![]() |
ayrıca çok kötü bişi sölemiorum..bende sizin kadar beşiktaşımızın başarılı olmasını istiorum ama sizin gibi pembe bakamıorum olay bu.!bence bu akdar abartılacak bişi yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
git febe.com a üye ol o zaman ?????????* beşiktaşın vizyonunun olmadığını ayrıca kalitesinin de olmadığını dünya pazarında adının olmadığını ve bunların da ötesinde ezikleri bizden daha VİZYONLU bizden daha PRESTİJLİ bir takım olarak gören bir arkadaşın hakkında birşey söyleyemeyecem...tribüne oynayan şovmen yönetimler ancak mutlu eder seni sen ne ekonomisinden anlarsınn takımın ne de mali işler kim ne kadar para eder kime ne kadar veriliri bütcemiz ne sonra da koca kafa der gecersin koskoca BEŞİKTAŞ başkanına ( her ne kadar beğenilmese de tarafınızdan ) bu kadar da olmaz ya pes diyorum ben |
Alıntı:
|
ARKDAŞLAR YİNE ORTAMI GERMEYİN KOSKOCA YAZI YAZDIM ORAYA OKUMADINIZMI GENEL SORUNLAR KUTUSUNA BAKIN.BİRBİRLERİNİZİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYUN O ALPERİN GÖRÜŞÜ ÖTEKİLERDE SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ KİMSE KİMSENİN GÖRÜŞÜNE HAKARET EDEMEZ KİMSE KİMSENİN BEŞİKTAŞLILIGINI SORGULAYAMAZ BAKIN DÜN BU SEBEPTEN CHATBOX KAPANDI VE JALA AÇILMADI BİZE VERİLEN EMİRLERDE ARTIK SİZLERE CEZA VERİLMESİ YÖNÜNDE LÜTFEN BİRBİRLERİNİZİN FİKİRLERİNE SAYGI GÖSTERİN YOKSA HERGÜN BÖLE CHATBOX SIKINTISI YAŞAR DAHA SONRA BAZI ARKDAŞLARIMIZDA BİZLER TARAFINDAN CEZA ALINIR İYİ NİYETİMİZİ SUİSTİMAL ETMEYİN RİCA EDİYORUM DİKKAT EDİN !!! BU SON UYARIDIR |
su gravesen gelsede tartisma bise hadi gravesen gel be adamim :) |
Kartal'da Gravesen bitti! Yabancı transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde olan Thomas Gravesen'in istediği yüksek ücret üzerine siyah beyazlıların bu transferden vazgeçmek üzere oldukları öğrenildi. İskoçya'nın Celtic takımında forma giyen 31 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun yıllık üç milyon Euro istediği belirtildi. Celal Kolot bu futbolcuya bu kadar ücreti veremeyeceklerini söylerken, "Gravesen iyi bir futbolcu ama istediği ücret çok fazla. Heralde kendisi Türkiye'yi, Katar veya Suudi Arabistan sanıyor. Bu fiyata bu oyuncuyu transfer etmemiz mümkün değil" dedi. Beşiktaş'ın gündeminde yer alan bir diğer yabancı oyuncu olan Samii Hyypia'nin ise siyah beyazlı kulübe yakın olduğu ve bu transferin heran bitebileceği öğrenildi. Önümüzdeki sezon için iki yabancı kontenjanı bulunan Beşiktaş'ın bir defans bir de orta saha oyuncusu alarak yabancı oyuncu transferini noktalamayı düşünüyor. 23.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
bu konu amacini asip is karsilikli cevap sekline donmustur lutfen birbirimizin gorusune saygili olalim |
Gravesen Kartal'a doğru! Teknik direktör sorununu henüz çözemeyen Kartal'ın transferdeki ilk hedefi Thomas Gravesen. İskoçya'nın Celtic takımında forma giyen Danimarkalı futbolcu ile yapılan ilk görüşmenin çok olumlu geçtiği belirtildi. Celtic'in hocası Strachan, İskoç futboluna uyum sağlayamayan Gravesen için yönetime "Satabilirsiniz" talimatını vermesi de Danimarkalı yıldızı Beşiktaş'a yaklaştırıyor. Kartal'a sıcak bakıyor Şampiyonlar Ligi vizesini alan Beşiktaş, transferde gözünü çok büyük yıldızlara dikti. Siyah-beyazlı kulüp, teknik direktör sorununu henüz çözememiş olmasına rağmen, transferde müthiş bir atak başlattı. Kartal, geçen sezon Galatasaray'ın transfer etmek için günlerce peşinden koştuğu ancak Celtic'e kaptırdığı Thomas Gravesen için harekete geçti. Beşiktaşlı yöneticiler, 31 yaşında ve Avrupa'nın en iyi ön liberosu olarak gösterilen Gravesen ile yaptıkları ilk görüşmelerin çok olumlu geçtiği vurguladılar. Üç milyon euro istedi Celtic'de bu sezon beklenileni veremeyen ve 'İskoç futboluna uyum sağlayamadı' kanısına varılan Gravesen için hocası Gordon Strachan da yönetime "Satabilirsiniz" raporunu verdi. Danimarkalı futbolcunun, Celtic'de hayal kırıklığı yaratması, Gravesen'i Beşiktaş'a yaklaştırıyor. Danimarkalı yıldızın Celtic ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş'ın, yıllık 3 milyon euro isteyen Gravesen'e 3 yıllık sözleşme ve her yıl için 2.2 milyon euro ile 300 bin euro da şampiyonluk primi teklif ettiği belirtildi. |
