... |
insallah en uygun isim gelir |
Fransız ekolünden bir antrenör gelsin yada bir marka isim gelsin (Sven Goran Eriksson olabilir), ama Le Guen de fena bir seçim olmaz, ama sinan engin gibi adamları kulüpten uzak tutmak gerek. |
baska yerdede demirörenin t.d haziranda belli olucak sozleri var |
evet ya..daha bugün okudum haziran da belli olacak diye..hangisine inanmak lazım.. |
bakalım kim olacak |
bi halt olmaz bu takımdan.gelen hocalar cokmu kötüydü sanki: |
felix magath bence çok iyi bir tercih olur.Disiplinli ve otoriter bir isim.Futbolcuların üzerinde etkisi olumlu olur. |
görücez bakalım bugün patron kim,bence açıklanmaz daha ama neyse |
Teknik adamın daha 2-3 hafta açıklanacağını sanmıyorum o zamana kadar sabır arkadaşlar daha kimler gelir kimler gider el sıkılır poz verilir kesin anlaştı denilir son anda dönüldü denilir imza atmadan resmi açıklama gelmeden hepsi hikaye |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |