![]() |
AsiLKartaL1903 Gerçekten Beşiktaş'lımızın merak ediyorum.Yoksa bir Beşiktaş aşığı bunları yazmaz.JetLi söylediklerinede aynen katılıyorum. |
Alıntı:
kendini savunma adına bunları söylemiş arkadaş. bende kendimi savunma adına duygusallığa gerek olmadan bir beşiktaş aşığını vizyon açısından değerlendirdim herşey ortada bunu kabul etmek gerekir. sendeki vizyon arkadaşta yok. bu yüzden hala sözlerimin arkasındayım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beşiktaşa 3. takım diyenlerede bir lafım şu an bütün turnuvalarada(şamp. ligi ve uefa)türkiyede seri başı olan tek takım beşiktaş.Ne demek istediğimi anlamışsınızdır... |
zorrrrrrr alırız birazzz |
geçen yıl cincona bu yıl bize :D |
Kartal'da Gravesen bitti! Yabancı transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde olan Thomas Gravesen'in istediği yüksek ücret üzerine siyah beyazlıların bu transferden vazgeçmek üzere oldukları öğrenildi. İskoçya'nın Celtic takımında forma giyen 31 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun yıllık üç milyon Euro istediği belirtildi. Celal Kolot bu futbolcuya bu kadar ücreti veremeyeceklerini söylerken, "Gravesen iyi bir futbolcu ama istediği ücret çok fazla. Heralde kendisi Türkiye'yi, Katar veya Suudi Arabistan sanıyor. Bu fiyata bu oyuncuyu transfer etmemiz mümkün değil" dedi. Beşiktaş'ın gündeminde yer alan bir diğer yabancı oyuncu olan Samii Hyypia'nin ise siyah beyazlı kulübe yakın olduğu ve bu transferin heran bitebileceği öğrenildi. Önümüzdeki sezon için iki yabancı kontenjanı bulunan Beşiktaş'ın bir defans bir de orta saha oyuncusu alarak yabancı oyuncu transferini noktalamayı düşünüyor. 23.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:21 . |