![]() |
AYbaba-Sağlam Savaşı |
İKİSİDE GELMEYECEK YABANCI GELECEK BUNUDA HERKES GÖRECEK TRANSFERLERDE BUNA GÖRE YAPILACAK |
17 Haziranda hersey belli olacak! |
o kadar uzamaz özcan en fazla haftaya kesinleşir |
Gazetelere gore gelmedik hoca kalmadi ama hala ortada hoca yok Yonetim uyuma hocani bul :) |
daha kimler gelir gider:) |
teknik direktör gelse 1 hafta o konuşulur sonra bu seferde tranferler başlar yok o geliyor yok bu gidiyor şu geliyor falan |
Samet Aybaba'yi kesinlikle istemem, ondan ne köy ne de kasaba olur. Ertugrul ise çok genç daha, Riza gibi harcamayalim onu. |
belli şimdiden luceyle anlaşıldı |
ikisi de gereksiz olur,yanlış olur.. getireceklerini de sanmam.. bi nihayete kavuştursalar da yorum yapmayı bıraksak:) |
morinho gelsin de rahat edin !!!!!! |
SONUNA KADAR ERTUĞRUL DİYORUM |
Savasmasinlar beraber gelsinler nede olsa ikiside besiktas formasini giymis hocalar |
aybaba kim yaa tuturmuşlar aybaba aybaba rıza neyse aybabada o hatta rızadan beter ne işleri varr bizde hayret bişi.. |
aybaba kim aga bilion mu şerefiyle 11 yıl beşiktaş formasını giymiş 5 yıl babalar gibi kaptanlık yapmış...teknik direktörlük hayatında bütün gittiği takımlarda başarılı olmuş...beşiktaşa karşı oynadığı bütün maçları kazanmış...bu yüzden mi istemionus beşiktaş a maç satmadı die...adamlara bak ya elin beş para etmezlerine mösyö derler en baba beşiktaşlılara gelince olmaz... |
Eger Yerli bir hoca Takimin T.D. olacaksa on cok hakedenlerin basinda samet geliyordur seveni olur sevmeyeni olur ama hak etmek ayridir bir suru yabanciya bir o kadar para veriliyor ne yapiyorlar bakin milneye getirdiler ne icin getirdikleri belli olmadan geri gonderdiler bedavaya olmadi elbette bu |
ya bırakın aybabaya kötü teknika dam diyen işe yaramaz diyen futboldan anlamıyordur... |
ya burda kimsenin futbol bilgisini ölçmüyoruz sen çok mu anlıyorsun dicem ayıp olcak şimdi seviyeli yorumlar yapın bak bu yüzden birbirlerinizin fikirlerine saygı göstermediğiniz için chatbox kapandı ve ne zaman açılcağı belli değil |
Louis van Gaal :) |
millet futbol anlaıyşınıu laf ettirmek istemiyor, o zaman aybaba hakkında yazı yazanlar da o kşmmmiş şu kimmiş yerin dibine sokucu şekilde yazmasın yazılarını.... sonuna kadar aybabanın yanındayım avukatımısın deseniz evet gerekirse avukatıyım... |
kardeşim burda futbol bilgisi ölçmüyoruz sana göre o doğru bana göre yabancı başkasına göçrede başka biri doğrudur sen kimseye futboldan anlamıyor diyemezsin bu forumda senin bu yetkin yok hatta kimsenin yok herkesin futbol bilgisi kendine ben 7 sene antalyada 2 sene gençlerbirliğidne oynadım ama benimde eksik yanlarım vardır kimine göre sistem farklıdır kimine göre sistem farklıdır FİKİRLERE SAYGI DUYUN ELEŞTİRİLER YAPILABİLİR AMA FORUMU TARTIŞMA PLATFORMU GİBİ KULLANMANIZA İZİN VERMEYİZ GEREKİRSE CEZALAR BAŞLAR ÇÜNKÜ ARTIK BİZDEN SİTENEN BUDUR BURDA HERKES DİLEDİĞİ FİKRİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRDÜR başkasını aşşağılayamaz işte busebepten dolayıda chatbox kapandı ve ne zamanda açılacağı belli değil MUTLUMUSUNUZ !!!! LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUN ARKDAŞLAR BİRBİRİNİZİN FİKİRLERİNE SAYGI DUYUN |
o zaman yazılanlar saygı çerçevesinde olsun... |
bizde bunu istiyoruz zaten |
sağlam gelirsem gökhan ünal ve topuzu getircem diomuş:D |
asil telefon konuşmalarını mı dinledin :) |
İkiside Beşiktaş'a Yıllarını vermiş isimler.. Aybaba T.d. Kariyeri Başarılı ve Tecrübe Edinmiş Artık. Sağlam İse Daha Yeni ve Beşiktaşta Kaybolur Gider Medya Harcar. Pişmesi Gerek Tecrübe Gerek Kaldıramaz Daha Ertüğrul.. Aybaba'yı İstemeyenler Neden İstemiyor Acaba Belirtebilirmisiniz ? Nerde Başarısız Olmuş ? Lucescu Yada Kariyeri Avrupada İyi Olan Yabancı Bi Hoca Gelmeyecekse Bence En Doğru Karar Aybaba yada Mustafa Denizlidir.. |
jetli mustafa denizli avrupada ülkemizi rezil etti adam o kadroyla 0 cektirdi o işi geç bence samet aybabaya gelince bence fatih terim gibi mourinho gibi çok iyi birinin yanında çalışırlarsa ondan sonra gelebilirler mesela terim jupterwall yanında murinho boby rubson yanında çalıştı si,stemi öğrendi daha sonra 2 side başarılı oldu ama samet aybaba sadece kendi bilgileryle birşeyler yapmaya çalıştı avrupa tecrübesi veya furtbolu bilmiyor anadolu takımların çalıştırmakla beşiktaş ayrı şeydir eğer böyle gelirse beşiktaşta kaybolur gider basın tarafından ezilir aynı aykut kocaman rıdvan dilmen rıza çalımbay ziya doğan gibi ezilirler herp istifa sesleri yükselir vede birdaha bu fırsatı yakalayamazlar eğer dediğim gibi iyi birilerin yanında çalışıp bu işer getirilirlerse o zaman basın sesini çıkartamaz fatih terimde oldugu gibi şuanda bize uygun en iyi aday türk şifo mehmettir çünkü oda boby rubsın yanında işi öğrendi ingilterede ancak oda daha genç pişmesi gerek yani kısacası ileriki yılalrda bizi başarıya taşıyacak teknik adamlar mevcut ama şuanda değil bilmem anlatabildim mi ? |
Anlıyorum Dediğini Ama Türk Olacaksa En iyi Adaylar Bunlar.. |
işte bende bunu söylemey calışıyorum gelmesinler demiyorum ama bunları yapmaları gerekir yoksa basına karşı ezilireler ve yok olup giderler bu fırsatıda bir daha bulamazlar |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |