![]() |
10 trilyona 2 engel var 10 trilyona 2 engel varhttp://img524.imageshack.us/img524/4...1162205ji5.jpg Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi heyecanı sardı. Ligi ikinci bitiren Siyah-beyazlı takım Ağustos ayında 2 elemede birden mücadele edecek ve 2 turu da geçerse 10 trilyonluk gelire konacak. Statüye göre Beşiktaş, Devler Ligi’ne kalması halinde 2 milyon Euro katılım parası, 6 maç için 2.4 milyon Euro alacak. Kartal yarıca 2.5 milyon Euro’luk naklen yayın havuzundan Türkiye’ye düşen payı katılması halinde F.Bahçe ile paylaşacak PARAYI KATLAYACAK BU durumda Beşiktaş minimum 5 milyon 650 bin Euro para kazanacak. 3. elemede ikinci torbada yer alan F.Bahçe, eğer Devler Ligi’ne kalamazsa, havuz parasının tamamını Beşiktaş alacak. Bu arada Devler Ligi’nde alınacak her puanın da primi var. Peki Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ne kalabilir mi? İkinci eleme turunda Kartal 1. torbada ve çok zayıf rakiplerden birisiyle oynayacak. Maçlar 31 Temmuz-1 Ağustos ve 7-8 Ağustos’ta. Kartal’ı bu turda İsrail, Polonya, Slovenya, Bosna, Letonya, İrlanda gibi zayıf ülkelerin şampiyonları bekliyor RAKİPLER GÜÇLÜ DEĞİL 32 takımlı üçüncü eleme turunda Beşiktaş yine seri başı. 16 rakip arasında Levski, AEK, Dinamo Bükreş, Rosenborg, Spartak Moskova, Kızılyıldız gibi takımlar var. Tabii bunlar en güçlüleri. Rakiplerin hiçbirisi Beşiktaş’ın üzerinde bir güce sahip değil. Bu nedenle kadrosu daha da oturmuş bir görüntü veren Beşiktaş’ın 2 turu da geçme şansı çok yüksek. 3. eleme maçları ise 14-15 ve 28-29 Ağustos tarihlerinde. Kaynak: Vatan |
şampiyonlar ligine girmemiz zor gibi |
nası zor gibi abi ya baksana takımlara ... |
gireriz allahın izniyle. korkumuz yok.tabi orta sahamıza iyi isimler alınırsa. |
3-4 iyi transfer ve bir de iyi bir hocayla gireriz ve iyi işler yaparız diye düşünüyorum. |
Allah'ın izniyle gireriz diyorum. |
BU RAKİPLERİ HAVADA KARADA UZAYDA DENİZDE her yerde yeneriz tabi doğru oynarsak ve inanırsak |
allahın izniyle çok rahat geceriz turları beşiktaş bu kadrosuyla turları atlar gruplara kalır ama 2-3 ii transfer yapsın gruplardan bile çıkarız allahın izniyle ama ne olursa olsun ruh olmalı takımızda |
2-3 takviye olmadan Levski, AEK, Dinamo Bükreş, Rosenborg, Spartak Moskova, Kızılyıldız'ın karşısına çıkarsak çok büyük hezimete ugrarız söyliyim ayrıca kızılyıldızda ailton var :) |
AEK ve Spartak Moskova dışında oradaki takımların hepsini eleyeceğimize eminim... |
gireriz inşallah |
giricez kesinlikle hiç şüphem yok. |
demirörene rağmen inşallah katılacaz.. |
Alıntı:
|
hepsinide eleriz biz beşiktatış valla güveniyorum ben takımıma |
Bi girsekkk su grublara hayirlisiylaa, gelsin ozaman paralarrrrrr |
tek engel demirören başka engel yok |
gireriz gbi gelio |
katılırız ya rakpler kolay uzayda havada karada denizde yerde ayda ve marsta her yerde yeneriz yeterki siteyelim ve inanalım |
siteyelim tabi gökay :D |
|
herkes bana katılıyor ya hayret :):):) |
şu para iyi para işte halletseler ii olacak:D |
ya halletcekler dedik ya ALLAH ALLAH dönüp dolaşıp stres yapıyorsunuz :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
paradan önce yerine getirmemiz gereken bir prestijimiz var |
Alıntı:
SEN STRES YAPMAYIN DIYON , bende sen öyle diyorsan dorgrudur dedim :) |
Alıntı:
|
insallah basarili oluruz ama hayirlisiyla iki macida alip gruplara kalacak gücteyiz! |
ya karamsar olmayın biz katılacak güçteyiz |
kesin şampiyonlar ligindeyiz.hatta gruplardan bile çıkarız.. |
Alıntı:
|
Spartak Moskov cikmasinda kim cikarsa ciksin |
gireriz ş.ligine |
Allahın izniyle bu takımları geçeriz zaten dier arkadaşların dediği gibi takıma oyuncu ve hoca takviyesi lazım |
Türkiye`de Saat: 02:12 . |