hehe :) kaynak pas fotomaç demekki napıyoruz İNANMIYORUZ :):) |
varya içimden bi ses bu adam bize gelecek diyor..gökay içime doğanlar olurr bak görcezz:D..gravesen oleyy gravesen oleyyyy gravesennn oleyyyyy:D |
hayret alper dün bir seferde beni şarşaırt deim bu sefer şaşırttın :):) olumlu düşünüyorsun ama kaynak kötü :):) |
yok ben ligtv den izledim adam 3 istiyomuş bizimkiler 2.3 veriolarmışheralde 2.5te anlaşırlar gravesen de gelirr...orta sahamıza çok güç katcak inş. alcazz.bide defansa colloccini..turk olarak da mehmet topuz ve gökahn ünalı alcazz şampiyon olcazzz...tabi luce de gelcekk yada samet:D |
ALLAH ALLAH sen bu yönetime güvenmezdin neler oldu sana :):) inş inş ama samet gelmesin hatta mümkünse YERLİ GELMESİN dediklerin olursa bu yönetimi artık 5-10 yıl desteklersin :):) |
bu adamda her sene biyere gidiyor |
ya gökay siz beni abarttınız yaa adam gibi genç alsınlar mehmet topuz,gökahn ünal,ali bilgin,volkan yaman,bekir irtegün,orkun alsınlar bunları..bide yabancıları kaliteli seçsinler delgado ve runje gitsn 4 tanede yabancı alsınlr ben 10 sene beklerim bu genç takımı..benm ddemek istediğim şuanki kadoryla istediğin akdar bekle başarı gelmez futbolcular çok kötü örn:mehmet sedef,ali güneş,mustafa doğan,BAKİ!!!,burak,gökahn güleç,hatta serdar bile yetersiz bence...serdar asıl mevkisi sağ backte olmalı orta sahada olmuyor bize daha kaliteli adamlar lazım..bende sizin gibi bjknini daha iyiyye gitmesini istiorum ve bnm düşüncem bu..yönetim bunları yapsın istedikleri akdar beklim ama demirörende o kafa nerde kardeşim...bakalım babası bu sene kimleri getircek ?? |
dğer futbolcularda hem fikiriz (delgadonun gitmesi hariç runjede belki) bekir bizim aynı çağdaş baki ve kürşat gibi bir oyuncu abi ya hadi olsun olsun tolga doğantez gibi olsun :) orkuna hiç gerek yok zaten onu alana kadar türk milli takımının kalesini kouryan daha tecrübeli olanını alsınalr sen anladın dediği ismi :) |
yaa eziklerden volkanı almaya gerek yok..ayrıca ben bekire çok iyi demiorum sadece o yedek olarak kalacak..en azından bakiden iyidir:D..ii tmm hadi delgadoda kalsın maem o akdar istiyosun ama bu senede sezonun yarısında oynamıcak ve önümüz sene kovcaklar alper dedi dersn..buarada bgn biyrde okudum bobo artistlik yapğınca satmaya akdar vermişler 7-10 arası veren olursa satcaklarmış..inş. satarlar yaaa |
boboya bu sene 7-10 arası diğer kulüper kolay kolay vermezler ve bizimkilerde ucuza satmazlar en az 1 sene daha bizle oynar ondan sonra o fiyata satarlar :) |
ben içimden geçeni sledim saten yoksa boboya o parayı vermiceklerini biliorum:D |
gravesen işi yaşta bakalım ne olacak inş gelir |
Parada anlaşılırsa gelir elimizde Şampiyonlar Ligi gibi bir koz var... |
gelirse eğer harika olur manşetlere taşınırız avrupada |
Alıntı:
|
Gravesen Avrupa'nın en iyi ön liberolarından biri ancak Celtic'e uyum sağlayamadı... |
yok abi ya adam 3 milyon istiyormus! |
geçen günde vaz gecildi diye yamıştı birileri.. imza olmadan basının hiç bir yazdığına inanmam ne zaman gelecek istanbula imzayı atacak inanırım gerçektende gelirse iyi olur(mu acaba ???????) |
Alıntı:
|
arkadaşlar kleberson geçmişe bakılırsa gravesen den daha iyi bir oyuncu ama gravesen formsuz bir döneminde ne kadar faydalı olur ya da olur mu emin değilim. bence ön libero tercihi çabuk yapılmamalı... |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |