![]() |
Delgado gidiyor mu? Beşiktaşlı Delgado'nun, Basel'e geri dönmek istediği iddia edildi. Arjantin'de yayınlanan Clarin gazetesi, ünlü futbolcunun İsviçre Ligi'ne yeniden dönebileceğini yazdı. Haberde, geçen sezon İsviçre'nin Basel takımında mükemmel bir sezon geçiren, 3 yılda toplam 31 gol atan Delgado'nun, Türkiye'de zor günler yaşadığı belirtildi. Basel'in Arjantinli oyuncuyu yeniden renklerine bağlamak için harekete geçtiğini aktaran gazete, Beşiktaş ile anlaşma sağlanması durumunda Delgado'nun önümüzdeki yıl yeniden İsviçre'de top koşturacağını yazdı. Clarin gazetesi, Delgado'nun Beşiktaş'a toplam 7.5 milyon dolara malolduğunu da hatırlatarak, siyah - beyazlı kulübün futbolcuyu, bu fiyatın altında satmaya yanaşmayacağına da dikkat çekti. 29.05.2007 http://besiktasforum.net/i/b.gif Kaynak : Milliyet |
kimse o kazmaya 5 milyon euro vermz...eer 1.5 a vereceklerse giderr.. |
Alıntı:
sen futboldan hiç ama hiç anlamıyorsun. Delgadoya kazma diyen biri futboldan anlamaz. Delgado Türkiyedeki en iyi 10 numaradır. Tabi yerinde oynatılırsa. sağ kanatta kullanırsan ve her maç 60. dakikada oyundan alırsan hiç bir fayda sağlayamaz. bu sene iyi izleyin delgado'yu kim olduğunu göreceksiniz. |
ben güveniyorum delgadoya,bu sene daha iyi olacaktır |
Teknik Olarak Delgado'nun Üstünde Bi Futbolcu Göremiyorum Ben Türkiyede..İlk Yılki Tutuklulugu Üstünden Atıp Mevkisinde Oynarsa Yani Forvet Arkası Rakiplerin Delgado Karşısında Ne Kadar Aciz Duruma Düşecegini Tahmin Bile Edemiyorum.. |
ben delgadoya güveniyorum seneye daha iyi olacaktır gideceğinide hiç sanmıyorum |
Delgado: ‘Ne ayrılması!’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...elgado2905.jpg Matias Delgado, Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki söylentilere noktayı koydu. 29.05.2007 Basel’den sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, ayrılacağı yönündeki söylentilere noktayı koydu. Kötü bir sezon geçirdiğini kabul eden Tangocu, “Büyük hedeflerle buraya gelmiştim ancak şampiyonluğu kazanamadık. Adaptasyon dönemini artık geride bıraktım. Gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayla çok başarılı olacağımın sözünü veriyorum” ifadesini kullandı. Kaynak Fanatik.. |
Delgado : "Ne ayrılması " Matias Delgado, Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki söylentilere noktayı koydu. 29.05.2007 Basel’den sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, ayrılacağı yönündeki söylentilere noktayı koydu. Kötü bir sezon geçirdiğini kabul eden Tangocu, “Büyük hedeflerle buraya gelmiştim ancak şampiyonluğu kazanamadık. Adaptasyon dönemini artık geride bıraktım. Gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayla çok başarılı olacağımın sözünü veriyorum” ifadesini kullandı. |
inşallah doğrudur ne ayrılması ya ben delgadoya çok güveniyorum gittiği takımlarda ilk sene hep sorun yaşıyor 2. sene çosuyor u marım bizdede öle olur |
Kartalizma Delgado Ayrılıyor mu Konusuna Yazmıştım Bu haberi |
ikisi ayrı konular ama birleştiririm yinede |
BENCEDE TAKIMDAKİ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİ. |
Delgado nun nası bir oyuncu olduğunu onu önceden izlemesine rağmen anlayamayan arkadaşlar için söylenebilecek tek şey bu konuda aşılmaz bir önyargılarının olduğudur. Delgado çok şanssız bir sene geçirdi ama futboldan az çok anlayanlar onun kalitesini buna rağmen görebilirler. umarım seneye kendini bulur... |
varya bu delgado 6s de olsa onlar sampiyon olurdu turkiyede adamları harcama sampiyonu bjk not: bana tepkilerinz olabilr ama gercekler acıdır |
delgado bence çok iyi topçu kalmalı eger kalırsa seneye büyük işler yapar tabi bobo da olursa önünde |
Alıntı:
|
Delgado ya birazsabır Delgado beşiktaş agelmiş en iyi yabancılardan biri bence biraz sabır gösterilirse hem oynadığı zaman hemde ayrılırken Beşiktaş a fayda sağlar |
Alıntı:
delgado ilk senesinde gol krali´mi olsun bobo´da ilk senesinde herkez kazma diyordu ama bak simdi nerelerde |
Alıntı:
|
delgado'suz 2007/2008 kadrosu tuzsuz kebaba benzer arkadas... delgado bize lazım...onun gibisi yok türkiye'de, seneye delgado yılı olacak |
artık gerçk kimliğini gostermeesi gerekirr ve aynı zmandada kalmasıda gerekirr |
Ya sölimm ben süper kupa gs maçındaki yaptığı işleri gördükten sonra inanılmaz heyecanlanmıştım.Bence ligin ilk 3-4 haftasındanda süper oynadı.Bence rico geldikten sonra bir moral bozukluğu olabilir.Tigananında riconn gelmesiyle birlikte delgadoyuda ricoyuda ylnış kullanışı ikisinnde formuna etkili olmuş olabilir.Ama delgadonun neler yapabileceğini bence hepimiz çok iyi biliorzz.Bnce |
Ya sölimm ben süper kupa gs maçındaki yaptığı işleri gördükten sonra inanılmaz heyecanlanmıştım.Bence ligin ilk 3-4 haftasındanda süper oynadı.Bence rico geldikten sonra bir moral bozukluğu olabilir.Tigananında riconn gelmesiyle birlikte delgadoyuda ricoyuda ylnış kullanışı ikisinnde formuna etkili olmuş olabilir.Ama delgadonun neler yapabileceğini bence hepimiz çok iyi biliorzz.Bnce satmamamız gerekio.Sonra başka takıma gidince ardından keşke satmasaymışık demememiz için... |
Themadpol guzel kardsım Delgodo topcu falan dııl o adam turkıye gıbı ıtalya gıbı futbolun sert oynandıgı yerlerde oynayamaz Delgado bu sezon 4 tane gol attı epı topu o adam gıbı topcu olabılır ancak yuregı ıle oy-na-mı-yo bıze savasıcak formasını terletıcek adam lazım bence anında gonderılsın |
aslında kadronun sürekli değişmesinden,sürekli birilerinin gelip gitmesinden çok sıkıldım ama delgado nun hayrı yok bize,ben de gitmesini isterim.. |
Alıntı:
|
delgado'dan bi cacık olmaz. çıkarın at gözlüklerinizi!.. |
delgado dan çok daha kötü hıyarlardan oluyo da Delgado dan mı olmayacak daha yaşı genç bi sabır kardeşim... |
delgado ya kazma bile deniyo ya bu forumda.hayret bir nokta ya. |
Arkadaslar Elbette butun oyunculari seveceksiniz diye bir kural yok ama yorumlarimiza biraz dikkat edelim belki sizin sevmediginiz bir oyuncuyu diger bir arkadasimiz seviyor olabilir o oyuncu hakkinda kotu sozler soyleyince o da karsilik veriyor ve istenmiyen kelimler kullaniliyor buda hos olmuyor iyi sohbetler |
delgado süper adam seneye kendini gösterir |
Bence delgado ve rico arasında ayrım yapmak lazım.. yabancı sınırlaması yüzünden..o da delgadoya güzel fiyat verdilermi gitmeli... |
Alıntı:
|
ya boşversenize kezman yıldız da noluyor anelka dünyanın en iyi forvet oyuncularından biriydi de ne oldu sanki, yerinde transfer yapmak en önemli şey... Giunti Zago gibi adamlar da gelirken büyük yıldızlar değillerdi ama gereken yerlere alındıkları için görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Delgado da bizim için ne kadar gerekli bir oyuncu olduğunu gösterecektir merak etmeyin... |
bizde tek eksik biraz sabır...durun bakalım ya adama demediniz kalmadı.sabredin biraz.göstermememiz gereken sabrı tiganaya gösterdik delgadoya mı göstermicez. |
Delgado kalitesinin yanında efendi,alçakgönüllü ve çok sempatik bir futbolcu.Allahın izniyle seneye gerçek kimliğini gösterecek ve ayrıca neye göre kazma oldu onu hala anlamış değilim??? |
Bana göre delgadonun tek eksıgı fızık bu sene çoğu maçta oynayamadı sakatlığı yüzünden seneye çok şey bekliyorum delgadodan |
Delgado, bence çok yetenekli ve muhteşem işler yapacak. Kuvvetli bir ortasaha ile Delgado rakibin aklını başından alır. Hem çevik, hem dikine oynuyor hem iyi ara paslar atıyor. Koşuyor, mücadele ediyor. Biraz güçsüz, güçlensin ve yerinde oynasın sonra beraber DelgadoŞov izleyelim |
Alıntı:
|
kim yattı kardeşim adam sakattı uzun süre niye yatsın Delgado nun röportajlarını konuşmalarını tvden biraz dinlesen adamın kişilğini çözerdin. Sen boşboğaz basının laflarına inanarak bu lafları ediyorsun biliyorum. Delgado kesinlikle iyi bir profesyonel asla görevden kaçmayan bir oyuncu. T.Direktörü ne dediyse yaptı. Ayırca özel hayatı bu kadar düzenli bir oyuncu daha görmedim. Adam ailesiyle yaşıyo ya babasını falan getirmişti süper kupa maçına hatırla mıyor musunuz? Kişiliği çok sağlam bir oyuncu sadece bu sene sakatlıklar yönünden çok şanssızdı ve bir diğer şanssızlığı da Ricardinho oldu o gelene kadar kendi yerinde gayet başarılıydı. Yanlış anlamayın Rico yu suçlamıyorum ama bu iki oyuncuya bir formül bulmak çok zor. Tek forvet oynamadıkça bu ikisini oynatamayız. Birinden biri de sürekli böyle haksız eleştirilere maruz kalır... |
Türkiye`de Saat: 11:37 . |